Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να μάθω και να αποκτήσω πιστοποίση του GIS.(.. και το κόστος φυσικά)

Επειδή αυτό τον καιρό κάθομαι θα ήθελα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με κάτι που ίσως μου χρειαστεί στο μέλλον. Με ένα mini ψάξιμο στο internet δεν βρήκα και πολλά ή καλύτερα ήτανε κάποως μπερδεμένα όποτε θα ήθελα μήπως γνωρίζει κανενα κάτι πιο συγκεκριμένο να με κατατοπίσει ..

Δημοσ.

Καλησπέρα σας ...

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να μάθω και να αποκτήσω πιστοποίση του GIS.(.. και το κόστος φυσικά)

Επειδή αυτό τον καιρό κάθομαι θα ήθελα να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου με κάτι που ίσως μου χρειαστεί στο μέλλον. Με ένα mini ψάξιμο στο internet δεν βρήκα και πολλά ή καλύτερα ήτανε κάποως μπερδεμένα όποτε θα ήθελα μήπως γνωρίζει κανενα κάτι πιο συγκεκριμένο να με κατατοπίσει ..

Στην Σουηδία υπαρχουν άπειρα προγραμματα distance learning σε αυτο τον κλάδο.

Ψαξτο

• Like 1
Δημοσ.

Σουηδία ... ? Χμ... Ελλαδίτσα ?

Ειναι free, in English και απο πανεπιστημιο.

Στην ελλαδα δεν ξερω τι γινεται

• Like 1
Δημοσ.

Ok.. σ ευχαριστώ για τη βοήθεια ... όταν έχεις χρόνο στείλε μου κανένα linκ αν μπορείς γατί με ένα mini search τα βρήκα κάπως "μπαστούνια" . Thanks και πάλι 

Δημοσ.

Μήπως εννοεί κάτι άλλο ... κάποια πιστοποίηση όχι σπουδές ...

πχ ΟΚ σπουδάζεις μεταλλιολόγος αλλά πιστοποιήσεις συγκολλήσων και άλλες πχ είναι κάτι πέρα από αυτό.

Δημοσ.

πχ ΟΚ σπουδάζεις μεταλλιολόγος αλλά πιστοποιήσεις συγκολλήσων και άλλες πχ είναι κάτι πέρα από αυτό.

+ ότι τα μαθήματα και το πρόγραμμα του Lund είναι σε master level που σημαίνει ότι ήδη πρ΄πει να έχεις το κατάλληλο προπτυχιακό background.

oops, το ξεχασα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το διάστημα είμαι σε ψάξιμο γενικά .. οπότε είμαι ανοιχτός να ψάξω διάφορες προτάσεις με το ανάλογο κόστος φυσικά. 

Ίσως το παράδειγμα που ανέφερες είναι κάτι πιο κοντά σ αυτό που ψάχνω απ ότι οι γενικές σπουδές ...  Στο GIS που ήθελα να δω πιο συγκεκριμένα το είχα σαν μάθημα στη σχολή αλλά Οκ μέχρι εκεί (θεωρητικές και γνώσεις και ούτε ... ) οπότε θα ήθελα να εκπαιδευτώ και στις γνώσεις αλλά και στο πρόγραμμα του υπολογιστή. 

κάτι που νομίζω ότι είναι κοντά σ αυτό που ψαχνω νομίζω είναι αυτό http://www.ecdl.gr/el/presscenter/press/news/Pages/PR_GISPro.aspx ... Θα μου πείτε γιατί δεν επικοινώνησα να ρωτήσω ... Σωστά αλλά θέλω να συγκεντρώσω αρκετά πρώτα να τα καθαρίσω στο μυαλό μου και ύστερα να αρχίσω τα τηλέφωνα ... :D:D 

Δημοσ.

Γινονται μαθήματα απο πολλά εξειδικευμενα φροντιστήρια στην αθήνα... Καποτε μάλιστα έκανε και η εταιρεία/αντιπρόσωπος στην ελλάδα Marathon Data Systems.

Υπαρχουν και καποια δωρεαν πακετάκια αυτοεκπαίδευσης που δινονται απο την ιδια εταιρεία (τα εχω δει σε φυλλάδια που μοιράζουν κατα καιρους σε συνεδρια)

εχε κατα νού οτι ειναι αρκετα ακριβό σπορ btw

• Like 1
Δημοσ.

+ ότι τα μαθήματα και το πρόγραμμα του Lund είναι σε master level που σημαίνει ότι ήδη πρ΄πει να έχεις το κατάλληλο προπτυχιακό background.

Τώρα που το ξαναβλέπω έχει και κάποια προπτυχιακά.

Βέβαια ρίξε και μια ματιά τι ακριβώς απιτούν τα master level

Δημοσ.

Γινονται μαθήματα απο πολλά εξειδικευμενα φροντιστήρια στην αθήνα... Καποτε μάλιστα έκανε και η εταιρεία/αντιπρόσωπος στην ελλάδα Marathon Data Systems.

Υπαρχουν και καποια δωρεαν πακετάκια αυτοεκπαίδευσης που δινονται απο την ιδια εταιρεία (τα εχω δει σε φυλλάδια που μοιράζουν κατα καιρους σε συνεδρια)

εχε κατα νού οτι ειναι αρκετα ακριβό σπορ btw

Ακριβό ... μαλλον έτσι δείχνουνε τα πράγματα ! για να δούμε ίσως βρω κάποια άκρη τις επόμενες μέρες (αν και χλωμοοοό)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...