Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση.

τελικα θα παρω την χειραποσκευη ακριβως στις διαστασεις και το λαπτοπ. ελπιζω να μην εχω θεμα.

εχω ενα αλλο προβλημα τωρα! (καθε εβδομαδα παρουσιαζεται και κατι αλλο :P )

ειμαι στο site της Aegean και ψαχνω για εισητηρια. βλεπω οτι υπαρχουν 4 διαφορετικες κατηγοριες θεσεων. (go light, saver, flex kai business) και οι διαφορες τους οσον αφορα τις αποσκευες ειναι:

Κανονισμοί ναύλων   

Χειραποσκευές 

GoLight    1 δωρεάν έως 8kg

Flex          1 δωρεάν έως 8kg

Business  2 δωρεάν έως 13kg (συνολικά)

Αποσκευές 

GoLight    Με χρέωση

Flex          1 δωρεάν έως 23kg

Business  2 δωρεάν έως 32kg (ανά αποσκευή)

αλλα δεν εχει πληροφοριες για την κατηγορια saver. γνωριζει κανεις τι προσφερει?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση.

τελικα θα παρω την χειραποσκευη ακριβως στις διαστασεις και το λαπτοπ. ελπιζω να μην εχω θεμα.

εχω ενα αλλο προβλημα τωρα! (καθε εβδομαδα παρουσιαζεται και κατι αλλο :P )

ειμαι στο site της Aegean και ψαχνω για εισητηρια. βλεπω οτι υπαρχουν 4 διαφορετικες κατηγοριες θεσεων. (go light, saver, flex kai business) και οι διαφορες τους οσον αφορα τις αποσκευες ειναι:

Κανονισμοί ναύλων

Χειραποσκευές

GoLight 1 δωρεάν έως 8kg

Flex 1 δωρεάν έως 8kg

Business 2 δωρεάν έως 13kg (συνολικά)

Αποσκευές

GoLight Με χρέωση

Flex 1 δωρεάν έως 23kg

Business 2 δωρεάν έως 32kg (ανά αποσκευή)

αλλα δεν εχει πληροφοριες για την κατηγορια saver. γνωριζει κανεις τι προσφερει?

Δεν υπάρχει κατηγορία saver,οι κατηγορίες είναι GoLight,Flex και business.Στην Aegean γενικά ειναι ψιλοελαστικα τα πράγματα,εχω δει και βαλίτσες μεγαλύτερες απ'τις διαστασεις στην καμπίνα,αλλα καλυτερα μην το ρισκάρεις.Δεν έχεις θέμα αν παρεις χειραποσκευη και λαπτοπ μαζί,το λαπτοπ ομως το βάζεις στα ποδια σου.Εγώ προσωπικά έβαζα και μερικά ρούχα στην τσαντα του λαπτοπ που δεν χωρουσαν στην χειραποσκευη. :P
Δημοσ.

Δεν υπάρχει κατηγορία saver,οι κατηγορίες είναι GoLight,Flex και business.Στην Aegean γενικά ειναι ψιλοελαστικα τα πράγματα,εχω δει και βαλίτσες μεγαλύτερες απ'τις διαστασεις στην καμπίνα,αλλα καλυτερα μην το ρισκάρεις.Δεν έχεις θέμα αν παρεις χειραποσκευη και λαπτοπ μαζί,το λαπτοπ ομως το βάζεις στα ποδια σου.Εγώ προσωπικά έβαζα και μερικά ρούχα στην τσαντα του λαπτοπ που δεν χωρουσαν στην χειραποσκευη. :P

σε ευχαριστω για την απαντηση σου. σου στελνω ενα link απο την σελιδα της aegean για την συγκεκριμενη πτηση που ψαχνω. μου εμφανιζει την κατηγορια saver και εχει και τιμες.

https://e-ticket.aegeanair.com/A3Responsive/dyn/air/booking/;jsessionid=TwUqDYKye9K-oIgK4e5QdlSw49QcqCik94YfTYqxEOAS67IdWZG9!-144148596!1829741430!1465289376434#!/flight

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τι ισχύει τελικά γιατί θέλω να ταξιδεψω για Άθηνα από Θεσσαλονίκη το βράδυ και πρέπει να πάρω μαζί μου πέρα από την χειραποσκευή και μία μικρή τσάντα πλάτης; Επιτρέπεται;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και γω ετοιμάζομαι για πτήση τον Αύγουστο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο.

Και θέλω να πάρω μαζί τσάντα λάπτοπ 15' αλλά πολύ λεπτή και συμαζεμένη (40cm x 30cm x 10cm - το λάπτοπ μπαίνει εφαρμοστά).

Έχει πετάξει κανείς με τσάντα-λάπτοπ στο χέρι πρόσφατα με Aegean;

Υπήρχε κανένα πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και γω ετοιμάζομαι για πτήση τον Αύγουστο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο.

Και θέλω να πάρω μαζί τσάντα λάπτοπ 15' αλλά πολύ λεπτή και συμαζεμένη (40cm x 30cm x 10cm - το λάπτοπ μπαίνει εφαρμοστά).

Έχει πετάξει κανείς με τσάντα-λάπτοπ στο χέρι πρόσφατα με Aegean;

Υπήρχε κανένα πρόβλημα;

Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Μπορείς να πάρεις την χειραποσκευη και μια τσαντα του λαπτοπ.Εχω κάνει το Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο 5-6 φορές απο πέρισυ και δεν ειχα κάποιο θέμα.
Δημοσ.

Επιβεβαίωνω κι εγώ ότι η Aegean επιτρέπει πέραν της χειραποσκευής και τσαντα laptop. Και σε ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...