katerinaki10 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. τελικα θα παρω την χειραποσκευη ακριβως στις διαστασεις και το λαπτοπ. ελπιζω να μην εχω θεμα. εχω ενα αλλο προβλημα τωρα! (καθε εβδομαδα παρουσιαζεται και κατι αλλο ) ειμαι στο site της Aegean και ψαχνω για εισητηρια. βλεπω οτι υπαρχουν 4 διαφορετικες κατηγοριες θεσεων. (go light, saver, flex kai business) και οι διαφορες τους οσον αφορα τις αποσκευες ειναι: Κανονισμοί ναύλων Χειραποσκευές GoLight 1 δωρεάν έως 8kg Flex 1 δωρεάν έως 8kg Business 2 δωρεάν έως 13kg (συνολικά) Αποσκευές GoLight Με χρέωση Flex 1 δωρεάν έως 23kg Business 2 δωρεάν έως 32kg (ανά αποσκευή) αλλα δεν εχει πληροφοριες για την κατηγορια saver. γνωριζει κανεις τι προσφερει?
michalisv Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καλησπερα παιδια και συγγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση. τελικα θα παρω την χειραποσκευη ακριβως στις διαστασεις και το λαπτοπ. ελπιζω να μην εχω θεμα. εχω ενα αλλο προβλημα τωρα! (καθε εβδομαδα παρουσιαζεται και κατι αλλο ) ειμαι στο site της Aegean και ψαχνω για εισητηρια. βλεπω οτι υπαρχουν 4 διαφορετικες κατηγοριες θεσεων. (go light, saver, flex kai business) και οι διαφορες τους οσον αφορα τις αποσκευες ειναι: Κανονισμοί ναύλων Χειραποσκευές GoLight 1 δωρεάν έως 8kg Flex 1 δωρεάν έως 8kg Business 2 δωρεάν έως 13kg (συνολικά) Αποσκευές GoLight Με χρέωση Flex 1 δωρεάν έως 23kg Business 2 δωρεάν έως 32kg (ανά αποσκευή) αλλα δεν εχει πληροφοριες για την κατηγορια saver. γνωριζει κανεις τι προσφερει? Δεν υπάρχει κατηγορία saver,οι κατηγορίες είναι GoLight,Flex και business.Στην Aegean γενικά ειναι ψιλοελαστικα τα πράγματα,εχω δει και βαλίτσες μεγαλύτερες απ'τις διαστασεις στην καμπίνα,αλλα καλυτερα μην το ρισκάρεις.Δεν έχεις θέμα αν παρεις χειραποσκευη και λαπτοπ μαζί,το λαπτοπ ομως το βάζεις στα ποδια σου.Εγώ προσωπικά έβαζα και μερικά ρούχα στην τσαντα του λαπτοπ που δεν χωρουσαν στην χειραποσκευη.
katerinaki10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δεν υπάρχει κατηγορία saver,οι κατηγορίες είναι GoLight,Flex και business.Στην Aegean γενικά ειναι ψιλοελαστικα τα πράγματα,εχω δει και βαλίτσες μεγαλύτερες απ'τις διαστασεις στην καμπίνα,αλλα καλυτερα μην το ρισκάρεις.Δεν έχεις θέμα αν παρεις χειραποσκευη και λαπτοπ μαζί,το λαπτοπ ομως το βάζεις στα ποδια σου.Εγώ προσωπικά έβαζα και μερικά ρούχα στην τσαντα του λαπτοπ που δεν χωρουσαν στην χειραποσκευη. σε ευχαριστω για την απαντηση σου. σου στελνω ενα link απο την σελιδα της aegean για την συγκεκριμενη πτηση που ψαχνω. μου εμφανιζει την κατηγορια saver και εχει και τιμες. https://e-ticket.aegeanair.com/A3Responsive/dyn/air/booking/;jsessionid=TwUqDYKye9K-oIgK4e5QdlSw49QcqCik94YfTYqxEOAS67IdWZG9!-144148596!1829741430!1465289376434#!/flight
TsibasR21 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Παιδιά τι ισχύει τελικά γιατί θέλω να ταξιδεψω για Άθηνα από Θεσσαλονίκη το βράδυ και πρέπει να πάρω μαζί μου πέρα από την χειραποσκευή και μία μικρή τσάντα πλάτης; Επιτρέπεται;
SolidSnakeGr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και γω ετοιμάζομαι για πτήση τον Αύγουστο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο. Και θέλω να πάρω μαζί τσάντα λάπτοπ 15' αλλά πολύ λεπτή και συμαζεμένη (40cm x 30cm x 10cm - το λάπτοπ μπαίνει εφαρμοστά). Έχει πετάξει κανείς με τσάντα-λάπτοπ στο χέρι πρόσφατα με Aegean; Υπήρχε κανένα πρόβλημα;
michalisv Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα παιδιά και γω ετοιμάζομαι για πτήση τον Αύγουστο Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο. Και θέλω να πάρω μαζί τσάντα λάπτοπ 15' αλλά πολύ λεπτή και συμαζεμένη (40cm x 30cm x 10cm - το λάπτοπ μπαίνει εφαρμοστά). Έχει πετάξει κανείς με τσάντα-λάπτοπ στο χέρι πρόσφατα με Aegean; Υπήρχε κανένα πρόβλημα; Δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.Μπορείς να πάρεις την χειραποσκευη και μια τσαντα του λαπτοπ.Εχω κάνει το Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο 5-6 φορές απο πέρισυ και δεν ειχα κάποιο θέμα.
nikko_ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Επιβεβαίωνω κι εγώ ότι η Aegean επιτρέπει πέραν της χειραποσκευής και τσαντα laptop. Και σε ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα