iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσφατα ειχα μια διακοπη νερου στο σπιτι μου για 2-3 ωρες, δε γνωριζω για ποιο λογο. Τωρα προσεξα οτι αμα γεμισω ενα ποτηρι νερο, μετα απο λιγη ωρα δημιουργουνται στα τοιχωματα του ποτηριου πολλες μικρες φυσαλιδες... σα να προκειται για αναψυκτικο Sprite. Ειναι ασφαλες αυτο το νερο? Μηπως ξερει κανεις τι ειναι οι φυσαλιδες? Μηπως υπαρχουν παντα και απλα τωρα εγω τις προσεξα? Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2014 από iordanis77
arc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρα ειναι το νερο. Μη φοβασαι Παντως κοτζαμ Ιορδανης ... να εχει αποριες για το νερο ... 7
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη σου βγαζει κι εσενα φυσαλιδες σα να ειναι αεριουχο ποτο? Επισης την αρχη εβλεπα και κατι σα σκονη να στροβιλιζεται στην επιφανεια, που μετα χανοταν.
leonidas_fs Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Επισης την αρχη εβλεπα και κατι σα σκονη να στροβιλιζεται στην επιφανεια, που μετα χανοταν. Τάκη εσύ;; 6
Kostasspil Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ενδεχομένως να ναι λόγω πίεσης, μη σε φοβίζει 1
ParhsG Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γενικά αν έβλεπες απο που περνάει το νερό ισως να μην το έπινες. Οταν ειχαν σκαψει εδω παντως μας ειπαν να μη το πιούμε . Παρόλα αυτά να πάθεις κάτι απο νερό σε πόλη είναι απίθανο αφού εχει χλώριο.
arc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη σου βγαζει κι εσενα φυσαλιδες σα να ειναι αεριουχο ποτο? Οι φυσαλίδες στο νερο ειναι φυσιολογικό και σε αλλες περιοχες ειναι αρκετές και σε αλλες σχεδόν καθόλου. Επισης την αρχη εβλεπα και κατι σα σκονη να στροβιλιζεται στην επιφανεια, που μετα χανοταν. Άλλο η σκόνη/χώμα και αλλο οι φυσαλίδες. Χώμα ερχεται μετά απο έργα και εκείνο καλό ειναι να μην το πιεις
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Γενικά αν έβλεπες απο που περνάει το νερό ισως να μην το έπινες. Οταν ειχαν σκαψει εδω παντως μας ειπαν να μη το πιούμε . Παρόλα αυτά να πάθεις κάτι απο νερό σε πόλη είναι απίθανο αφού εχει χλώριο. Προσωπικα εδω και αρκετα χρονια πινω μονο εμφιαλωμενο. Οι φυσαλίδες στο νερο ειναι φυσιολογικό και σε αλλες περιοχες ειναι αρκετές και σε αλλες σχεδόν καθόλου. Άλλο η σκόνη/χώμα και αλλο οι φυσαλίδες. Χώμα ερχεται μετά απο έργα και εκείνο καλό ειναι να μην το πιεις Για Αθηνα μιλαμε. Οι φυσαλιδες ακολουθουσαν μετα απο εκεινη τη "σκονη". Και χρησιμοποιω παρατατικο γιατι σημερα που ξανατσεκαρησα, εδω και 2 ωρες δεν εχουν εμφανιστει φυσαλιδες στο ποτηρι. Μαλλον το προβλημα αποκατασταθηκε.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικα εδω και αρκετα χρονια πινω μονο εμφιαλωμενο. Έχω την εντύπωση ότι η καλύτερη λύση είναι ένα καλό φίλτρο. Τα εμφιαλωμένα δεν αποθηκεύονται - μεταφέρονται στις καλύτερες συνθήκες, συν το κουβάλημα! Από της βρύσης είναι σίγουρα καλύτερα στις περισσότερες περιπτώσεις πάντως
arc Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Η Αθήνα εχει καλό νερό οποτε συμφωνώ με τον zio, εκτός αν ζεις σε αρχαία πολυκατοικία όπου οι σωληνώσεις ειναι πιο σάπιες από τον ορισμό του σάπιου.
iordanis77 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 . Τα εμφιαλωμένα δεν αποθηκεύονται - μεταφέρονται στις καλύτερες συνθήκες, συν το κουβάλημα! Δε προλαβαινουν να αποθηκευτουν, καταναλωνονται. Τα ραφεια των σ.μαρκετ αδειαζουν γρηγορα. Ευτυχως με το κουβαλημα δεν εχω θεμα, το σ.μαρκετ που τα παιρνω βρισκεται διπλα απο το σπιτι μου. Το φιλτρο φανταζει η καλυτερη λυση αλλα... δε ξερεις ποιο να παρεις. Ποιο ειναι αξιοπιστο αραγε? Η Αθήνα εχει καλό νερό οποτε συμφωνώ με τον zio, εκτός αν ζεις σε αρχαία πολυκατοικία όπου οι σωληνώσεις ειναι πιο σάπιες από τον ορισμό του σάπιου. Σαπιες ή καλες εγω μονο εμφιαλωμενο. Σκεψου το χλωριο και το φθοριο που ποτιζουν το κοσμο... Μετα υπαρχουν τα ζιζανιοκτονα, τα βαρεα μεταλλα, χαλκος, μολυβδος κλπ.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δε προλαβαινουν να αποθηκευτουν, καταναλωνονται. Τα ραφεια των σ.μαρκετ αδειαζουν γρηγορα. Ευτυχως με το κουβαλημα δεν εχω θεμα, το σ.μαρκετ που τα παιρνω βρισκεται διπλα απο το σπιτι μου. Το φιλτρο φανταζει η καλυτερη λυση αλλα... δε ξερεις ποιο να παρεις. Ποιο ειναι αξιοπιστο αραγε? Άστα να πάνε, χάνεσαι με τα τόσα φίλτρα που κυκλοφορούν και όλα τα παρουσιάζουν ιδανικά! Ένα αξιοπρεπές ξεκινάει από 200-300€ απόσο το είχα ψάξει παλιότερα πάντως...προς το παρόν για να αποφύγω τα εμφιαλωμένα χρησιμοποιώ μια κανάτα που φιλτράρει το νερό της βρύσης
Ison_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Οι φυσαλίδες είναι αέρας και τις προκαλεί η αλλαγή πίεσης στο δίκτυο.
zio10 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Συγκεκριμένα αυτή wellness carafe λέγεται. Τα φίλτρα της είναι ψιλοακριβά και δύσκολα να τα βρεις στην Ελλάδα. (Βγαίνουν γύρω στα 20€ το ένα, συνήθως παίρνω από Αγγλία). Θεωρείται ίσως η καλύτερη όμως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα