Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχεις σκεφτει να βαλεις νυχτερινο;

Επισης, αν το a/c ειναι παλαιου τυπου πιστευω αξιζει να το αλλαξεις .

Δημοσ.

Ζεστό δε βάζουμε σχεδόν ποτέ το χειμώνα.

Όντως έκαψα πολύ, δεν το αρνούμε.. τι να κάνω, σε καλή μεριά να τα βάλουν.

Αλλά..

Ήπιο <> Αθήνα/Αιγάλεω @Αύγουστο/Σεπτέμβρη μήνα

Ξέχασέ την αυτή τη λέξη. Επίσης το σπίτι που ζω εδώ, είναι και πρώτος όροφος.. γ__α μας..

Ήπιο ήταν σε όλες τις περιοχές, με πολύ λίγες μέρες καύσωνα και αρκετές συννεφιές και βροχές. Δηλαδή τις άλλες χρονιές τι έκανες, έμπαινες στο ψυγείο; :D

Και αυτό το γ__α μας..καταλαβαίνω με τι στυλ το λες, αλλά δε σου κρύβω ότι χτυπάει πολύ άσχημα όταν το λες σε έναν άγνωστο και σε ένα forum. Απέφευγε τέτοιου είδους οικειότητες.

• Like 1
Δημοσ.

^εμένα δε με χαλάει τέτοιου είδους οικιοτητα.Κοριτσι για πισι μονη σου είσαι στον πρωτο όροφο είπες?

Τα έχουμε ξαναπεί...όσο κορίτσι για πισί είναι αυτή άλλο τόσο είμαι και γω Μόνικα Μπελούτσι.

• Like 2
Δημοσ.

Τα έχουμε ξαναπεί...όσο κορίτσι για πισί είναι αυτή άλλο τόσο είμαι και γω Μόνικα Μπελούτσι.

Μίλα ξεκάθαρα Βίρνα!  Τι κρύβεται πίσω απ' το κορίτσι_για_πίσι???  :unsure:

• Like 6
Δημοσ.

δεν έχω ιδέα αν θα βοηθήσει αυτό αλλά ενας γείτονας έχει συνδέσει ενα μηχανάκι ονόματι "hunter" αν θυμάμαι καλά στο ρολόι της ΔΕΗ στην πολυκατοικία..

Τώρα τι στο καλό κάνει αυτό δεν ξέρω. Φαντάζομαι οτι το έχει για οικονομια. (επλίζω να μην κλέβει μόνο για το καλό του..) 

Ας μας πεί κάποιος που το γνωρίζει μήπως και γλιτώσουμε τίποτα απο την ΔΕΗ.

Δημοσ.

Ξέχασέ την αυτή τη λέξη. Επίσης το σπίτι που ζω εδώ, είναι και πρώτος όροφος.. γ__α μας..

Αν ήσουν σε ψηλότερο όροφο ακόμα χειρότερα. Όσο αυξάνεται ο όροφος στην πολυκατοικία τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία το καλοκαίρι και τόσο χαμηλότερη τον χειμώνα σε σύγκριση με τα διαμερίσματα των χαμηλότερων ορόφων, άρα το καλοκαίρι απαιτείται περισσότερη ενέργεια για ψύξη και τον χειμώνα περισσότερη θέρμανση.

Δημοσ.

εγω εκαψα κατω απο 800kWh απο τον μαιο μεχρι αυγουστο κληματιστικο 35-40 λεπτα μαξ με κλειστες πορτες και μονο οταν ειχε πολυ ζεστη η ερχομουν απο εξωτερικες δουλιες ολο το υπολοιπο με ανεμιστήρα 

Δημοσ.

εγω εκαψα κατω απο 800kWh απο τον μαιο μεχρι αυγουστο κληματιστικο 35-40 λεπτα μαξ με κλειστες πορτες και μονο οταν ειχε πολυ ζεστη η ερχομουν απο εξωτερικες δουλιες ολο το υπολοιπο με ανεμιστήρα 

Ε καλά εσυ είσαι στο άλλο άκρο, έλιωνες όλο το καλοκαίρι.

Δημοσ.

δεν έχω ιδέα αν θα βοηθήσει αυτό αλλά ενας γείτονας έχει συνδέσει ενα μηχανάκι ονόματι "hunter" αν θυμάμαι καλά στο ρολόι της ΔΕΗ στην πολυκατοικία..

Τώρα τι στο καλό κάνει αυτό δεν ξέρω. Φαντάζομαι οτι το έχει για οικονομια. (επλίζω να μην κλέβει μόνο για το καλό του..) 

Ας μας πεί κάποιος που το γνωρίζει μήπως και γλιτώσουμε τίποτα απο την ΔΕΗ.

Χωρίς να κλέψεις πώς θα γλυτώσεις λεφτά?

Δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα εκτός κι αν περιμένεις λύσεις σαν αυτό.

Btw δε λέω να κλέψεις,απλά κάνε εξοικόμηση ενέργειας όπου μπορείς και ξεκινόντας απ' τα βασικά.

Εξοικονόμηση ενέργειας πάντως μέσω μηχανήματος που συνδέεται στο ρολόι δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Ε καλά εσυ είσαι στο άλλο άκρο, έλιωνες όλο το καλοκαίρι.

και τι να κανεις οικονομια αναγκαστικα, εκανα και συχνα κρυα ντουζ οποτε παλευοταν καπως

Δημοσ.

Χωρίς να κλέψεις πώς θα γλυτώσεις λεφτά?

Δεν υπάρχουν μαγικά κόλπα εκτός κι αν περιμένεις λύσεις σαν αυτό.

Btw δε λέω να κλέψεις,απλά κάνε εξοικόμηση ενέργειας όπου μπορείς και ξεκινόντας απ' τα βασικά.

Εξοικονόμηση ενέργειας πάντως μέσω μηχανήματος που συνδέεται στο ρολόι δεν υπάρχει.

Μήπως το εχει για να μετράει κιλοβατόρες; να εχει καλύτερο έλεγχο της καταναλωσης;

Θα το βγάλω μια photo αυριο .

Απο την άλλη η ΔΕΗ δεν έρχεται να δεί τα ρολόγια της πολυκατοικίας ανα διαστήματα; ή κάνω λάθος..δεν μπορεί να έχει μηχανακι για να κλέβει ο τύπος..

Δημοσ.

Μήπως το εχει για να μετράει κιλοβατόρες; να εχει καλύτερο έλεγχο της καταναλωσης;

Θα το βγάλω μια photo αυριο .

Απο την άλλη η ΔΕΗ δεν έρχεται να δεί τα ρολόγια της πολυκατοικίας ανα διαστήματα; ή κάνω λάθος..δεν μπορεί να έχει μηχανακι για να κλέβει ο τύπος..

Ναι ναι, και μαγνήτη να βάλεις στο ρολόι να μην γυρνάει ο δίσκος πάλι χρεώνεσαι, δεν υπάρχει τρόπος. αυτό το hunter για μετρητής του φαίνεται. 

Δημοσ.

Εμάς όλο έναντι ειναι παντως..

Σημαινει οτι εκει που ειναι τα ρολογια της ΔΕΗ δεν μπορουν να πανε οι τεχνικοι γιατι ειναι κλειδωμενα η δεν ξερω τι αλλο και αν ειναι στο ονομα σου το ρευμα θα ειναι χειροτερα μετα που θα μετρηθει γιατι θα ειναι μεγαλος ο λογαριασμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...