Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 η πλακα ειναι οτι δεν κανω τιποτα απο αυτα! δοκιμασα κανονικο τσιγαρο στο γυμνασιο, ποτε δεν ημουν λατρεις του αλκοολ (εχω μεθυσει και εγω 1-2 φορες) και πλεον ειμαι 1.5χρονο σχεδον χωρις σταγονα αλκοολ και χορτο εχω δοκιμασιε μια φορα πριν χρονια σε ενα ταξιδι (και οταν λεω μια φορα εννοοω 2-3 τζουρες) αν με ρωτησεις τι θα ελεγα σε καποιον ειναι να μην κανει χορτο,να μην πινει και να μην καπνιζει! Απλα δεν εχω θεμα αν πινει χορτο η καπνιζει ή πινει καποιος εφοσον δεν κανει καταχρηση! και επισης ξερω οτι το χορτο δεν ειναι τοσο κακο οσο εχουν περασει στον κοσμο 1
redhotstef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Στο ονομα της γυμναστικης και της τεχνης εχετε βρει ακομα και οι υγειεις ανθρωποι ενα σωρο καλα πραγματα (δικαιολογιες) σε ορισμενα ναρκωτικα. Τωρα για τον συνδιασμο τσιγαρο-χασις, συνηθως ετσι αρχιζει και μετα καπνιζουν λιγη ηρωινη για να φτιαχτουν πιο πολυ, λιγη κοκα μετα και παει λεγοντας. Αν ερχοταν και το παιδι σου και σου ελεγε θελω να αρχισω να καπνιζω, θα του ελεγες καπνισε μονο χασις καλυτερα που δε κανει κακο, ε; Δεν ξερω, ισως και να λεω μπαρουφες και να τρολαρω. αλλα ετσι εχω καταλαβει στο περασμα των χρονων. Τα τσιγαρα και τα ποτα σου καταστρεφουν το σωμα, τα ναρκωτικα το μυαλο. Η κοινωνια επελεξε να γινεται οσο το δυνατον λιγοτερη καταστροφη στο μυαλο, και οχι στο σωμα ισως.
arianos16 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με το να πίνεις μαύρα σε νορμαλ καταστάσεις ακόμα και κατάχρηση να κάνεις δεν πρόκειται να σε κάνει πρεζάκια. Με το να πίνεις ξύδια κάνοντας κατάχρηση έξω σε clubs πιο πιθανό είναι να σουτάρεις καμιά κόκα. 1
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 redhotstef εγω ειμαι κατα ολων αυτων ειτε χορτο ειτε τσιγαρο ειτε ποτο ειτε ζαχαρη ειτε αλατι! απλα ξερω οτι δεν ειναι οπως το παρουσιαζουν! στο παιδι μου θα δωσω τα απαραιτητα εφοδια ωστε να μην μπει στην διαδικασια να σκεφτει ουτε τσιγαρο ουτε χορτο ουτε τιποτα! αλλα ναι χιλιες φορες χορτο σε vaporizer παρα τσιγαρο! και αν θες να το παμε με τη λογικη σου η αλυσιδα παει ως εξης τσιγαρο-ποτο-χορτο-και μετα ολα τα υπολοιπα! αρα αυτο που ειπες ειναι λαθος 1
redhotstef Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 και αν θες να το παμε με τη λογικη σου η αλυσιδα παει ως εξης τσιγαρο-ποτο-χορτο-και μετα ολα τα υπολοιπα! αρα αυτο που ειπες ειναι λαθος Υπαρχουν πολλοι που πινουν αλλα δεν καπνιζουν, αλλα σπανιοι που καπνιζουν και δεν πινουν.
rikos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Με ψυχολογο του ΟΚΑΝΑ που μιλαγα, μου λεγε οτι το χορτο ειναι καποιες φορες γεφυρα για πιο σκληρα ναρκωτικα, γιατι ο χρηστης ερχεται σε επαφη με υποκοσμο, ο οποιος πουλαει και αλλα ωραια πραγματακια. Καποια στιγμη θα του πει ο ντηλερ, δεν εχω χορτο σημερα, παρε απο το αλλο που ειναι και πιο καλο . Οσοι λετε οτι το να το συγκρινουμε με το τσιγαρο και το αλκοολ δεν το αθωωνει, ειστε υπερ της απογορεψης πωλησης των?Αν οχι, η ολη διαφωνια για αυτο γινεται, για την νομιμοποιηση του χορτου ή οχι και οχι για να το αθωωσει. 3
Muchacho Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποσοι απο εδω ξερετε καποιον που καπνιζει χορτο συστηματικα?Με συχνοτητα κανονικου τσιγαρου... Σας φαινεται κανονικος? 5
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 και εγω σου λεω οτι γεφυρα για το χορτο ειναι τσιγαρο-ποτο (και αν θες βαλει και στο παιχνιδι τα κλαμπς γιατι εκει μεσα γινονται οι περισσοτερες "κακες" παρεες) δεν θα με πειραζε να απαγορευαν χορτο και ποτο και να ειχαν νομιμο το χορτο (απο ποτε αυτοι ξερουν καλυτερα απο τη φυση) αλλα να τα απαγορευαν ολα θα ηταν το ειδανικο! και ξανα λεω η νομιμοποιηση του δεν γιεντε καθαρα για οικονομικους λογους και για τιποτα αλλο! γιατι αν γινει νομιμο καπνο-ποτο βιομηχανιες θα κλαινε με μαυρο δακρυ
juki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 H gateway-drug υπόθεση είναι κάπως ανώμαλη γιατί κάποιος που θέλει να δοκιμάσει ναρκωτικά, έτσι κι αλλιώς θα αρχίσει από την κάνναβη γιατί είναι ευρέως διαδεδομένη, φθηνή κι ακίνδυνη. Αν δεν ήταν θα άρχιζε πιθανότατα από την κόκα γιατί είναι πιο light και σε διάρκεια και σε "κεφάλι" από ηρωίνη, εκστασυ, LSD. Το reverse gateway (κάνναβη->τσιγάρο) έχει μεγαλύτερη βάση για αυτούς που καπνίζουν κάνναβη με καπνό. Το ερώτημα είναι όμως γιατί να ασχολούμαστε με τις επιλογές του καθένα στην σωματική και ψυχική του υγεία. Οι αμερικάνοι ξοδεύουν δισεκατομμύρια για να πολεμήσουν τα καρτελ, έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο αναπαράγουν ρατσιστικά στερεότυπα με τα mandatory minimums και γενικά η οικονομία τους πλήττεται από αυτή τη συνεχή αδιέξοδη προσπάθεια. Ο οικονομικός παράγοντας και μόνο είναι αρκετός για την αποποινικοποίηση όλων των ναρκωτικών ουσιών, την φορολόγησή τους και την διάθεσή τους από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό. Θέσεις εργασίας, δημόσια υγεία,χρήματα στην τσέπη του κράτους, περισσότεροι φόροι στους οποίους κανείς δεν θα παραπονούνταν και εξάλειψη των μεγαλοκακοποιών.
nicoc89 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω κατι σχετικο που εχω ακουσει και δεν ξερω αν αληθευει; Ειναι αληθεια οτι οταν καποιος καπνιζει χασις, το τσιγαρι δεν περιεχει μονο χασις αλλα και αλλον καπνο(κανονικο πχ); Ακουσα οτι αν καποιος κανει τσιγαρο μονο με καπνο χασις τοτε ειναι πολυ επικινδυνο. Αληθευει αυτο, ή οι τυποι που γνωρισα ενα φεγγαρι ηταν μικροι(στην ηλικια) και χεστηδες? εχω κόψει τον καπνό 10 μηνες τώρα Ποσοι απο εδω ξερετε καποιον που καπνιζει χορτο συστηματικα?Με συχνοτητα κανονικου τσιγαρου... Σας φαινεται κανονικος? θυμάμαι έναν, δυο άντε τρεις το πολυ χαχαχ οχι δεν ηταν κανονικοί , αλλα δεν έφταιγε το ρο, ηταν οι ίδιοι σάπιοι απο φυσικού, γιατι ειναι απλά ενα ενισχυτικό και ολα τα άλλα ειναι μαλακίες εξάλειψη των μεγαλοκακοποιών. μόνο ο σκύλος κυνηγάει την ουρά του
Lucifer Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 γκουχ-γκουχ....... Εδω http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/add.12703/pdf η ερευνα.... Ο τυπος ειναι συμβουλος στον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας. και τον ειχα παρακολουθησει και σε διαλεξη στο Kings College του Λονδινου.... Δεν μπορει, κατι παραπανω θα ξερει.... ps: Luci, pls μην με banareis..... Σαιτρελός, άνθρωπο που λινκάρει στοιχεία δε τον μπανάρουμε. Αλλά το λινκ δε μου δουλεύει. Υπ' όψιν, δεν αμφιβάλλω πως υπάρχει έρευνα που δείχνει κάτι, οτιδήποτε, σχολιάζω την παρουσίαση της φυλλάδας. Κατά τα άλλα και η όποια έρευνα συζητήσιμη είναι (κυρίως όταν υπάρχει αντίστοιχος αντίλογος ακαδημαϊκά), χωρίς να σημαίνει κάτι κακό για το κύρος αυτού που την έκανε. Αλλά επειδή αυτό το θέμα το 'χουμε εξαντλήσει άλλες πόσες φορές εδώ μέσα και βγαίνει ο κάθε αδαής και λέει "σε ρίχνει στην πρέζα/σε κάνει βαμπίρ/βγάζεις έητζ" και ο κάθε μπαφάκιας "θεραπεύει τον καρκίνο", θεωρώ ότι με εμπειρικά στοιχεία και απόψεις δε βγάζεις άκρη και δε γίνεται δουλειά. Το γενικό επιστημονικό consensus ως τώρα (αριθμητικά, δεν εννοώ πως δεν υπάρχει και εξίσου επιστημονικός αντίλογος) είναι πως αν έχεις προδιάθεση για ψυχώσεις, το επιταχύνει ή τσοντάρει σε αυτό. Άλλη γνωστή παρενέργεια (ουσιαστική παρενέργεια, γιατί το "γελάς σα μαλάκας και σκέφτεσαι πίπες" είναι σα να λες "η καφεΐνη σε κρατάει ξύπνιο" που είναι το ζητούμενο) δεν έχω υπ' όψιν μου να υπάρχει, σε αποδεδειγμένο (εργαστηριακό ή μετα-αναλυτικό) επίπεδο. 3
Unabomber Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εχεις ενα point, για τα εμπειρικα που λες.... Ενα απο τα 2 πιστευω θα το ανοιγει..... http://onlinelibrary.wiley.com/enhanced/doi/10.1111/add.12703/ http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/add.12703/pdf 1
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποσοι απο εδω ξερετε καποιον που καπνιζει χορτο συστηματικα?Με συχνοτητα κανονικου τσιγαρου... Σας φαινεται κανονικος? Ναι..περίπου...σε αργή κίνηση όμως. Εντάξει μπορεί να ζήσει και παραπάνω αφού ο χρόνος φαίνεται να περνάει πιο αργά...
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ποσοι απο εδω ξερετε καποιον που καπνιζει χορτο συστηματικα?Με συχνοτητα κανονικου τσιγαρου... Σας φαινεται κανονικος? Ναι..περίπου...σε αργή κίνηση όμως. 1
christopher0016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Κρίστοφερ ακριβώς αυτό όμως. Η νικοτίνη προκαλεί σωματική εξάρτηση ενώ το χόρτο οχι. Το χόρτο προκαλεί καθαρά και μόνο ψυχολογική εξάρτηση. Οπότε διάβασε πριν πεις κατι. Εγω θα πω μονο αυτο. Αλκοόλ/τσιγάρο μερικές χιλιάδες θάνατοι ετησίως. Χόρτο 0 θάνατοι ολα τα χρόνια. Το ότι εχουν κάνει να πιστεύει ο κόσμος ότι είναι κακό δεν σημαίνει ότι είναι. Το έχουν κάνει για οικονομικούς λόγους. Να αημειωσω ότι δεν πίνω,δεν καπνίζω και γυμναζομαι καθημερινά. Αυτό το αναφέρω για να δείξω ότι ούτε χρήση κάνω ουτε σάπια ζωή απλά μου τη δινει η βλακεία,η άγνοια και η προβατοποιηση του κοσμου αυτο το 0 θανατοι απο χορτο μεγαλη απατη για εμενα πιστευεις οτι κανενας στον πλανητη γη δεν θα στουκαρε μαστουρωμενος και πεθανε? απο υπερβολικη δοση δεν πεθενεις οκ πηγαινε σε ενα κεντρο απεξαρτησης εθελοντικα πχ κεθεα και θα καταλαβεις οτι το χορτο δεν ειναι τσαι αλλα εξαρτησιογονο ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα