haris_216 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Προτιμώ να μην αναφέρω δημόσια, μην θεωρηθεί πως γίνεται αρνητική διαφήμιση για το συγκεκριμένο προϊόν. Διαφωνώ. Δεν είναι αρνητική διαφήμιση το να πεις την εμπειρία σου (άσε που θα βοηθήσεις και άλλους αφού αυτό ακριβώς είναι ένας από τους λόγους ύπαρξης των φόρουμ). Δηλαδή σε όλα τα άλλα θέματα που λέμε "το lidl αυτό", "ο κωτσόβολος το άλλο", κλπ (για να μην αναφερθώ στα post για Πλαίσιο και Jumbo) είναι από κακία ή όρεξη για δυσφήμιση; Όχι, είναι πραγματικά γεγονότα και ο λόγος αναφοράς είναι και για να ενημερωθούν και άλλοι αλλά και για να "πάρουν το μήνυμα" κάποιοι μήπως και αλλάξουν. Εκτός πια αν δεν είσαι τόσο σίγουρος γι' αυτά που είπες παραπάνω (αν και νομίζω ότι αφού ήδη σου άλλαξαν ένα προφανώς κι είναι υπαρκτό το πρόβλημα) 2
ParhsG Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 και σε μενα τα delongi ολα το εχουν παθει αλλα αν δουευοθν συνεχως στρωνουν
zoranb Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 και σε μενα τα delongi ολα το εχουν παθει αλλα αν δουευοθν συνεχως στρωνουν Τι έχουν πάθει ακριβώς;
stavrosgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Έχω ένα beha 2000 βατ. Έκανε θόρυβο σαν να πετάς πέτρες σε τσίγκινο τενεκέ.Δεν τον είχα στηριγμένο σε τοίχο άλλα πάνω σε 2 τούβλα για να τον έχω μπροστά στην μπαλκονόπορτα ....Το ντανγκ που άκουγα ήτανε από την οπίσθια βάση του θερμοπομπού που έχει κάτι λεπτά κομμάτια λαμαρίνας για να κουμπώνουν στον τοίχο οπότε λόγω συστολής διαστολής έκαναν τον θόρυβο.Τα στρίμωξα με κομμάτια ξύλου ντυμένα με αλουμινόχαρτο ώστε να δέχεται συνέχεια πίεση η λαμαρίνα του θερμοπομπού και δεν ξανά έκανε κιχ! Εάν ο θερμοπομπός σου έχει κάτι ανάλογο σαν βάση από πίσω δοκίμασε μια πατέντα σαν την δική μου.Αν πεις και ποιο μοντέλο έχεις ίσως σε βοηθήσουμε ακόμα καλύτερα.....
zoranb Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά μόνο εάν έχει κανείς ολόιδιους θα μπορεί να καταλάβει για ποιό θόρυβο εννοώ αλλά και εάν μπορεί να γίνει κάτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα