Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω κάποιον προσωπικό στυλιστα; Τον θέλω απλά να μου προτείνει ιδεες για αισθητική αναβάθμιση του ντυσίματος/στυλ μου. Έψαξα και στο ίντερνετ χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ εγώ! Προσωπικός στυλίστας! Τι πληρώνεις τον μήνα; Να βρεθούμε να τα κανονίσουμε. Θα σε κάνω εγώ μοντελάκι, λεφτά να έχεις μόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αγοράζω περιοδικά μόδας.. Εξάλλου η μόδα δεν έχει καμία σχέση με το στυλ. Το ένα είναι κάτι παροδικό και μέσο βιομηχανικής προώθησης και το άλλο καθαρα προσωπική έκφραση.

Δημοσ.

για να σου βρουμε το καταλληλο ατομο πρεπει να μας δωσεις μια ιδεα του στιλ που ροκαρεις με φωτογραφιες εεε

Το στυλ μου το ψαχνω ακόμα.. Γι' αυτό εξάλλου χρειάζομαι το στυλιστα. Για να μου βρει ένα συνδυασμό που ταιριάζει πάνω μου.

Δημοσ.

Δεν αγοράζω περιοδικά μόδας.. Εξάλλου η μόδα δεν έχει καμία σχέση με το στυλ. Το ένα είναι κάτι παροδικό και μέσο βιομηχανικής προώθησης και το άλλο καθαρα προσωπική έκφραση.

get out.

Δημοσ.

Δεν θα στο μάθει κανένας αυτό, το πολύ πολύ να πληρώσεις κανένα ψώνιο και να σε κάνει σαν κλόουν αφού θα κάνει μπαμ ότι είναι φτιαχτό και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν σε απασχολεί τόσο το θέμα κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά, δοκίμασε πράγματα, δες βιτρίνες, δες κανένα περιοδικό, tv, ίντερνετ να δεις τι περίπου στυλ έχουν οι "ψαγμένοι" και προσάρμοσε πάνω σου κάποιες ιδέες που σου αρέσουν αλλά να νιώθεις άνετα και όχι καραγκιόζης. Επίσης, μια γυναίκα μπορεί να βοηθήσει πολλές φορές

Αυτά, για την περίπτωση που το θέμα είναι σοβαρό :-)

Δημοσ.

Το στυλ μου το ψαχνω ακόμα.. Γι' αυτό εξάλλου χρειάζομαι το στυλιστα. Για να μου βρει ένα συνδυασμό που ταιριάζει πάνω μου.

χμμμ καταλαβα οτι σου πεταξουν θα το βαλεις...

πηγαινε στη τατιανα(τη στεφανιδου ντεεεε) νομιζω ανα καιρους περνει θυματα τυχερους και τους κανει makeover με τη βοηθεια στυλιστα.τουλαχιστον ετσι θα κανεις το κομματι σου τζαμπα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...