aghsilaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά! Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω κάποιον προσωπικό στυλιστα; Τον θέλω απλά να μου προτείνει ιδεες για αισθητική αναβάθμιση του ντυσίματος/στυλ μου. Έψαξα και στο ίντερνετ χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ. 1
black_rabBiT Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Εδώ εγώ! Προσωπικός στυλίστας! Τι πληρώνεις τον μήνα; Να βρεθούμε να τα κανονίσουμε. Θα σε κάνω εγώ μοντελάκι, λεφτά να έχεις μόνο. 1
aghsilaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν αγοράζω περιοδικά μόδας.. Εξάλλου η μόδα δεν έχει καμία σχέση με το στυλ. Το ένα είναι κάτι παροδικό και μέσο βιομηχανικής προώθησης και το άλλο καθαρα προσωπική έκφραση.
viper2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 http://tuxbell.com/wiki/index.php?title=Main_Page
gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 για να σου βρουμε το καταλληλο ατομο πρεπει να μας δωσεις μια ιδεα του στιλ που ροκαρεις με φωτογραφιες εεε
ParhsG Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Αν βασίζεσε σε άλλους για το προσωπικό σου στυλ μπορει να καταλήξεις σα το Site: Joe Belfiore Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2014 από ParhsG 4
aghsilaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 για να σου βρουμε το καταλληλο ατομο πρεπει να μας δωσεις μια ιδεα του στιλ που ροκαρεις με φωτογραφιες εεε Το στυλ μου το ψαχνω ακόμα.. Γι' αυτό εξάλλου χρειάζομαι το στυλιστα. Για να μου βρει ένα συνδυασμό που ταιριάζει πάνω μου.
Kostasspil Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Gay στύλιστα βρες Is there any other kind??? 1
michael92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν αγοράζω περιοδικά μόδας.. Εξάλλου η μόδα δεν έχει καμία σχέση με το στυλ. Το ένα είναι κάτι παροδικό και μέσο βιομηχανικής προώθησης και το άλλο καθαρα προσωπική έκφραση. get out.
Pa0ki Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Is there any other kind??? Γυναίκες στιλίστριες
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα στο μάθει κανένας αυτό, το πολύ πολύ να πληρώσεις κανένα ψώνιο και να σε κάνει σαν κλόουν αφού θα κάνει μπαμ ότι είναι φτιαχτό και δεν μπορείς να το υποστηρίξεις. Αν σε απασχολεί τόσο το θέμα κάνε μια βόλτα στα μαγαζιά, δοκίμασε πράγματα, δες βιτρίνες, δες κανένα περιοδικό, tv, ίντερνετ να δεις τι περίπου στυλ έχουν οι "ψαγμένοι" και προσάρμοσε πάνω σου κάποιες ιδέες που σου αρέσουν αλλά να νιώθεις άνετα και όχι καραγκιόζης. Επίσης, μια γυναίκα μπορεί να βοηθήσει πολλές φορές Αυτά, για την περίπτωση που το θέμα είναι σοβαρό
gatokoritso Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το στυλ μου το ψαχνω ακόμα.. Γι' αυτό εξάλλου χρειάζομαι το στυλιστα. Για να μου βρει ένα συνδυασμό που ταιριάζει πάνω μου. χμμμ καταλαβα οτι σου πεταξουν θα το βαλεις... πηγαινε στη τατιανα(τη στεφανιδου ντεεεε) νομιζω ανα καιρους περνει θυματα τυχερους και τους κανει makeover με τη βοηθεια στυλιστα.τουλαχιστον ετσι θα κανεις το κομματι σου τζαμπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα