Eru Iluvatar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γεια χαρά, μέχρι τώρα έχω το Bitdefender Internet Security, αλλά λόγω κόστους θα γυρίσω πίσω σε avast και Comodo Firewall (έχω επίσης και mbam). Το θέμα είναι ότι όταν χρησιμοποιούσα Comodo firewall στο παρλθόν, τα Windows δεν έκαναν update. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί; Υ.Γ. Το ίδιο πρόβλημα είχε και το λαπτοπ της αδερφής μου. Ευχαριστώ
rfc Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 προσδιορισε το " δε κανουν update". δλδ δε κατεβαζουν? δεν εγκαθιστουν? δε βρισκουν? Εγω εχω το τελευταιο comodo internet security και δεν εχω κανενα θεμα με τπτ.
Eru Iluvatar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 προσδιορισε το " δε κανουν update". δλδ δε κατεβαζουν? δεν εγκαθιστουν? δε βρισκουν? Εγω εχω το τελευταιο comodo internet security και δεν εχω κανενα θεμα με τπτ. Δεν μπορούσαν να ψάξουν καν κι είχα windows error.
Eru Iluvatar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με κλειστο firewall γινεται η δουλεια? Δεν το είχα κάνει αυτό. Ήταν πριν ένα χρόνο η δουλειά, από το Γενάρη λέω να ξαναβάλω.
accipio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Κι εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με Windows updates - έχω χρόνια το Comodo Firewall στο σύστημά μου.
Eru Iluvatar Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Ναι παιδιά, θα πάω πάλι σε avast free + Comodo + mbam (εκτός αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε free antivirus). To Bitdefender είναι πολύ καλό, αλλά είμαι κάπως "στενά" οικονομικά τώρα.
kostas^^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αν θες δοκιμασε κ το panda free το οποιο ειναι εξαιρετικο..
Eru Iluvatar Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 αν θες δοκιμασε κ το panda free το οποιο ειναι εξαιρετικο.. To Panda Cloud εννοοείς. Ναι, γιατί όχι, δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ.
kostas^^ Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ναι αυτο!!εχει αλλαξει πλεον ονομασια σε Site: panda free antivirus ...αξιοπιστο κ στα τελευταια τεστ χτυπησε 100αρι...πλεον αυτο εχω γιατι το αβαστ με κρεμασε κανα-δυο φορες...
Eru Iluvatar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Νου φαίνεται ειρηνικός τύπος, "τρώει" τους ιούς άραγε; http://imgur.com/feHj34z
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα