MaybeLou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ, Netbook Toshiba Satellite NB10T-A-103. ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ, Netbook Toshiba Satellite NB10T-A-103. ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ; 1. μην γραφεις κεφαλαια, ειναι σαν να φωναζεις :-/ 2. μπορεις να περιγραψεις το προβλημα? χωρις να ξερουμε ποιο ειναι αυτο, δεν γινεται να σε βοηθησουμε
meletis_m Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα και καλορίζικο το computer. Tι λειτουργικό σύστημα έχεις? Μήπως έχει προεπιλεγμένη ρύθμιση να ξεκινούν πολλές εφαρμογές κατά την εκκίνηση?
johnmt2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 απο οτι ειδα φορας celeron και 2gb ραμ. δεν ειναι για πολλα το λαπτοπακι..
Σαϊνόμπι Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αν το θες απλα για σερφαρισμα, facebook, youtube, office κτλ θα σου συνιτουσα να του περασεις Zorin OS.
orion1986 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 κατι μου λεει πως θα του εχουν προεγκατεστημενο και κανενα mcafee security που ειδικα αν εχει celeron θα του σερνεται
MaybeLou Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Κολλάει γενικά όταν ανοίγω ένα απλό πρόγραμμα ή όταν σερφάρω στο ίντερνετ. Για απλή χρήση το έχω αλλά ούτε για αυτό δεν κάνει.Έχω λειτουργικό windows 8 και όποιες εφαρμογές ήταν άχρηστες κατα την εκκίνηση τις έκλεισα. Είχε ήδη το mcafee και το διάγραψα για AVG. Δεν έχω ακούσει ποτέ για το Zorin OS αλλά θα το ψάξω. Tέσπα θα το πάρω πίσω για να δούμε τι θα γίνει. Όπως και να χει ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
thelos257 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ποση μνημη εχει φιλε μ; Αν ειναι 2ΓΒ τοτε λογικα θα σερνεται αυξησε την βαλε ακομα 2. Sent from my iPhone using Insomnia
xristoforos89 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Με τον συγκρικριμενο επεξεργαστη που εχει το λαπτοπ, φυσικο ειναι να σερνεται.
SPANK Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Κανονικά δεν έπρεπε να σέρνεται για απλά πράγματα εχω netbook πολύ παλιό με 1gb ram αλλα windows xp και πάλι μια χαρά για απλά πράγματα , πήγαινε το πίσω να το κοιτάξουν αν και πιστεύω οτι αν είχε windows 7 θα πήγαινει πολύ καλύτερα οπότε ρώτα τους κιολας αν μπορεία να αλλάξεις λειτουργικό ή να πάρεις κατι αλλο με 7 όμως
Euclides Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ, Netbook Toshiba Satellite NB10T-A-103. ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ; Το laptop είναι μια χαρά για την χρήση που θέλεις. Ξεφορτώσου όλο το bloatware που έχει φορτώσει η Toshiba. Μόνο το λειτουργικό και τους drivers χρειάζεσαι - τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα