newtech Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα σε ολους. Εχω ιντερνετ στο σταθερο μου με καλοδιο. Υπαρχει τροπος να το κλεινω και να το ανοιγω οποτε θελω? Δλδ το βραδυ πχ θελω να κανω DEFRAG αλλα δεν θελω το ιντερνετ να ειναι ανοιχτο (χωρις φυσικα να τραβαω το καλοδιο καθε φωρα). Ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να μπαίνεις στην διαχείριση συσκευών,εκεί βρίσκεις τους προσαρμογείς δικτύου,πάνω σε αυτόν που είναι ο πραγματικός σου (μπορεί να έχει και από virtual ή άλλα προγράμματα για αυτό το λέω) κάνεις δεξί κλικ και απενεργοποίηση, και ενεργοποίηση αντιστοίχως αν θες να το ξανά ανοίξεις. Αν θες να φτιάξεις ένα εικονίδιο που να το κάνει αυτό πρέπει να ανοίξεις την γραμμή εντολών (start+r->cmd.exe->ok) εκεί γράφεις netsh interface show interface και πατάς το πλήκτρο enter (κάνε copy paste) θα σου βγάλει μια λίστα με ονόματα ή μόνο έναν αν δεν έχει εικονικά/δεύτερες συνδέσεις. Για να κλείσεις κάποια από αυτές τρέχεις την εντολή netsh interface set interface "εδώ βάζεις,μαζί με τα "" ,το όνομα που βρήκες πριν" DISABLED για να την ξανά ανοίξεις netsh interface set interface "εδώ βάζεις,μαζί με τα "" ,το όνομα που βρήκες πριν" ENABLED Μόλις βρεις το σωστό δίκτυο φτιάξε ένα έγγραφο κειμένου στην επιφάνεια εργασίας (ή όπου σε βολεύει) και γράψε μέσα την εντολή που δούλεψε πριν π.χ. netsh interface set interface "Ethernet" ENABLED (ethernt το βγάζει σε εμένα) αποθήκευσε το με ότι όνομα θες αλλά με κατάληξη .bat (πρέπει να φαίνονται οι καταλήξεις από το λειτουργικό για να δουλέψει σωστά) τώρα όταν το τρέχεις αυτό θα κλείνει η σύνδεση σου. Μπορείς να κάνεις και ένα δεύτερο τέτοιο αρχείο που να το ξανά ανοίγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα