Προς το περιεχόμενο

Νέα διαρροή δείχνει το Nexus 6 με Android L


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

O @evleaks δεν μπορούσε να... αντισταθεί στην εικόνα του νέου Nexus 6, και παρόλο που έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση αποφάσισε να μοιραστεί τα σχετικά νέα στο Twitter.Αν και η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πάρα πολλά πράγματα, καταφέρνει να μας δώσει μία πρώτη γεύση σχετικά με την εμφάνιση του νέου Nexus 6. Το πίσω μέρος -το οποίο κατά πάσα πιθανότητα είναι αλουμινένιο- έχει διαφορετικό χρώμα από τη πρόσοψη, που είναι μαύρου χρώματος.

Στη πρόσοψη λογικά υπάρχουν δύο ηχεία επίσης. Στο πλάϊ της συσκευής, που διακρίνονται τo πλήκτρo ενεργοποίησης/ απενεργοποίησης και ο volume rocker, έχουμε δύο εσοχές με πλαστικό, στο πάνω και κάτω μέρος -όπως στα HTC One και iPhone 6- για τη λειτουργία των κεραιών. Όσο αφορά στο λογισμικό, διακρίνεται η homescreen του Android L.

 

Όσο αφορά στις προδιαγραφές, η συσκευή, που κατασκευάζεται από τη Motorola -η οποία εξαγοράστηκε από τη Lenovo πριν λίγο καιρό- θα έχει οθόνη με διαγώνιο 5.9 ιντσών, ανάλυσης QHD ενώ σύμφωνα με διαρροές θα διαθέτει 3GB RAM, Qualcomm Snapdragon 805 chipset (Quad Core Krait 450, 2.65GHz) και 13MP camera με OIS και διπλό LED flash.

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Μαζί με την εικόνα, διέρρευσαν και μερικά προωθητικά/ διαφημιστικά video σχετικά με τo Android L και τις νέες Nexus συσκευές, οπότε υπάρχει περίπτωση, ακόμα και αύριο, να έχουμε επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

 

 

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Engadget

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Πολύ καλό. Διαστάσεις να μάθουμε.

Αν και γιατί 6"; Άσχετα αν θα έχει μαζεμένες διαστάσεις.

 

Τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τις φώτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια ειναι οτι θα το προτιμούσα στις 5 ίντσες παντως με τα παραπάνω χαρακτηριστικά και αν μείνει και σε λογικά επίπεδα η τιμή θα πάει εξαιρετικά , ενα αλλο θετικό ειναι οτι λογικά δεν ειναι μακριά το Android L αν υποθέσουμε οτι και το nexus θα κάνει σύντομα την εμφάνιση του

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάτι μου λέει ότι θα γίνει όπως με τις ταμπλέτες Nexus, όπου το νούμερο υποδεικνύει πλέον τις ίντσες της διαγωνίου της οθόνης αντί για το μοντέλο, π.χ. το Nexus 5 2014 μπορεί να έρθει με Snapdragon 805, το αντίστοιχο 2016 με Snapdragon 810 και ούτω καθ' εξής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ έξυπνη διαφήμιση, αλλά δεν περίμενα κάτι λιγότερο.

Θέλει να προλάβει η γκρίνια για τις 6 ίντσες αλλά όσο και να γκρινιάζουν κάπου εκεί θα καταλήξουν όλοι, να το θυμάστε αυτό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επιτέλους,ένα νεξους για μένα,ευκαιρία να δώσω το mega και να πάρω ένα νεξους και εγώ σαν άνθρωπος!!Πραγματικά,τόσα χρόνια ήθελα νεξους και δεν μπορούσα να πάρω λόγο του μεγέθους που δεν βόλευε για την δουλειά μου,τώρα επιτέλους βγήκε και θα κάνω το σκ@#@ μου παξιμάδι να το πάρω :D :D

Είπανε ότι θα βγει σε 32GB έκδοση νομίζω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παντως αυριο 

Nexus 9 To Launch Tomorrow And Will Be The First Device To Run Android Lhttp://www.forbes.com/sites/jaymcgregor/2014/10/14/nexus-9-to-launch-tomorrow-and-will-be-the-first-device-to-run-android-l/
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...