leonidas_fs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Με αφορμή το εν λόγω θέμα (που κάπως έπεσε στα ματια μου) θα ήθελα να ρωτήσω, πιστεύεται σε φαντάσματα; Γενικά πιστεύεται σε στοιχειωμένα σπίτια, πνεύματα κτλ;; Γενικά εγω δεν πολυ πιστεύω, αλλα δεν το θεωρώ και απίθανο να ισχύει. Επιβεβαιώνω 100% οτι η ιστορία με το στοιχεωμένο σπίτι στην οδο Βας.Όλγας στην Θεσσαλονίκη (μιας και είναι η γειτονιά μου και το εχω ζήσει αρκετά) είναι αληθινή. Δηλαδή όντως το σπίτι είναι έτσι τα τελευταία ούτε εγω ξέρω ποσα χρόνια και όντως 2-3 αρχιτέκντονες - εργολάβοι που ανέλαβαν να το φτιάξουν/εκμεταλλευτούν πέθαναν σε σύντομο χρονικό διάστημα (κάτι μήνες). Τι πιστεύεται οτι ισχύει;
black_rabBiT Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πώς επιβεβαιώνεις οτι είναι αληθινή; Κι εγώ επιβεβαιώνω οτι υπαρχει το παραμύθι της κοκκινοσκουφίτσας. 1
leonidas_fs Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Είναι απο τα πολύ κεντρικά σημεία της πόλης και πριν μερικά χρόνια που είχε γίνει η τελευταία απόπειρα για να αξιοποιηθεί το εν λόγω κτήριο ήμουν παρόν και έβλεπα τους εργάτες και τα μηχανήματα κτλ! Μετα απο λίγο καιρό πέθανε ο εργολάβος και σταμάτησαν όλα!
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 δεν πιστευω στα φαντάσματα , πιστευω στους δαίμονες , έχω δει στο σπίτι μου
tritonas00 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 πιστευω στους δαίμονες , έχω δει στο σπίτι μου λαθος topic, εδω εισαι... 10
*nenya* Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 http://i699.photobucket.com/albums/vv357/bethhhh_/supernatural/GHOSTBUSTERS.gif
TriLoBiTe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αυθεντικές ιστορίες φαντασμάτων :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: :mellow: 1
nicoc89 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 λαθος topic, εδω εισαι... τι ειπε ο γίγαντας!! θα σου έκανα like αλλα ειναι σπασμένο το κουμπί , περίμενε να το κολλήσω
Ison_ Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Η προτίμηση του "αυθεντικές ιστορίες φαντασμάτων" από το "ιστορίες φαντασμάτων" με βραχυκύκλωσε μπορώ να πω.
gatokoritso Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 γουσταρω ιστοριες φαντασματων!!αληθινες ιστοριες εκλαμβανω μονο οσες μου εχουν τυχει. το προβλημα ειναι οτι δεν εχω δει φαντασμα ουτε για δειγμα(και αυτο με εχει οδηγησει στο να μην πιστευω και να γελαω με οσους πιστευουν) αρα τρομαχτικη να ειναι για να κανουμε χαβαλε και ας ειναι οτι θελει..
zio10 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου έχει τύχει αλλά πιστεύω ναι. Γενικά πιστεύω ότι υπάρχουν πάρα πολλά που δεν φανταζόμαστε καν ακόμα, με λίγα λόγια πιστεύω τα πάντα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα