phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατί, τώρα σου φαίνεται μεγάλη η μπαταρία για τέτοια οθόνη/ανάλυση, ή πιστεύεις ότι στον τομέα της φωτογραφίας θα έχει να πει κάτι;
StigmaX Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ίσως ότι καλύτερο έχει παρουσιάσει η google με τη σειρά nexus. Για πρώτη φορά δεν κάνει συμβιβασμούς σε κανέναν τομέα. Η τιμή αρχικά φαίνεται υψηλή αλλα σου παρέχει σπεκς στο 60% των τιμών του ανταγωνισμού όπως και με τις προηγούμενες σειρές. Μοναδικό μείον, το μέγεθος, που για τους περισσότερους θα είναι υπερβολικό. Το Note 4 μπροστά του θα μοιάζει μικρό... 1
qsis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Γιατί, τώρα σου φαίνεται μεγάλη η μπαταρία για τέτοια οθόνη/ανάλυση, ή πιστεύεις ότι στον τομέα της φωτογραφίας θα έχει να πει κάτι; θα δούμε, δε μπορούμε να ξέρουμε από τώρα πιστεύω ότι αυτό το συγκεκριμένο nexus πάντως θα έχει όντως καλή αυτονομία, ειδικά αν ισχύσουν αυτά που υπόσχονται με το L τα 3200 mAh πάντως είναι πολύ ενθαρρυντικά , νομίζω ότι βλέπω και στέρεο ηχεία.. προσωπικά δε με συγκινεί για να το αγοράσω και εμένα με χαλάνε επίσης οι 6", αλλά όπως και να χει το βλέπω σαν σημαντικό βήμα για τη σειρά (με το ανάλογο τίμημα βέβαια)
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δε θεωρώ ενθαρρυντικά τα 3200mAh για τέτοια οθόνη και ανάλυση. Θεωρώ πως είναι το ελάχιστο, όπως είναι και τα 2300 για το Nexus 5. Όπως επίσης θεωρώ ότι κι αυτό δε θα κρατά πάνω από 1-2 μέρες. Να μου πεις για τα 3000 του G2, να σου πω ναι. Φαντάσου τώρα ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία από του G2, σε μια συσκευή όπως το Nexus 6. Βασικά δε χρειάζεται να το φανταστείς, υπάρχει το G3. Όσον αφορά στο L σε συνάρτηση με την αυτονομία, ναι μεν αλλά. Γιατί όπως θα βελτιωθεί η κατάσταση (απ' ό,τι λένε) για το 6, το ίδιο θα γίνει και με τα άλλα. 3
hgemwn Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αξιολογο, αλλα phablet; μεχρι 5.5" καλα θα ηταν. Κι 1.2 εκατοστα μεγαλυτερη οθονη (5.5 σε 6 ιντσες), ειναι διαφορα!!! Κι αν νομιζετε πως δεν ειναι διαφορα, ρωτηστε μια γυναικα τι θα πει ενας ποντος μεγαλυτερο!!!!! Έγραψες...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλό Μόνο phablet να μην ήταν... Μονο έμενα ενοχλεί οτι δεν έχει φλας; Κλασικά για άλλη μια φορά στη σειρά Nexus πάλι κάτι μείον στις φωτογραφίες... Επίσης η τιμή είναι ακριβή, τα Nexus μας είχαν συνηθίσει σε πιο προσιτές τιμές. Αμέσως να κάνετε το comment... Εντάξει δεν φαίνεται το flash, είναι γύρω από την κάμερα. Όμως υπάρχει κάτω table με τα specs(GoGadget). Δείτε τα...
vrwmiaris Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 το γραφω και εδω,τριβουν τα χερια τους οι κινεζοι.OpO ftw
JimxxZe Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Φοβερά χαρακτηριστικά, σχετικά καλή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, 6ιντσες όντως είναι πολλές αλλά πιστεύω και αυτές συνηθίζονται... Από εξωτερική εμφάνιση το πίσω μέρος απλά ΣΚΙΖΕΙ, ότι καλύτερο έχω δει, η μπροστινή όψη όμως με χαλάει λίγο αυτές οι δύο γραμμές που έχει πάνω και κάτω, στο κάτω μέρος τη θεωερώ μεγάλη αστοχία... είναι ενοχλητικό
LongTom Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Ωραίο,αλλά ακριβό... Τουλάχιστον ας ρίξουν την τιμή στο 5αρι στα 200-250 όπως έκαναν με το 4.
Pa0ki Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Τούμπανο Ξεφεύγει όμως λίγο στις διαστάσεις και στην τιμή και χάνει το απόλυτο vfm που το έκανε τόσο πετυχημένο Καλή φάση και αυτό με τη φόρτιση σε 15 λεπτά Εμφανισιακά meh, δε μου άρεσε το nexus και το M στην πλάτη
pantnick Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Too much σε ίντσες και τιμή για εμένα... Θα μείνω με το oneplus.
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με τη φόρτιση δεν το έχω καταλάβει. Κατ' αρχάς, αυτό με τις 6 ώρες απλά δεν ισχύει. Είναι όπως το 300hs stand by time, που στην πράξη γίνονται 20. Άρα οι 6 ώρες που λένε, παίζει να είναι περίπου 20 λεπτά ανοιχτή οθόνη. Κατά δεύτερον, και το 5 να βάλω για 15 λεπτά να φορτίσει, θα τσιμπήσει ένα 15-20%, ώστε να βγάλω τις 6 ώρες. Και με το 4 τα ίδια. Βασικά με τα περισσότερα γίνεται αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί παρουσιάζεται ως καινοτομία.
bluedragon Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2014 Η Moto παίζει πολύ καλά το παιχνίδι (και καλα κάνει). Οποίος θέλει Nexus θα το πάρει. Για τους υπόλοιπους που το θεωρούν μεγάλο ( και ειναι ) υπάρχει το Moto X που το θεωρώ ομορφότερο. Μπράβο Moto. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα