king2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Αν ειναι οσο καλα ειναι τα note οταν με το καλο παει η 64αρα εκδοση στα 400 ευρω το χτυπαω.Το κινητο δειχνει εξαιρετικο απο καθε αποψη.Κορυφαια amoled οθονη/στερεο ηχεια/κορυφαια cpu/gpu/3gb ram/google αναβαθμισεις και οσο πιο συμαζεμενο γινετε για 6" κινητο.Θα πουλησει πολυ καλα πιστευω μιας και δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο σε αυτη την τιμη.
Panagiotis32 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γι'αυτά που δίνει η τιμή του είναι λογική. Εδώ τα iPhone με hardware της πλάκας είναι 300 ευρώ πάνω! Πλάκα κάνετε?
Heatspreader Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πάρα πολύ όμορφο και με την πιο αγνή έκδοση του Android. Ίσως να είναι το τηλέφωνο που θα με κάνει να φύγω από τη σειρά Note. Φοβερό! Η τιμή του θα πέσει αισθητά μετά το πρώτο τρίμηνο κυκλοφορίας του, οπότε εφοδιαστείτε με υπομονή.
pique88 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 http://techingreek.com/nexus-6-i-proti-fora-pou-i-google-exi-sxedio-gia-ti-motorola/
rocco84 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Θα προτιμουσα η Google να εμπιστευτει για ακομα μια φορα την LG. Το 5 ήταν εξαιρετικό εμφανισιακά ανώ το 4 ήταν κουκλί. όσον αφορά την κάμερα και την αυτονομια όντως χωλαιναν αυτα τα 2 (ειδικά το 4) αλλά οι Κορεάτες ειδικά με το G2 έδειξαν οτι αν η Google τους ζητούσε κάτι καλύτερο όσον αφορά τους 2 προαναφερθέντες τομείς, θα τα κατάφερναν μια χαρά.
nathar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα Nexus 4 και 5 δεν είχαν top specs; Μίπως είχαν μικρότερη οθόνη...λέω εγώ τώρα...
11100s Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μεγάλο για μένα και ακριβό (πάλι για μένα) , θα μείνω με Ν5..
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μίπως είχαν μικρότερη οθόνη...λέω εγώ τώρα... Μήπως για την εποχή που βγήκανε, ήταν μεγάλη; Λέω εγώ τώρα... Μήπως έχεις προσέξει ότι οι οθόνες μεγαλώνουν όσο περνάει ο καιρός; Λέω εγώ τώρα...
nickelodeon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Nexus 6 International Giveaway! Ακόμη δεν το είδαμε το androidauthority το χαρίζει. Marques Brownlee Nexus 6 & Nexus 9 Impressions! http://youtu.be/iTLp2F4dm4I?list=UUBJycsmduvYEL83R_U4JriQ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Marques Brownlee Nexus 6 & Nexus 9 Impressions! http://youtu.be/iTLp2F4dm4I?list=UUBJycsmduvYEL83R_U4JriQ Κάθε φορά που πατάω link και καταλήγω σε αυτό το video δεν μπορεις να φανταστείς τι μπινελίκια ρίχνω! Περιμένεις να δεις τη συσκευή κλπ και ο τύπος έχει ένα nexus 5 με L και παρεμβάλονται slides απο την παρουσίαση της Google!
kage Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Οσο η google αναγκαζει να υπαρχουν εξτρα αχρηστες εφαρμογες στο backround σε αντροιντ τα κινητα θα σερνονται... Η μοτορολα ανηκε στην google.ξεπουληθηκε μετα για χ λογους στην ibm lenovo... Αν ηξεραν οι εταιριες τι καναν δεν θα βγαζαν 10 μοντελα σε καθε κατηγορια ή δεν θα ανανεωναν μοντελα σε λιγοτερο απο χρονο ή οταν οι πελατες ζητουν δυνατοτητα unistall σε prog ή να βαλουν απλα ραδιο fm/am θα το καναν αντι να τους γραφουν.. ουτε θα αναγκαζονταν να χασουν δις σε επενδυσεις οπως η παραοανω....
nickelodeon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί Nexus 6 mini να μην ανακοινώθηκε από την google αλλά η Motorola έχει έτοιμο το δικό της "Nexus 6 mini". Ίδια περίπου specs σε οθόνη 5.2'' Another press images of Motorola Droid Turbo leaks
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί Nexus 6 mini να μην ανακοινώθηκε από την google αλλά η Motorola έχει έτοιμο το δικό της "Nexus 6 mini". Ίδια περίπου specs σε οθόνη 5.2'' Another press images of Motorola Droid Turbo leaks Μόνο για τη Verizon νομίζω.
nickelodeon Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έχω την εντύπωση ότι θα κυκλοφορήσει αρχικά αποκλειστικά για Verizon αλλά μετά από ένα μήνα και για άλλους παρόχους και φυσικά ξεκλείδωτο. Καλά η google το γ*****ε το θέμα με την ανακοίνωση των δύο νέων Nexus, ουσιαστικά πέραν από ένα spec sheet και μερικές φωτογραφίες δεν έδωσε τίποτα. Καλά δεν λέμε να στίσεις πανηγύρι αλλά δώσε ένα βίντεο 5 λεπτά με αν preview των συσκευών ρε google. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2014 από nickelodeon
nickelodeon Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Το πρώτο βίντεο από το theverge The biggest thing to get excited about is the Nexus 6's camera πηγή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα