matheostsik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γεοα χαρα παιδια !επειδη θελω να κανω καποιες αγορες απο εξωτερικο θελω να ρωτησω καποια πραγματα! 1)Μπορω να φτιαξω λογαριασμο paypal στα 16 μου? 2)Αν ναι μπορω να κανω καταθεση απο τραπεζα σαν ανηλικος?η αν φτιαξει καποιος φιλος μου 18+ μπορω να καταθεσω εγω λεφτα η παλι πρεπει να παει αυτος?
Technology fan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν, 1) Οποιοσδήποτε έχει ταυτότητα μπορεί να φτιάξει λογαριασμό τραπέζης. 2) Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό τραπέζης μπορεί να φτιάξει λογαριασμό paypal. 3) Οποισδήποτε μπορεί να κάνει κατάθεση μέσω ΑΤΜ ή αλλιώς με ταυτότητα μέσα στη τράπεζα.
Kostasspil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Γεοα χαρα παιδια !επειδη θελω να κανω καποιες αγορες απο εξωτερικο θελω να ρωτησω καποια πραγματα! 1)Μπορω να φτιαξω λογαριασμο paypal στα 16 μου? 2)Αν ναι μπορω να κανω καταθεση απο τραπεζα σαν ανηλικος?η αν φτιαξει καποιος φιλος μου 18+ μπορω να καταθεσω εγω λεφτα η παλι πρεπει να παει αυτος? 1) οχι, πρεπει να εισαι 18 2) Μπορείς να κανεις καταθεση κανονικα Λοιπόν, 1) Οποιοσδήποτε έχει ταυτότητα μπορεί να φτιάξει λογαριασμό τραπέζης. 2) Οποιοσδήποτε έχει λογαριασμό τραπέζης και ειναι πάνω απο 18 ετών μπορεί να φτιάξει λογαριασμό paypal. 3) Οποισδήποτε μπορεί να κάνει κατάθεση μέσω ΑΤΜ ή αλλιώς με ταυτότητα μέσα στη τράπεζα. fixed (check paypal tos)
matheostsik Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Οκ πειτε οτι εχω στην διαθεση μου ενα λογαριασμο Pay pal μετα πως κανω καταθεση?μπαινω σε μια τραπεζα και λεω οπ ηρθα να βαλω λεφτα σε paypal
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να εχεις στη διάθεση σου ένα λογαριασμό τραπέζης, φρόντισε να βγάλεις και μια χρεωστική καρτα για το λογαριασμο αυτό και φρόντισε να εχει υπολοιπο 10 ευρω. Ολα αυτα για διευκόλυνση σου Πρέπει να εχεις στη διαθεση σου ενα λογαριασμό στο Paypal Πρέπει να συνδεσεις τους δυο λογαριασμους, δηλαδή να δηλώσεις στο Paypal τον αριθμό της κάρτας. Αυτό γίνεται online Μόλις λάβεις και το 4ψηφιο κωδικό εισαι ετοιμος για ψωνια. Πας και ψωνίζεις και δηλώνεις paypal για τροπο πληρωμής. Αμεσα τραβά χρήματα απο την κάρτα λογαριασμό σου. Για να γεμισεις το λογαριασμό σου κάνεις κατάθεση μεσω atm (στο λογαριασμό ΣΟΥ) ή πας στο ταμείο και κανεις καταθεση στο τραπεζικό λογαριασμό.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Για να μην παιδεύεσαι αδικα, λογαριασμό τράπεζας, χρεωστικές κλπ μονο σου δεν μπορείς να εχεις μόνο με την συγκατάθεση των γονιων σου.
Technology fan Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 1) οχι, πρεπει να εισαι 18 2) Μπορείς να κανεις καταθεση κανονικα fixed (check paypal tos) sorry, παλιά δε ζητούσε κάποια απόδειξη οτι είσαι πάνω από 18, οπότε υποθέτω οτι ακόμα και έτσι δε μπορείς να πεις ψέμματα?
arc Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 sorry, παλιά δε ζητούσε κάποια απόδειξη οτι είσαι πάνω από 18, οπότε υποθέτω οτι ακόμα και έτσι δε μπορείς να πεις ψέμματα? Εννοείται οτι μπορείς να πεις ψέματα, αλλά αν γίνει καμία στραβή και ζητηθεί ταυτότητα, ουτε θα δικαιωθείς και θα κλειδωθεί και ο λογαριασμός. Ουτε τώρα ζητά ταυτότητα, εκτός αν ξεπεράσεις κάποια ορια (π.χ. άρση limit) ή αν υποκλαπεί ο λογαριασμός ή ασυμφωνία στοιχείων ή ... γενικά οτιδήποτε στραβή. Βέλτιστο ειναι η έκδοση χρεωστικής( ή προπληρωμένης) κάρτας από κάποιο ενήλικα (π.χ. πατέρα, ξάδερφο, θειο, κλπ) και δημιουργία λογαριασμου paypal στο όνομα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα