chill Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα δαγκώνουν βαμπίρ όταν αποφασίσουν ότι εχουν φτάσει στο απόγειο της ομορφιάς τους.
Kostasspil Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Τα δαγκώνουν βαμπίρ όταν αποφασίσουν ότι εχουν φτάσει στο απόγειο της ομορφιάς τους.
king2009 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Full nerdiliki το θεμα μπραβο στον ts.Χτυπα ενα τηλεφωνο στον peter jackson θα στα πει καλυτερα.Βρες το τηλεφωνο του στο google ξερεις.
star12 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια εγω εχω αλλη απορια.τα ξωτικα τα θυλικα μπορουν να γκαστρωθουν;και αν ναι ποσο νινι θα να το ξωτικακι;
slipknot Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδια εγω εχω αλλη απορια.τα ξωτικα τα θυλικα μπορουν να γκαστρωθουν;και αν ναι ποσο νινι θα να το ξωτικακι; Ναι μπορούν, η εγκυμοσύνη κρατάει 1 έτος. Το παιδί θα είναι μικρό, σαν ένα ανθρώπινο, αλλά ο εγκέφαλος του θα έχει αναπτυχθεί πιο γρήγορα. Το παρουσιαστικό δεν παίζει ρόλο όμως, όπως είπαμε μεγαλώνουν σωματικά με πιο αργό ρυθμό, μπορεί ένα elf να είναι μεγάλο σε ηλικία, αλλά να μικροδείχνει. Εδώ ακόμα και ο Aragorn, κάποιος που δεν είναι τόσο majestic ον όσο τα elves γκάστρωσε την Arwen.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εδώ ακόμα και ο Aragorn, κάποιος που δεν είναι τόσο majestic ων όσο τα elves γκάστρωσε την Arwen. στην ξαδέρφη και στην θειά 10 πόντους πιο βαθιά... 4
Baator Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Η πλάκα είναι ότι στάνταρ υπάρχει απάντηση για αυτό το απλό ερώτημα αλλά όλοι βαριούνται να κάτσουν να την ψάξουν και προτιμάνε να λένε μαλακίες στον OP. Το ότι κάτι είναι φανταστικό δεν σημαίνει και ότι δεν υπάρχουν κανόνες, δεν μπορεί π.χ. στον κόσμο του Tolkien να έρθουν διαστημόπλοια και να βγουν από μέσα δεινόσαυροι ή ινδιάνοι. Προφανώς και υπάρχουν κανόνες για το πως γερνάνε τα elves: Η εγκυμοσύνη κρατάει ένα χρόνο περίπου και στον χρόνο πάνω μπορούν να μιλάνε, χορεύουν, τραγουδάνε κτλ. Ενήλικας θεωρείσαι στα 50-100 περίπου χρόνια, ανάλογα με το πόσο "βιάζεσαι" να μεγαλώσεις, όπου φτάνεις και στο τελικό σου ύψος. Τα ξωτικά στον κόσμο του Τόλκιν τουλάχιστον, είναι αθάνατα, που σημαίνει ότι αν δεν πεθάνουν στην μάχη ή από θλίψη για καμιά γκόμενα/κανάν γκόμενο, θεωρητικά θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα. Στην πράξη κάποτε κουράζονται και αποσύρονται στο Valinor, εκτός Middle Earth. Περισσότερες πληροφορίες: http://tolkiengateway.net/wiki/Elven_Life_cycle 2
a.c.a.b Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Ανόητα ανθρωποειδές. Δεν πρόκειται να μάθετε ποτέ το μυστικό μας ... Ανθρωποειδή (http://users.sch.gr/ipap/Ellinikos%20Politismos/Yliko/Theoria%20Nea/klisi_epitheto.htm#6 ) Με τόση καμμενιά που έχει το thread, λίγη ορθογραφική ξερολίαση δεν νομίζω να βλάψει. 1
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 στην ξαδέρφη και στην θειά 10 πόντους πιο βαθιά... Δείτε επίπεδο...από κάτι τέτοιους άθλιους έχει επέλθει ηθικός ξεπεσμός και απώλεια αξιών και ιδανικών... ...Ντροπή σας κύριε!!! 3
LongTom Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δείτε επίπεδο...από κάτι τέτοιους άθλιους έχει επέλθει ηθικός ξεπεσμός και απώλεια αξιών και ιδανικών... ...Ντροπή σας κύριε!!! To "είστε κατάπτυστος" είναι περισσότερο λόγια βρισιά. 1
deesnider Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 To "είστε κατάπτυστος" είναι περισσότερο λόγια βρισιά. Άσε με, με τον αχρείο! Φούντωσε ο Πρέκας στο μυαλό μου και μού περιόρισε το λεξιλόγιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δείτε επίπεδο...από κάτι τέτοιους άθλιους έχει επέλθει ηθικός ξεπεσμός και απώλεια αξιών και ιδανικών... ...Ντροπή σας κύριε!!! μααα, η Arwen είναι θεία του Aragorn
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα