Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμβαίνει το ίδιο με τα ανθρώπινα μωρά. το ίδιο μεγαλώνει ένα μωρό από ενός μέχρι 7 και το ίδιο ένας ενήλικας από 32 έως 39? Αν είναι δυνατόν....

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Galladriel πως φαίνεται νεότερη από τον Legolas; Τα κύτταρα δε γερνάνε; Κατανοώ αυτό που λες αλλά δεν θα έπρεπε να είναι φανερή η ηλικιακή διαφορά γιατί ας πούμε η Galladriel ζει από την πρώτη εποχή. 

Δημοσ.

Έχουν διαφορετική έκφραση και έκκριση της τελομεράσης και ιδιαίτερο ανοσοποιητικό που μπορεί να αντισταθμίζει το side effect της αυξημένης καρκινογένεσης. Η έκφραση αυτή ξεκινάει στην εφηβεία τους και ολοκληρώνεται όταν γίνουν ενήλικα.

• Like 10
Δημοσ.

μηπως γιατι ειναι ΨΕΥΤΙΚΑ?

Εσύ τώρα...γιατί γκρεμίζεις όνειρα; Σε λίγο θα μας πεις και ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης!

Στις ταινίες οι άνθρωποι μεγαλώνουν συνεχώς μέχρι που πεθαίνουν το ίδιο και οι νάνοι.  

Οι μεν είναι «άνθρωποι», ενώ οι δε;

Ναι αλλά όταν είναι μικρά γιατί μεγαλώνουν γρήγορα. Δηλαδή θέλω να πω τι ακριβώς αλλάζει στη συνέχεια; 

Κανείς δε θα μάθει. Τρέχουν πολύ γρήγορα τα καταραμένα και δε μπορούν να τα πιάσουν οι επιστήμονες για να τα μελετήσουν.

• Like 3
Δημοσ.

Ήμουν σίγουρος ότι ο φίλος που άνοιξε το θέμα έψαχνε ταινίες με ξωτικά (κάτι που δεν με ενδιαφέρει καθόλου) αλλά λέω κάτσε να μπω...δεν πρέπει να απορρίπτω κανένα θέμα τελικά, όσο κι αν φαίνεται ότι δεν με ενδιαφέρει!

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Galladriel πως φαίνεται νεότερη από τον Legolas; Τα κύτταρα δε γερνάνε; Κατανοώ αυτό που λες αλλά δεν θα έπρεπε να είναι φανερή η ηλικιακή διαφορά γιατί ας πούμε η Galladriel ζει από την πρώτη εποχή.

βάζει περισσότερο make up...

Δημοσ.

Η παιδική ηλικία-εφηβεία τους κρατάει περίπου 50 χρόνια, αλλά από τα 100 και μετά παύουν να γερνάνε σωματικά και η πάροδος του χρόνου έχει πλέον επίπτωση καθαρά στην πνευματικότητα και τον συναισθηματισμό τους, κατά βάση. Επομένως, δεν μένουν στάσιμα.

Στις ταινίες οι άνθρωποι μεγαλώνουν συνεχώς μέχρι που πεθαίνουν το ίδιο και οι νάνοι.

Οι νάνοι δεν είναι αθάνατοι, αλλά μεγαλώνουν κι αυτοί διαφορετικά και βρίσκονται κάπου στη μέση. Ζούνε γύρω στα 250 χρόνια, πολύ περισσότερο από τους ανθρώπους.

source: Είμαι ο Slip, γιος του Tip, γιος του Omni, Βασιλιά πάνω απ' το Αυλάκι.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η παιδική ηλικία-εφηβεία τους κρατάει περίπου 50 χρόνια, αλλά από τα 100 και μετά παύουν να γερνάνε σωματικά και η πάροδος του χρόνου έχει πλέον επίπτωση καθαρά στην πνευματικότητα και τον συναισθηματισμό τους, κατά βάση. Επομένως, δεν μένουν στάσιμα.

feel my nerd rage...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...