aris 90 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σημερα έφτιαξα ένα λογαριασμό PayPal και το σύνδεσα με την χρεώστικη κάρτα Αλλά δεν έχω καταλάβει τις ακριβώς παιζει με το verified δηλαδή ο τετραψηφιος κωδικός που θα τον βρω; δεν έχω e-banking όταν πάρουν το 1, 50€ θα πάω να κάνω ενημέρωση στο βιβλιαριο καταθέσεων και εκεί που λέει περιγραφή κινήσεων θα έχει τον κωδικό η δεν κατάλαβα καλα
Pantelwolf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 θα σου ερθει με το ενημερωτικο της τραπεζας για το μηνα/διμηνο γενικα αναλογα με την τραπεζα μπορει να βγαλεις ακρη αν πας απο κει, περιμενε 3-4 μερες πρωτα ομως να γινει η συναλλαγή. και επιτέλους, κάντε ημπανκινγκ, 2015 φτάνει. 2
scullyist Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν χρειάζεται να τρέχει από 'κει, τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και τους ζητάς να σου δώσουν τον τετραψήφιο που φαίνεται στην τελευταία συναλλαγή από paypal.
Porg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Όπως είπε και ο προηγούμενος πάρε τηλ στη τράπεζα
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει κάποιος να το ρωτάει κάθε μέρα αυτό νομίζω 1
Pa0ki Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει κάποιος να το ρωτάει κάθε μέρα αυτό νομίζω Αν είχα 1€ για κάθε φορά που διάβαζα την ίδια ερώτηση θα ήμουν πλούσιος φάση 1
Kostasspil Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/165639-paypal/ Αν είχα 1€ για κάθε φορά που διάβαζα την ίδια ερώτηση θα ήμουν πλούσιος φάση Αν τα ποστ στο μπλα μπλα που εχουμε απαντησει σε αυτη την ερωτηση,μετρουσαν στα συνολικα, θα πλησιαζαμε(πλησιαζαμε το τονιζω) τον Threash
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα