Προς το περιεχόμενο

Απεγκατασταση dsl modem

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω συνδεση με ACN και επειδη δεν εβλεπα καποιες σελιδες μου ειπαν να κανω απεγκατασταση το usb robotics modem και να το ξαναεγκαταστησω.Και εγινε της που....ας!!!Δεν απεγκατεσταθει σωστα και τωρα δεν μπορω να το ξαναβαλω και μπαινω με ISDN γραμμη.Υπαρχει τροπος να το απεγκαταστησω ολοκληρωτικα για να συνεχισω??? Παω να το εγκαταστησω λεει οτι βρηκε παλια εγκατασταση και αρχιζει να βγαζει τους παλιους drivers αλλα τελειωμο δεν εχει...Μια ωρα το αφησα αλλα τιποτα.Ευχαριστω προκαταβολικα!!! :D :D :D

Δημοσ.

Μπες μέσα στο dir c:\windows\inf\other και ψάξε για ένα Inf που να περιέχει το όνομα του modem σου. Κάνε απεγκατάσταση τους drivers κανονικά και μετά σβήσε και το αρχείο αυτό. Όταν θα κάνεις refresh θα βρει μια άγνωστη συσκευή και θα σου ζητήσει από την αρχή τους drivers

Δημοσ.
Μπες μέσα στο dir c:\windows\inf\other και ψάξε για ένα Inf που να περιέχει το όνομα του modem σου. Κάνε απεγκατάσταση τους drivers κανονικά και μετά σβήσε και το αρχείο αυτό. Όταν θα κάνεις refresh θα βρει μια άγνωστη συσκευή και θα σου ζητήσει από την αρχή τους drivers

Στο c:\windows\inf\ δεν υπαρχει υποφακελος other αλλα πληθος "χυμα" αρχειων τα πιο πολλα με καταληξη .pnf και κανενα δεν ταιριαζει με το ονομα του dsl modem μου...Ευχαριστω παντως.Εχω win xp gr .... :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

to vlepeis sto device manager???an nai kane uninstall apo ekei...restart kai molis to vrei min kaneis automatic na to brei alla valto na psaksei apo to cd me tous drivers.pistevo ekei na perastei kanonika....allios prepei na svisei kai apo registry kathos kai apo ton fakelo system32.

Δημοσ.
to vlepeis sto device manager???an nai kane uninstall apo ekei...restart kai molis to vrei min kaneis automatic na to brei alla valto na psaksei apo to cd me tous drivers.pistevo ekei na perastei kanonika....allios prepei na svisei kai apo registry

Μεχρι εδω τα εκανα ολα αλλα τιποτα.Απο το system 32 τι να σβησω??? Κατεβαζω τωρα και drivers απο internet μηπως και γινει κατι αλλα χλωμο το βλεπω.... :( :( :(

Δημοσ.

Πρέπει να σβύσεις από το other το Inf που ΠΕΡΙΕΧΕΙ το όνομα του μοντεμ σου, αλλιως δεν θα σε αφήσει ν αλλάξεις driver. Το όνομα του αρχείου θα είναι ασχετο τελείως.

Κάνε ένα search *.inf και βάλε ότι τα αρχεία να περιέχουν το string "usb robotics modem" ή όπως αλλιως λέγεται το μοντεμ σου( για να είσαι σιγουρος βάλε το ίδιο όνομα που εμφανίζει στο device manager)

Δημοσ.

Mia kouti idea:system restore na guriseis to sustima prin tin arxiki apegkatastasi???Kai meta na peraseis apo panw tous kainourgious drivers.To eixa dokimasei paliotera se 56modem(na perasw apo panw tous drivers xwris apegkatastasi kai eixe doulepsei xwris provlimata).

Δημοσ.

gianni epeidi kai ego eimai stin acn,mporeis se parakalo na mou doseis ena paradeigma mias selidas pou den anoigei?

ego den exo antimetopisei tetoio problima mexri tora.

ego exo allo problima kai mallon einai geniko apo oti eida sto adslgr.com to oti ksafnika pagonei i grammi.

episis me to prestige 650r-33 den exo kanena problima me to ftp pou sikosa sto allo pc.to blepoun kanonika oloi.

Δημοσ.

Ενταξει τα καταφερα με τους drivers που κατεβασα απο το internet...Οι σελιδες που δεν ενοιγαν ηταν http://www.in.gr , http://www.msn.com , http://www.hotmail.com και ο msn . Τωρα δουλευουν.Ειναι δυνατον να εφταιγε η εγκατασταση του modem ??? :?: :?: :?:

Δημοσ.

Ποτέ δεν ξέρεις. Αφού τώρα λύθηκε το πρόβλημα, ίσως έφταιγε αυτό.

Με το Zyxel που είχες πριν, σου είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο;

Εγώ έβαλα το Zyxel USB και με μιά απλή εγκατάσταση των drivers, χωρίς την παραμικρή ρύθμιση, δουλεύει τέλεια.

Δημοσ.
Ποτέ δεν ξέρεις. Αφού τώρα λύθηκε το πρόβλημα' date=' ίσως έφταιγε αυτό.

Με το Zyxel που είχες πριν, σου είχε ξανακάνει κάτι τέτοιο;

Εγώ έβαλα το Zyxel USB και με μιά απλή εγκατάσταση των drivers, χωρίς την παραμικρή ρύθμιση, δουλεύει τέλεια.[/quote']

Οχι δεν ειχα προβλημα αλλα ουτε και με το Robotics που το εστησα πανευκολα ειχα αλλη φορα!!!! :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...