pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έμαθα ότι χρωστάω 500€ στην hol για τις υπηρεσίες που μου προσέφεραν από το 2009 εώς 2011. Ήρθε θυμάμαι τον Δεκ του 2009 ένα παλικαράκι door to door και κάναμε συμβόλαιο. Την άλλη μέρα το μετάνιωσα και όταν ήρθε το router το επέστρεψα πίσω αφού επικοινώνησα βέβαια με την εταιρεία για την ακύρωση. Έστειλα και φαξ για ακύρωση πανάθεμα τους. Μου είπανε μάλιστα να μην δίνω σημασία σε λογαριασμούς. Μετακόμισα και κατά τύχη έμαθα για το χρέος μου. Δεν ενεργοποίησα ποτέ την γραμμή και το internet. Είναι πολύ κρίμα το 2014 να υπάρχουν εταιρείες που να κάνουν τόσο μεγάλες απάτες. Ντροπή τους! Προς ενημέρωση όλων στέλνω αυτό. Μακριά από hol ... Sent from my iPhone using Insomnia
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έμαθα ότι χρωστάω 500€ στην hol για τις υπηρεσίες που μου προσέφεραν από το 2009 εώς 2011. Ήρθε θυμάμαι τον Δεκ του 2009 ένα παλικαράκι door to door και κάναμε συμβόλαιο. Την άλλη μέρα το μετάνιωσα και όταν ήρθε το router το επέστρεψα πίσω αφού επικοινώνησα βέβαια με την εταιρεία για την ακύρωση. Έστειλα και φαξ για ακύρωση πανάθεμα τους. Μου είπανε μάλιστα να μην δίνω σημασία σε λογαριασμούς. Μετακόμισα και κατά τύχη έμαθα για το χρέος μου. Δεν ενεργοποίησα ποτέ την γραμμή και το internet. Είναι πολύ κρίμα το 2014 να υπάρχουν εταιρείες που να κάνουν τόσο μεγάλες απάτες. Ντροπή τους! Προς ενημέρωση όλων στέλνω αυτό. Μακριά από hol ... Sent from my iPhone using Insomnia Δεν υπεγραψες συμβολαιο?
pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δεν υπεγραψες συμβολαιο? Υπέγραψα και μετά από λίγο το έκανα ακύρωση χωρίς κάν να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες. Δεν ήρθε ούτε και ο τεχνικός για την σύνδεση. Μετά από λίγο που έκανα cyta ήρθε ο τεχνικός και βρήκαμε τα καλώδια του ΟΤΕ για την σύνδεση.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Σήμερα έμαθα ότι χρωστάω 500€ στην hol για τις υπηρεσίες που μου προσέφεραν από το 2009 εώς 2011. Ήρθε θυμάμαι τον Δεκ του 2009 ένα παλικαράκι door to door και κάναμε συμβόλαιο. Την άλλη μέρα το μετάνιωσα και όταν ήρθε το router το επέστρεψα πίσω αφού επικοινώνησα βέβαια με την εταιρεία για την ακύρωση. Έστειλα και φαξ για ακύρωση πανάθεμα τους. Μου είπανε μάλιστα να μην δίνω σημασία σε λογαριασμούς. Μετακόμισα και κατά τύχη έμαθα για το χρέος μου. Δεν ενεργοποίησα ποτέ την γραμμή και το internet. Είναι πολύ κρίμα το 2014 να υπάρχουν εταιρείες που να κάνουν τόσο μεγάλες απάτες. Ντροπή τους! Προς ενημέρωση όλων στέλνω αυτό. Μακριά από hol ... Sent from my iPhone using Insomnia 1. Άσχετα με το τι σου είπαν για τους λογαριασμούς, σου έστελναν λογαριασμούς σπίτι: Γιατί αφήνεις να εννοηθεί οτι σου έστελναν αλλά επειδή σου είπαν έτσι από το τηλέφωνο εσύ τους άφηνες να έρχονται και δεν έκανες τίποτα. 2. Το οτι δεν ενεργοποίησες δεν λέει κάτι. Αν ισχύει το 1, τότε πληρώνεις κανονικά το πάγιο για την dsl και το τηλέφωνο ασχέτως αν χρησιμοποιείς το ίντερνετ, το dsl δεν είναι dial up που εκεί υπήρχε χρέωση με την ώρα χρήσης 3. Κάποια υπογραφή έβαλες για την ακύρωση; Τι χαρτιά έστειλες στο fax; Επικοινώνησες μαζί τους μετά την αποστολή του φάξ για να δεις αν όντως έλαβαν τα χαρτιά σου: Το λέω γιατί και εγώ προ 10ετιας όταν έβαλα hol ταλαιπωρήθηκα να τους στέλνω κάποια δικαιολογητικά μέσω φάξ και τα έχαναν ή δεν έβρισκαν κάτι, τελικά στείλαμε τα χαρτιά συστημένα σε έναν υπάλληλο που μας είπε το ονοματεπώνυμό του ηλεκτρονικά και μας έκανε την σύνδεση. Πάντως εδώ και 10 χρόνια είμαι ευχαριστημένος. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Υπέγραψα και μετά από λίγο το έκανα ακύρωση χωρίς κάν να ενεργοποιήσω τις υπηρεσίες. Δεν ήρθε ούτε και ο τεχνικός για την σύνδεση. Μετά από λίγο που έκανα cyta ήρθε ο τεχνικός και βρήκαμε τα καλώδια του ΟΤΕ για την σύνδεση. Φιλε μου καταρχην απο τι στιγμη που υπογραψεις και θελεις να το ακυρωσεις (να το κοψεις) πληρωνεις ολους του μηνες που υπεγραψες μαζι. Π.χ Εγω που εκανα στη wind πριν 1 μηνα αν θελω να το κοψω πρεπει να δωσω κοντα στα 300 ευρω. Και τι παει να πει το ακυρωσες?Πως το ακυρωσες?Δε γινονται αυτα κατι λαθος εκανες η κατι δε καταλαβες σωστα. 1
pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά έστειλα fax και το ακύρωσα. Υπαναχώρηση έγινε και επέστρεψα και τον εξοπλισμό το ρούτερ. Οι ίδιοι από την hol μου έστειλαν το courier χωρίς να πληρώσω επειδή ακυρώθηκε το συμβόλαιο. 3 χρόνια όμως ρε παιδιά ... Κλέψε 2-3 μήνες, θα το πλήρωνα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά έστειλα fax και το ακύρωσα. Υπαναχώρηση έγινε και επέστρεψα και τον εξοπλισμό το ρούτερ. Οι ίδιοι από την hol μου έστειλαν το courier χωρίς να πληρώσω επειδή ακυρώθηκε το συμβόλαιο. 3 χρόνια όμως ρε παιδιά ... Κλέψε 2-3 μήνες, θα το πλήρωνα. Πριν τη ληξη του συμβολαιου σε καμια εταιρια απ οσο γνωριζω δεν υπαρχει αυτο,το να το κοψεις χωρις χρεωση. Μου κανει εντυπωση που δε σου ειπαν οτι χρωστας χρηματα. Ο μονος τροπος να το κοψεις χωρις καμια χρεωση ειναι να ληξη το συμβολαιο σου και απλα πας και το κοβεις. Για ποσο μηνες υπεγραψες? Υ.Γ Θα προτεινα να μεταφερθει εδω Site: Συνδέσεις VDSL & ΑDSL το θεμα σου να δεις οτι το ιδιο θα σου πουν.
pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 12μηνο συμβόλαιο ήτανε. Τους πήρα τηλ. και πέσανε κάτι καντήλια από το τηλέφωνο!!! Εννοείται και ΔΕΝ θα πάρουνε cent Η διαδικασία που ακολουθήθηκε ήτανε η προβλεπόμενη. Όσο για τους λογαριασμούς που ερχότανε είχα την ατυχία να μετακομίζω μετά από ένα 6μηνο.
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Νομίζω για να χρεωθείς όλους τους μήνες που υπέγραψες σε περίπτωση διακοπής πριν την λήξη του συμβολαίου, πρέπει να το λέει εγγράφως το συμβόλαιο. Αν το λέει και το είχες υπογράψει, μπορούν άνετα να διεκδικήσουν τα χρήματα. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2014 από Basilhs23___ 1
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μακριά από door to door αγόρι μου. Οι τύποι αυτοί είναι απατεώνες και δεν είναι μέσα από την εταιρία! Καλά ξεμπερδέματα τώρα... Έχει βουίξει ο τόπος για τέτοια θέματα και απο αλλες εταιρίες όχι μόνο για hol. Εκτός από αυτό, αν διακόψεις πριν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία δε πληρώνεις τίποτα προφανώς... Από τη στιγμή που ενεργοποιείται τότε παίζει το 12μηνο κλπ. 1
Miracle Worker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μακριά από door to door αγόρι μου. Οι τύποι αυτοί είναι απατεώνες και δεν είναι μέσα από την εταιρία! Καλά ξεμπερδέματα τώρα... Έχει βουίξει ο τόπος για τέτοια θέματα και απο αλλες εταιρίες όχι μόνο για hol. Καλά, οι εταιρίες βάζουν τρίτους για να μη χρεωθούν άμεσα την απατεωνιά, αλλά στην ουσία έχουν πλήρη γνώση του τι συμβαίνει.
Gtr34 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Cyta εβαλες στον τηλεφωνικο αριθμο που ειχες δηλωσει στην αιτηση της hol ; Μπορεις να κανεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html
antonl Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Κάνε κι αυτό που λέει ο Gtr34 πάντως. Δουλεύει κάποιες φορές.
pho Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Νομίζω για να χρεωθείς όλους τους μήνες που υπέγραψες σε περίπτωση διακοπής πριν την λήξη του συμβουλαίυ, πρέπει να το λέει εγγράφως το συμβόλαιο. Αν το λέει και το είχες υπογράψει, μπορούν άνετα να διεκδικήσουν τα χρήματα. 3 χρόνια συμβόλαιο; Δεν υπάρχει φίλε μου Cyta εβαλες στον τηλεφωνικο αριθμο που ειχες δηλωσει στην αιτηση της hol ; Μπορεις να κανεις καταγγελια στην ΕΕΤΤ http://www.eett.gr/opencms/opencms/EETT/Consumer/Electronics/kataggelia.html Θα κάνω καταγγελία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα