Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον παιδια παιζει να γλιτωσα τελωνειο? Μιλησα και DHL σημερα το πρωι και μου ειπανε οτι αυριο θα τα εχω, δεν μου ειπανε κατι για τελωνειο. Επισεις στην εξελιξη της DHL διχνει αυτο, σημαινει οτι εχει περασει τελωνειο ετσι δεν ειναι?

post-220897-0-15697800-1413790830_thumb.png

Δημοσ.

Εαν σου είχαν χρεώσει από τελωνείο κάποιο έξτρα ποσό, το πιθανότερο είναι να σε είχαν πάρει τηλέφωνο να σε ενημερώσουν.

Λογικά αφού δεν σε πήραν , δεν θα έχεις επιπλέον χρέωση.Πάντως για να το σιγουρέψεις 100% μόνο όταν πάς να το πάρεις από την κούριερ θα το δεις...

Την επόμενη φορά απλά λίγο προσοχή να μην επιλέγεις μέθοδο αποστολής  μέσω courier.

• Like 1
Δημοσ.

Με τον φοβο που πηρα, πιστεψε με την επομενη φορα που θα κανω παραγγελια, θα ειναι με χειρουργικες κινησεις.

Δημοσ.

Μακάρι να το πάρεις χωρίς τελωνείο :P

Να ρωτήσω κάτι όμως που μου ήρθε σαν ιδέα τώρα... Θα γινόταν μήπως να το εξής; Να συνεννοήσε με τον πωλητή πριν πληρώσεις και να μοιράζεις την αξία του αντικειμένου σε δύο χρεώσεις (λίγα € την μία φορά και τα υπόλοιπα την δεύτερη φορά). Παράδειγμα: αν κάτι κοστίζει 200€ να πληρώσω πρώτα 20-30€ για να φαίνονται σε μία απόδειξη και μετά να του πληρώσω και τα υπόλοιπα. Έτσι αν ζητήσουν απόδειξη θα μπορέσεις άνετα να τους δώσεις την μικρή. Έτσι δεν είναι; 

Δημοσ.

Ναι το σκεφτηκα και εγω αυτο. Λοιπον ξεχασα να σας πω οτι πρωι πρωι μου ηρθε ενα e-mail. Βλεπω οτι στην περιγραφη λεει keyboard αλλα στο customs δεν γραφει κατι, οποτε λογικα το ανοιξανε αλλα δεν ασχοληθηκανε λογου οτι ειναι keyboard;

post-220897-0-11248200-1413817700_thumb.jpg

Δημοσ.

Η περιγραφή "Keybord" αναγράφεται, προφανώς, από τον πωλητή πάνω στο δέμα.

Το γεγονός ότι γράφει ημερομηνία παράδοσης αύριο, σημαίνει ότι τελείωσαν οι αγωνίες σου.

• Like 1
Δημοσ.

Καθηστε να δουμε μεχρι αυριο το απογευμα που θα το παρω. Παντως αν δεν πληρωσω κατι θα κερασω ολο το insomnia.

Δημοσ.

Μπορεί λόγω το ότι πέρασε από Γερμανία που είναι από Ε.Ε να μην το ανοίξανε να το δούνε. Κατά 98% Να την γλίτωσες γιατί έφυγε εύκολα/γρήγορα  από το τελωνείο του αεροδρομίου από την ώρα άφιξης του δέματος στην Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

Σορρυ παιδια που αργησα να σας απαντησω. Λοιπον πηγα σημερα το απογευμα απο την DHL και το πηρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ. Οταν εφευγα ενοιωθα οτι τους εκλεψα και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Μιλαμε ποιο τυχερος πεθαινεις..... Οποτε τελειωσε και αυτο το μαρτυριο και πραγματικα το παθημα μου εχει γινει μαθημα.

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Σορρυ παιδια που αργησα να σας απαντησω. Λοιπον πηγα σημερα το απογευμα απο την DHL και το πηρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ. Οταν εφευγα ενοιωθα οτι τους εκλεψα και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Μιλαμε ποιο τυχερος πεθαινεις..... Οποτε τελειωσε και αυτο το μαρτυριο και πραγματικα μου εχει γινει παθημα.

Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!

Αυτοι ειναι οι κλεφτες, συνηθως... Μην εχεις τετοιες ενοχες ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...