Zergoulini Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Λογικα αυριο? Τωρα ειναι: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εξαγωγής στην LEIPZIG - GERMANY
Zergoulini Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον παιδια παιζει να γλιτωσα τελωνειο? Μιλησα και DHL σημερα το πρωι και μου ειπανε οτι αυριο θα τα εχω, δεν μου ειπανε κατι για τελωνειο. Επισεις στην εξελιξη της DHL διχνει αυτο, σημαινει οτι εχει περασει τελωνειο ετσι δεν ειναι?
makfil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Υπομονή μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου και μετά ... θα κερνάς ...
tarantules Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Εαν σου είχαν χρεώσει από τελωνείο κάποιο έξτρα ποσό, το πιθανότερο είναι να σε είχαν πάρει τηλέφωνο να σε ενημερώσουν. Λογικά αφού δεν σε πήραν , δεν θα έχεις επιπλέον χρέωση.Πάντως για να το σιγουρέψεις 100% μόνο όταν πάς να το πάρεις από την κούριερ θα το δεις... Την επόμενη φορά απλά λίγο προσοχή να μην επιλέγεις μέθοδο αποστολής μέσω courier. 1
Zergoulini Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Με τον φοβο που πηρα, πιστεψε με την επομενη φορα που θα κανω παραγγελια, θα ειναι με χειρουργικες κινησεις.
.::NikoS::. Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μακάρι να το πάρεις χωρίς τελωνείο Να ρωτήσω κάτι όμως που μου ήρθε σαν ιδέα τώρα... Θα γινόταν μήπως να το εξής; Να συνεννοήσε με τον πωλητή πριν πληρώσεις και να μοιράζεις την αξία του αντικειμένου σε δύο χρεώσεις (λίγα € την μία φορά και τα υπόλοιπα την δεύτερη φορά). Παράδειγμα: αν κάτι κοστίζει 200€ να πληρώσω πρώτα 20-30€ για να φαίνονται σε μία απόδειξη και μετά να του πληρώσω και τα υπόλοιπα. Έτσι αν ζητήσουν απόδειξη θα μπορέσεις άνετα να τους δώσεις την μικρή. Έτσι δεν είναι;
Zergoulini Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Ναι το σκεφτηκα και εγω αυτο. Λοιπον ξεχασα να σας πω οτι πρωι πρωι μου ηρθε ενα e-mail. Βλεπω οτι στην περιγραφη λεει keyboard αλλα στο customs δεν γραφει κατι, οποτε λογικα το ανοιξανε αλλα δεν ασχοληθηκανε λογου οτι ειναι keyboard;
makfil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Η περιγραφή "Keybord" αναγράφεται, προφανώς, από τον πωλητή πάνω στο δέμα. Το γεγονός ότι γράφει ημερομηνία παράδοσης αύριο, σημαίνει ότι τελείωσαν οι αγωνίες σου. 1
Zergoulini Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καθηστε να δουμε μεχρι αυριο το απογευμα που θα το παρω. Παντως αν δεν πληρωσω κατι θα κερασω ολο το insomnia.
kostas_dr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παντως αν δεν πληρωσω κατι θα κερασω ολο το insomnia. Το τελωνείο, πιο φθηνό θα σου' ρχόταν 6
eddie1996 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μπορεί λόγω το ότι πέρασε από Γερμανία που είναι από Ε.Ε να μην το ανοίξανε να το δούνε. Κατά 98% Να την γλίτωσες γιατί έφυγε εύκολα/γρήγορα από το τελωνείο του αεροδρομίου από την ώρα άφιξης του δέματος στην Ελλάδα 1
Zergoulini Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Σορρυ παιδια που αργησα να σας απαντησω. Λοιπον πηγα σημερα το απογευμα απο την DHL και το πηρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ. Οταν εφευγα ενοιωθα οτι τους εκλεψα και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Μιλαμε ποιο τυχερος πεθαινεις..... Οποτε τελειωσε και αυτο το μαρτυριο και πραγματικα το παθημα μου εχει γινει μαθημα. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας!
zizu10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Σορρυ παιδια που αργησα να σας απαντησω. Λοιπον πηγα σημερα το απογευμα απο την DHL και το πηρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ. Οταν εφευγα ενοιωθα οτι τους εκλεψα και την εκανα με ελαφρα πηδηματακια. Μιλαμε ποιο τυχερος πεθαινεις..... Οποτε τελειωσε και αυτο το μαρτυριο και πραγματικα μου εχει γινει παθημα. Σας ευχαριστω ολους για τον χρονο σας! Αυτοι ειναι οι κλεφτες, συνηθως... Μην εχεις τετοιες ενοχες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα