Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ελλάδα μπορεί να περνάει κρίση αλλα ο φρέντο και ο φράπες δεν κόβονται η καφετεριες γεμάτες είναι,ιδού η βιομηχανία τις Ελλάδας

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η Ελλάδα μπορεί να περνάει κρίση αλλα ο φρέντο και ο φράπες δεν κόβονται η καφετεριες γεμάτες είναι,ιδού η βιομηχανία τις Ελλάδας

εξαρταται εγω πινω αλλα στο σπιτι εξω για καφε μονο το καλοκαιρι και με μετρο

Δημοσ.

επειδη αυτα υπαρχουν μονο στην ελλαδα δεν υπαρχουν κανονες(αν θα βαλεις ψηλο χαμηλο ποτηρι κανελα σοκολατα,κρεμες με τρανς λιπαρα κτλ)...

παρολ αυτα εγω θα πω οτι δεν ειναι οι καφεδες σαν υλικο αυτο που τραβαει τον κοσμο αλλα η μοστρα,περατζαδα κτλ...

αν σκεφτουμε οτι ενας εσπρεσο ειναι 25-30ml και βαζουν παγακια για ανακατεμα +ολοκληρα μετα και τον δεινουν σε 300-400-500μλ ποτηρια παει να πει οτι πινουν κατι σε καφε...(γι αυτο μην ζητατε extra large ποσοτητες)

Δημοσ.

Καλα τωρα τελευταια σε οτι μαγαζι και αν εχω παει.

Ο φραπες ειτε τον παρω στο χερι, ειτε παω να κατσω να το πιω εκει, ειναι αθλιοι.

Πολυ ελαφρυς και οχι δεν το συνηθισα, το καλαμακι αν το πας στο ποτηρι φαινεται, ο αφρος ειναι για τον πεοντα..

Δεν.ξερω μαλλον μειωσανε την ποσοτητα ή την ποιοτητα.

Σημερα παραγγειλα, του ειπα να τον κανει βαρυ, παπαρια...

Παντως νεςκαφε δεν βαζουν...

Δημοσ.

Θελω ποσοτητα. Μεγαλο ποτηρι. ΜΕΓΑΛΟ. Εχω δει να πινουν φραπε στο κλασικο πλαστικο ασπρο ποτηρι. Ποτε και για κανεναν λόγο, μια απολαυση που προοριζεται να διαρκει, μετατρεπεται ετσι σε δυο γουλιες. Ζαμε των ζαμων.

Το καλαμακι αδιαφορο, αρκει να ειναι εκει.

Για το ποτήρι συμφωνώ απολύτως. Προσωπικά χρησιμοποιώ απευθείας το μεταλλικό ποτήρι τής επιτραπέζιας φραπεδιέρας (700ml).

Για το καλαμάκι τώρα...

Φραπές με ίσιο καλαμάκι βέβαια δεν πίνεται

Α-ΠΟ-ΚΛΕΙ-ΣΤΙ-ΚΑ με ίσιο (όχι «σπαστό») καλαμάκι. Το σπαστό έχει τουλάχιστον ένα, πολύ σημαντικό μειονέκτημα, ειδικά για χρήση στο φραπέ: Δεν πιάνεται σταθερά, προκειμένου να τον ανακατεύεις κατά διαστήματα. Μίλησα!

• Like 2
Δημοσ.

Ο καφές είναι ιεροτελεστία. Ο μόνος καφές που έχω ευχαριστηθεί στη ζωή μου είναι αυτός που έφτιαξαν τα χέρια μου. Δεν θα σου πω πώς προτιμώ να πίνω τον καφέ μου, είναι κάτι προσωπικό. Δεν σε ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Η ζάχαρη να είναι σωστή και όλα τα άλλα αντέχονται. Μια φορά πήρα καφέ και ήταν μια σκέτη πίκρα, κοιτάω απο κάτω και βλέπω ένα τεράστιο στρώμα ζάχαρης. Την ανακατεύω πόση ώρα να διαλυθεί και με τον πέταξα γιατί ήταν σαν να είχε μέλι.

• Like 1
Δημοσ.

Φραπε σκετο σε κανατα :D

Φρεντο εσπρεσσο σκετο σε χαμηλο ποτηρι με λεπτο καλμακι

Ελληνικο διπλο σε κουπα

Νες σκετο αχτυπητο σε κουπα

Δημοσ.

Σκέτος με τρια παγάκια και πρασινο καλαμάκι.Ευχαριστημένος ?

Μια τελευταία ερώτηση, σκέτο πράσινο το καλάμι ή με λευκές ρίγες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...