Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να με βοηθήσετε με κάτι... Θέλω να αγοράσω απο το συγκεκριμένο site κάποια πράγματα (όχι τεχνολογίας) και τα έχουνε πολύ φθηνα... Μήπως είναι απάτη; Γιατι στο amazon.co.uk πχ Ενα πράγμα που θέλω το έχει 30 λίρες ενω στο Aliexpress το έχει με 8€... Ξερει κανένας αν τo site είναι αξιόπιστο;

Δημοσ.

ενα αξιοπιστο κινεζικο σιτε ειναι...

ειναι πιο ακριβα στο αμαζον γιατι δεν περνανε τελωνειο για να στα στειλει...

συνηθως και απο κινα δεν περνανε εφοσον ειναι μικροποσα και με εθνικη αλληλογραφια και οχι κουριερ

επιπλεον το 2ο τι ειναι μπαστουνι?κανα μετρο?ρωτα ποσα cm ειναι και τι material αν δεν γραφει(αλλοι λενε σιλικονη,αλλοι πλαστικο κτλ)

το ιδιο και για το κουστουμι που λεει ειναι 100% πολυεστερ...

καλα δεν σε νοιαζει και τοσο αλλα οκ

Δημοσ.

Είναι για ένα cosplay Που θέλω να κάνω και αυτά είναι τα πιο φθήνα που βρήκα... Όχι δεν είναι μπαστούνι χαχα :P είναι ραβδί... Κάνουν όμως τοσο πολυ καιρο για να ερθουν;; δλδ ακριβως 60 μερες; ή μπορει να ερθουν και πιο νωρις; εχει αγορασει κανενας απο εκει;

Δημοσ.

Συνήθως θέλει 25-35 μέρες αλλά παίζει ανάλογα τον πωλητή κτλ

Όταν κάνεις την αγορά στο site να βάλεις $ και να αφήσεις τη τραπεζά σου να κάνει τη μετατροπή

Δημοσ.

Συνήθως θέλει 25-35 μέρες αλλά παίζει ανάλογα τον πωλητή κτλ

Όταν κάνεις την αγορά στο site να βάλεις $ και να αφήσεις τη τραπεζά σου να κάνει τη μετατροπή

Βάζω λεφτά σε prepaid κάρτα... Και βάζω €€... Πως γίνεται να τους πω να κάνουν αυτοί την μετατροπή;

Δημοσ.

Ο φίλος πάνω που σου είπε να βάλεις δολάρια εννοούσε να επιλέξεις η πληρωμή. γίνει σε δολάρια και όχι ευρώ μέσα στο κατάστημα.

Όταν αγοράζεις με κάρτα η μετατροπή γίνεται αυτόματα με την αγορά. Δεν χρειάζεται ούτε εσύ να κάνεις μετατροπή ούτε αυτοί. Εσύ απλά θα βάλεις τα ευρώ σου στην τράπεζα και με την αγορά το ποσό θα μετατραπεί σε δολάρια. Απλά κοίταξε να βάλεις ένα ποσό σε ευρώ που σίγουρα να υπερκαλύπτει το ποσό αγοράς σε δολάρια.

Δες στο www.xe.com για να ξέρεις περίπου πόσα θα βάλεις, αλλά από το ποσό που θα σου βγάλει βαλε κάτι παραπάνω γιατί η μετατροπή έχει κάποια μικροέξοδα.

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις με κάρτα η μετατροπή γίνεται αυτόματα με την αγορά. Δεν χρειάζεται ούτε εσύ να κάνεις μετατροπή ούτε αυτο

Εγώ ετσι θα το έκανα, θα έβαζα δλδ €€ μέσα και θα τα έπερνα... Το λέω επειδη θελω να μου ερθουν τα πραγματα πριν τις αποκριες... επειδη λεει κατι για 60 μερες και τετοια... Αν τα παραγγειλω μέσα στην βδομαδα θα φθασουν πριν τον Φεβρουαριο; Είναι αξιοπιστο το site; Δηλαδη θα τα παραγγειλω και πραγματι θα έρθουν ή θα πληρωσω τζαμπά; γιατι τα εχει πολυ φθηνά...

Δημοσ.

Μέχρι τον Φερβρουάριο έχεις τρεις μήνες γεμάτους

Και με τα πόδια να τα φέρει κάποιος απο Κίνα θα έχουν φτάσει μέχρι τότε

Δημοσ.

Μέχρι τον Φερβρουάριο έχεις τρεις μήνες γεμάτους

Και με τα πόδια να τα φέρει κάποιος απο Κίνα θα έχουν φτάσει μέχρι τότε

χαχα Εντάξει ευχαριστώ! Εχει αγοράσει κανεις απο εκεί; Και αν ναι ήρθαν τα πραγματα που παρήγγειλε όπως έλεγαν στο site;

Δημοσ.

Φιλε το site ειναι marketplace, οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν οι συγκεκριμενοι πωλητες ειναι απατη ή οχι. Παντως εχει buyer protection και το ali ειναι εμπιστο γιατι μετραει χρονια στον χωρο (alibaba με χονδρικη).

Εγω εχω παρει πραγματα απο εκει, εχει τυχει να κανουν απο 10 μερες μεχρι 2 μηνες ή να μην ερθουν καθολου (πολυ μικρα αντικειμενα που μαλλον χαθηκαν). Στην τελευταια περιπτωση πηρα πισω τα λεφτα μου και ολα καλα. Μπορουσα να διαλεξω να το ξαναστειλουν αλλα μετα απο τοσο καιρο δεν ηθελα.

Ψωνισε αφοβα, δεν χανεις κατι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...