Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι καινούρια στο forum kai τα έχω χάσει λίγο οπότε να με συγχωρείται...θέλω να πάω ένα τριήμερο κάπου...οι προορισμοί μου είναι μεταξύ κάιρο...πράγα..και κύπρο...φυσικά η κύπρος είναι πιο κοντα στα οικονομικά μας...αλλα Κύπρο έχει αξιοθέατα?έχεις να δείς πράγματα?τι καιρο έχει τα χριστούγεννα..και γενικα αξίζει να παμε Δεκέμβρη?

Δημοσ.

Στο Κάιρο πριν ένα χρόνο

Cairo%2Briots%2B020211.jpg

Δεν είναι και τοπ τουριστικός προορισμός τελευταία, λίγο καλύτερα από ουκρανία ας πούμε.

Για φωτισμένα χριστουγεννιάτικα δέντρα, ψώνια κλπ. πας Πράγα.

Αλλά σαφώς η Κύπρος θα σου βγει πιο φτηνά.

Δημοσ.

Όντως. Αίγυπτο βρωμαει ούτως ή αλλως μπαρουτι, Κύπρος μάλλον θα είναι σαν Ελλάδα με αρκετή ισως ζέστη, άρα Πράγα που θα έχει Χριστουγεννιάτικη ατμοσφαιρα.

Δημοσ.

κυπριος ων θα σου πω οτι εχουμε αρκετα αρχαιολογικα μνημεια και αξιοθεατα μερικα απο τα οποια αξιζει να επισκεφτεις πχ ταφοι των βασιλεων,ιερο απολλωνα υλατη ,παλαιπαφος ,νεολιθικος οικισμος χοιροκοιτιας καλαβασους,αρχαιο θεατρο κουριου, ενετικα καστρα,καστρο ναιωτων στο κολλοσι κλπ οπως και αρκετη νυκτερινη ζωη ,θα δεις τουριστες απο ρωσσια κινα και εργαζομενους απο χωρεες του πρωην ανατολικου μπλοκ που μας εχουν κατακλυσει επισης,απο αποψη διακινησης εχουμε τα intercity bus που σε περνουν απο πολη σε πολη σχετικα φθηνα αλλα για να δεις τα αρχαια κλπ πρεπει να νοικιασεις αυτοκινητο. κοστος αν τρως σε μη τουριστικα μερη θα σου βγει πολυ χαμηλο .εν πασει περιπτωση για αξιοθεατα νομιζω οτι εχουμε αρκετα οπως και μνημεια.

Δημοσ.

Θα μπορουσες εκτός απο Πράγα να δείς και το Βελιγράδι, εναν αξιόλογο προορισμο που στην Ελλαδα ακομα δεν ειναι διαδεδομενος. Ομορφη πολη και οικονομικες τιμες, αρκετα αξιοθεατα και χωροι για βολτες-ψωνια, και τωρα τελευταια εχει αρχίσει η Air Serbia δρομολογια που ειναι οικονομικα. Το μονο μειον ειναι οτι οι Σερβοι εχουν χριστουγεννα 7 Ιανουαριου οποτε αν πας δεκεμβρη δεν θα γιορταζουν, αν και το καλο ειναι οτι τα παντα θα ειναι ανοιχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...