kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σας παιδιά. Φίλη, μετά τον θάνατο και των 2 γονιών, πάχυνε αρκετά, η επέμβαση στομάχου πλέον είναι μονόδρομος. Μήπως ξέρει κάποιος που θα ήταν καλό να κάνει την επέμβαση; Σε κρατικό βέβαια, γιατί τα λεφτά θα είναι πολλά.Ευχαριστώ.
Cossutius. Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επέμβαση? Φίλος έβαλε δαχτυλίδι και έχει χάσει 40 κιλά. Άλλος γνωστός ακολούθησε αυστηρά δίαιτα διαιτολόγου. Έχασε 30...ναι έχει σαμπρέλες βέβαια και ραγάδες.
kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Επέμβαση? Φίλος έβαλε δαχτυλίδι και έχει χάσει 40 κιλά. Άλλος γνωστός ακολούθησε αυστηρά δίαιτα διαιτολόγου. Έχασε 30...ναι έχει σαμπρέλες βέβαια και ραγάδες. Η φιλενάδα θέλει να το κόψει, όχι δαχτυλίδι ήσαμπρέλα γιατί είναι λέει ξένα σώματα και είναι χειρότερο, αλλά δεν έχει σημασία.Άν είναι φίλοι σου και έχεις το θάρος και αν τις κάνανε τις επεμβάσεις σε κρατικό, πες μου που, αν ζητήσαν φακελάκι, και όνομα γιατρών, βέβαια σε πμ να μου πεις για το φακελάκι.Μην εκτεθούμε κιόλας.. Σευχαριστώ
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ποσα κιλα ειναι;;; Εκανε καμια προσπαθεια με διαιατα, λιγο περπατημα. Οσο πιο χοντρος εισαι τοσο πιο δυσκολα γινονται η επεμβασεις...
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ηλικία/ύψος/κιλά ? οταν λες πήρε κιλά σε πόσο καιρό πάνω κάτω? εγώ ειχα φτάσει πριν μερικά χρόνια 1,72/130kg κ τα έχασα(στα 69) μονος μου χωρίς να έχω πάει σε διαιτολόγο κ ειμαι γύρω στα 78-80 με μυς. Ημουν τυχερός βέβαια , δεν φαίνεται οτι ειχα ποτέ μου κιλά , ακόμα κ ιδικός με δεκαετίες στην πλάτη του αν δεν έβλεπε φωτογραφία μου που ειχα κιλά δεν το πιστευε (χωρίς φανέλα)αυτό^ σχετικά με το πόσο λάθος ειναι καμια φορά το "μονόδρομος"βέβαια ακόμα κ για εμένα που ειμαι psycho ηταν δύσκολη η αρχή οπότε θα σου πω οτι ειναι εφικτό για όλους με την βοήθεια ιδικών. τώρα γιαυτό που λες επειδή ξέρω περίπτωση γνωστής που το έκανεθα πρέπει να ξέρει πως 1) Το δέρμα της θα γινει χάλια, καμια σχέση αν τα έχανε με γυμναστική και διατροφή ,έχω δει πολλές περιπτώσεις, στην μια τρανταχτή που ειχα γνωστή κρέμασαν μέχρι και τα χέρια της και γενικά ηταν χάλια , ακόμα και με ρούχα φαινόταν έντονα. Εγώ χρειάστηκα μια μικρή σχετικά επέμβαση στο κάτω μέρος της κοιλιάς (2cm) για να ειμαι μπαμ χωρίς μπλούζα αλλα ο υπόλοιπος ημουν full και σκέψου οτι ειχα σχεδόν 2χ βάρος τότε , αλλα κατάφερα να επαναφέρω το μεγαλύτερο ποσοστό του με φυσικό τρόπο.2) Με την επέμβαση αυτή θα προκαλέσει μια αναπηρία στον εαυτό της. Το στομάχι κλείνει μόνο του , δεν υπάρχει ξεχειλωμένο στομάχι που δεν κλείνει , υπάρχουν άνθρωποι που δεν το παίρνουν απόφαση να το αφήσουν να κλείσει. Μην νομίζει οτι θα της κοπεί η όρεξη κ οτι θα χορταίνει με λιγότερα κλπ , το θέμα δεν ειναι μονο πόσο τρως αλλα και τι τρως άρα πρέπει να αλλάξει mentality , για να φέρει το σώμα της σε μια υγιή κατάσταση. 3) για την απλή , εύκολη επέμβαση που έκανα για να φτιάξω το δέρμα παραλίγο να χάσω τη ζωή μου απο αιμορραγία γιατι την ώρα του χειρουργείου κάτι πήγε στραβά, αν δεν ημουν σε τόσο τέλεια σωματική κατάσταση θα ειχα πεθάνει , άρα βάλε στο μυαλό σου οτι αν κάτι πάει στραβά στην περίπτωση της χτυπα ξύλο μπορεί να μην τα καταφέρει. Φαντάσου μονο οτι δυο κοπελιές που έκαναν την ίδια επέμβαση με την δική μου και η μία παραλίγο να τα τινάξει , πέρασε 1,5 μηνα στο νοσοκομείο λόγο επιπλοκής που η βασική αιτία ηταν οτι ειχε παραπάνω κιλά οταν πηγε να την κάνει ενώ εγώ σχεδόν κοιλιακούς η περίπτωση η δική μου με την δική της στο θέμα του χειρουργείου ειναι λες και συγκρίνουμε εξαγωγή δοντιού με μαστεκτομή μην παίρνετε τα χειρουργεία σαν κάτι απλό , προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί ποτε στη ζωή μου να ξαναμπώ σε χειρουργείο για τίποτα.! ΜΑΚΡΙΑ ! Ξύπνησα κατα τη διάρκεια του χειρουργείου απο την νάρκωση κ ειναι κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου , ένιωθα τα πάντα και δε μπορούσα να φωνάξω!!.αν ειναι η μοναδική λύση εννοείται να πάει , αρκεί να ειναι πραγματικά μονόδρομος , να έχει δοκιμάσει κ άλλες λύσεις πριν απο αυτό.TIPS :1) Να διαλέξει προσεκτικά γιατρό , να μάθει τα πάντα πριν δεχθεί να την χειρουργήσει2) το φακελάκι δεν εγγυάται ιδιαίτερη μεταχείριση/προσοχή απαραιτήτως, προσωπικά εκτός οτι ειμαι κατά στράβωσα κ απο τη στάση της γιατρού που ηταν στα τέτοια της και δεν είδε cent. η άλλη πάλι που έσκασε χοντρό φακελάκι σε όλο το crew παραλίγο να πεθάνει μετά το χειρουργείο γιατι δεν ήξερε τι να κάνει κ τι να προσέξει , η γιατρός δεν την ενημέρωσε , εγώ ευτυχώς είχα άτομο να με προσέξει σπίτι μου που ηταν η δουλειά του κ ολα οκ + οτι ειχα ενημερωθεί τι να μην κάνω απο διάσημους χειρούργους που έχουν sites στο internet κ αυτό με γλύτωσε κ απο περιπέτειεςσου έγραψα όλο το κατεβατό γιατι πιθανόν να γράψουν διάφοροι να κάνει απλά δίαιτα κλπ αλλα κάποιες καταστάσεις αν δεν τις ζήσεις δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Σε πολλές απο αυτές τις περιπτώσεις το θέμα που πρέπει να λύσεις ειναι ψυχολογικό κ όχι σωματικό.anyway , οτι κ να αποφασίσει καλή της τύχη. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σε λάθος μέρος ρωτάς, αν χρειαζόταν επέμβαση έπρεπε ήδη να την συμβουλέψει ο γιατρός. Να μιλήσει καταρχήν με ειδικό γιατρό της ειδικότητας που είναι αρμόδια για τέτοιου είδους επεμβάσεις και να κανονίσει με τον γιατρό ότι άλλο χρειάζεται.
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 καλά κ ο γιατρός αυτό ρωτάει πρώτα , αν έχει δοκιμάσει ολες τις άλλες λύσεις γενικά με τέτοια χειρουργεία δεν παίζουν , αν και επειδή στην Ελλάδα όπου μπαίνει φακελάκι σε βλέπουν αυτομάτως σαν χρήμα κ όχι άνθρωπο μπορεί να την πατήσεις. Γιαυτό λέω να ψάξει για καλό γιατρό και να μη βρει τον πρώτο και πει yolo κ ότι γίνει , γιατι συνήθως τα άτομα που διαλέγουν αυτή τη λύση και βρίσκονται και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν σκέφτονται καθαρά , οι βιαστικές αποφάσεις μονο σε μπελάδες μπορούν να την βάλουν.
Pa0ki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Οι περισσότεροι γιατροί θα της πουν να την κάνει σε ιδιωτική κλινική για να πληρωθούν "νόμιμα" 1
michael92 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η φιλενάδα θέλει να το κόψει, όχι δαχτυλίδι ήσαμπρέλα γιατί είναι λέει ξένα σώματα και είναι χειρότερο, αλλά δεν έχει σημασία.Άν είναι φίλοι σου και έχεις το θάρος και αν τις κάνανε τις επεμβάσεις σε κρατικό, πες μου που, αν ζητήσαν φακελάκι, και όνομα γιατρών, βέβαια σε πμ να μου πεις για το φακελάκι.Μην εκτεθούμε κιόλας.. Σευχαριστώ Δηλαδή το δαχτυλίδι (επέμβαση ρουτίνας) είναι χειρότερο από το να πετσοκόψει το στομάχι της; Πάμε καλά;
kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Ποσα κιλα ειναι;;; Εκανε καμια προσπαθεια με διαιατα, λιγο περπατημα. Οσο πιο χοντρος εισαι τοσο πιο δυσκολα γινονται η επεμβασεις... Δεν την έχω ρωτήσει από διακριτικότητα, σαν τη κυρία στη φ. Δίαιτα προσπάθησε, με αυτές που σου φέρνουν φαγητο σπίτι, αλλά έπεινε 1 l. cola τη μέρα, και τελικά την παράτησε. Δεν έχει καθόλου αυτοπειθαρχία ηλικία/ύψος/κιλά ? οταν λες πήρε κιλά σε πόσο καιρό πάνω κάτω? εγώ ειχα φτάσει πριν μερικά χρόνια 1,72/130kg κ τα έχασα(στα 69) μονος μου χωρίς να έχω πάει σε διαιτολόγο κ ειμαι γύρω στα 78-80 με μυς. Ημουν τυχερός βέβαια , δεν φαίνεται οτι ειχα ποτέ μου κιλά , ακόμα κ ιδικός με δεκαετίες στην πλάτη του αν δεν έβλεπε φωτογραφία μου που ειχα κιλά δεν το πιστευε (χωρίς φανέλα) αυτό^ σχετικά με το πόσο λάθος ειναι καμια φορά το "μονόδρομος" βέβαια ακόμα κ για εμένα που ειμαι psycho ηταν δύσκολη η αρχή οπότε θα σου πω οτι ειναι εφικτό για όλους με την βοήθεια ιδικών. τώρα γιαυτό που λες επειδή ξέρω περίπτωση γνωστής που το έκανε θα πρέπει να ξέρει πως 1) Το δέρμα της θα γινει χάλια, καμια σχέση αν τα έχανε με γυμναστική και διατροφή ,έχω δει πολλές περιπτώσεις, στην μια τρανταχτή που ειχα γνωστή κρέμασαν μέχρι και τα χέρια της και γενικά ηταν χάλια , ακόμα και με ρούχα φαινόταν έντονα. Εγώ χρειάστηκα μια μικρή σχετικά επέμβαση στο κάτω μέρος της κοιλιάς (2cm) για να ειμαι μπαμ χωρίς μπλούζα αλλα ο υπόλοιπος ημουν full και σκέψου οτι ειχα σχεδόν 2χ βάρος τότε , αλλα κατάφερα να επαναφέρω το μεγαλύτερο ποσοστό του με φυσικό τρόπο. 2) Με την επέμβαση αυτή θα προκαλέσει μια αναπηρία στον εαυτό της. Το στομάχι κλείνει μόνο του , δεν υπάρχει ξεχειλωμένο στομάχι που δεν κλείνει , υπάρχουν άνθρωποι που δεν το παίρνουν απόφαση να το αφήσουν να κλείσει. Μην νομίζει οτι θα της κοπεί η όρεξη κ οτι θα χορταίνει με λιγότερα κλπ , το θέμα δεν ειναι μονο πόσο τρως αλλα και τι τρως άρα πρέπει να αλλάξει mentality , για να φέρει το σώμα της σε μια υγιή κατάσταση. 3) για την απλή , εύκολη επέμβαση που έκανα για να φτιάξω το δέρμα παραλίγο να χάσω τη ζωή μου απο αιμορραγία γιατι την ώρα του χειρουργείου κάτι πήγε στραβά, αν δεν ημουν σε τόσο τέλεια σωματική κατάσταση θα ειχα πεθάνει , άρα βάλε στο μυαλό σου οτι αν κάτι πάει στραβά στην περίπτωση της χτυπα ξύλο μπορεί να μην τα καταφέρει. Φαντάσου μονο οτι δυο κοπελιές που έκαναν την ίδια επέμβαση με την δική μου και η μία παραλίγο να τα τινάξει , πέρασε 1,5 μηνα στο νοσοκομείο λόγο επιπλοκής που η βασική αιτία ηταν οτι ειχε παραπάνω κιλά οταν πηγε να την κάνει ενώ εγώ σχεδόν κοιλιακούς η περίπτωση η δική μου με την δική της στο θέμα του χειρουργείου ειναι λες και συγκρίνουμε εξαγωγή δοντιού με μαστεκτομή μην παίρνετε τα χειρουργεία σαν κάτι απλό , προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί ποτε στη ζωή μου να ξαναμπώ σε χειρουργείο για τίποτα.! ΜΑΚΡΙΑ ! Ξύπνησα κατα τη διάρκεια του χειρουργείου απο την νάρκωση κ ειναι κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου , ένιωθα τα πάντα και δε μπορούσα να φωνάξω!!. αν ειναι η μοναδική λύση εννοείται να πάει , αρκεί να ειναι πραγματικά μονόδρομος , να έχει δοκιμάσει κ άλλες λύσεις πριν απο αυτό. TIPS : 1) Να διαλέξει προσεκτικά γιατρό , να μάθει τα πάντα πριν δεχθεί να την χειρουργήσει 2) το φακελάκι δεν εγγυάται ιδιαίτερη μεταχείριση/προσοχή απαραιτήτως, προσωπικά εκτός οτι ειμαι κατά στράβωσα κ απο τη στάση της γιατρού που ηταν στα τέτοια της και δεν είδε cent. η άλλη πάλι που έσκασε χοντρό φακελάκι σε όλο το crew παραλίγο να πεθάνει μετά το χειρουργείο γιατι δεν ήξερε τι να κάνει κ τι να προσέξει , η γιατρός δεν την ενημέρωσε , εγώ ευτυχώς είχα άτομο να με προσέξει σπίτι μου που ηταν η δουλειά του κ ολα οκ + οτι ειχα ενημερωθεί τι να μην κάνω απο διάσημους χειρούργους που έχουν sites στο internet κ αυτό με γλύτωσε κ απο περιπέτειες σου έγραψα όλο το κατεβατό γιατι πιθανόν να γράψουν διάφοροι να κάνει απλά δίαιτα κλπ αλλα κάποιες καταστάσεις αν δεν τις ζήσεις δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Σε πολλές απο αυτές τις περιπτώσεις το θέμα που πρέπει να λύσεις ειναι ψυχολογικό κ όχι σωματικό. anyway , οτι κ να αποφασίσει καλή της τύχη. Ξύπνησες στο χειρουργείοοοοοοοοο;;;;;;;;;;;;; λυπάμαι.Χάλια. Σευχαριστώ για το κατεβατό.Της είπα για ψυχανάλυση, δε θέλει. Είναι 35 χρονών, είναι έτσι από 22 χρ, 1,69μ. Είναι απείθαρχη, δε μπορεί να κάνει τπτ μου το δήλωσε. Θα τις τα ξαναπώ.Πω πω μη πάθει κάτι έχει και παιδί 10 χρ. Θα της τα πω όλα, και θα το ξαναδεί..
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δεν την έχω ρωτήσει από διακριτικότητα, σαν τη κυρία στη φ. Δίαιτα προσπάθησε, με αυτές που σου φέρνουν φαγητο σπίτι, αλλά έπεινε 1 l. cola τη μέρα, και τελικά την παράτησε. Δεν έχει καθόλου αυτοπειθαρχία Αυτό που της χρειάζεται δεν ειναι δίαιτα , ειναι να μάθει να τρώει, πόσο και τι , μετά θα τρώει by default , αυτές οι δίαιτες που φέρνουν φαγητό σπίτι κλπ ειναι πεταμένα λεφτά γιατι ακόμα κ αν πάει καλά με αυτό , πόσο καιρό θα συνεχίσει να πληρώνει για να της τα φέρνουν έτοιμα? γιατί να εξαρτάσαι απο την κάθε εταιρία ? αν ξέρεις πόσο και τι πρέπει να τρως ξεμπέρδεψες μια και καλή Αρα δεν έχει προσπαθήσει τα πάντα πριν το νυστέρι.. πάντως να ξέρεις οτι αυτό που θέλει να κάνει ειναι πολυ σοβαρό κ πολλά μπορούν να πάνε στραβά , τα παχύσαρκα άτομα κινδυνεύουν έξτρα στα χειρουργεία και οι μετεγχειρητικές μέρες ειναι αρκετά δύσκολες γιαυτούς. πες της να το ψάξει καλά πριν το κάνει και να ενημερωθεί κ πλήρως για την επόμενη μέρα του χειρουργείου , τι θα μπορεί κ τι δεν θα μπορεί να κάνει και αν πιστευει οτι αξίζει να στραφεί κατευθείαν εκεί χωρίς σοβαρή προσπάθεια με άσκηση και την βοήθεια διατροφολόγου τότε η γνώμη μου ειναι να το κάνει.
kyriakh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Σε λάθος μέρος ρωτάς, αν χρειαζόταν επέμβαση έπρεπε ήδη να την συμβουλέψει ο γιατρός. Να μιλήσει καταρχήν με ειδικό γιατρό της ειδικότητας που είναι αρμόδια για τέτοιου είδους επεμβάσεις και να κανονίσει με τον γιατρό ότι άλλο χρειάζεται. Πήγε σε γιατρό σε ένα κρατικό της είπε μην το κάνει γιατί είναι ακρωτηριασμός. Τσατίστηκε και ψάχνει άλλον
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη ειναι τυπος που και να την πουν θα κινδυνευσει θα το κανει χωρις να σκεφτει οτι πρεπει να χασει κιλα ...
Silverage Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 ηλικία/ύψος/κιλά ? οταν λες πήρε κιλά σε πόσο καιρό πάνω κάτω? εγώ ειχα φτάσει πριν μερικά χρόνια 1,72/130kg κ τα έχασα(στα 69) μονος μου χωρίς να έχω πάει σε διαιτολόγο κ ειμαι γύρω στα 78-80 με μυς. Ημουν τυχερός βέβαια , δεν φαίνεται οτι ειχα ποτέ μου κιλά , ακόμα κ ιδικός με δεκαετίες στην πλάτη του αν δεν έβλεπε φωτογραφία μου που ειχα κιλά δεν το πιστευε (χωρίς φανέλα) αυτό^ σχετικά με το πόσο λάθος ειναι καμια φορά το "μονόδρομος" βέβαια ακόμα κ για εμένα που ειμαι psycho ηταν δύσκολη η αρχή οπότε θα σου πω οτι ειναι εφικτό για όλους με την βοήθεια ιδικών. τώρα γιαυτό που λες επειδή ξέρω περίπτωση γνωστής που το έκανε θα πρέπει να ξέρει πως 1) Το δέρμα της θα γινει χάλια, καμια σχέση αν τα έχανε με γυμναστική και διατροφή ,έχω δει πολλές περιπτώσεις, στην μια τρανταχτή που ειχα γνωστή κρέμασαν μέχρι και τα χέρια της και γενικά ηταν χάλια , ακόμα και με ρούχα φαινόταν έντονα. Εγώ χρειάστηκα μια μικρή σχετικά επέμβαση στο κάτω μέρος της κοιλιάς (2cm) για να ειμαι μπαμ χωρίς μπλούζα αλλα ο υπόλοιπος ημουν full και σκέψου οτι ειχα σχεδόν 2χ βάρος τότε , αλλα κατάφερα να επαναφέρω το μεγαλύτερο ποσοστό του με φυσικό τρόπο. 2) Με την επέμβαση αυτή θα προκαλέσει μια αναπηρία στον εαυτό της. Το στομάχι κλείνει μόνο του , δεν υπάρχει ξεχειλωμένο στομάχι που δεν κλείνει , υπάρχουν άνθρωποι που δεν το παίρνουν απόφαση να το αφήσουν να κλείσει. Μην νομίζει οτι θα της κοπεί η όρεξη κ οτι θα χορταίνει με λιγότερα κλπ , το θέμα δεν ειναι μονο πόσο τρως αλλα και τι τρως άρα πρέπει να αλλάξει mentality , για να φέρει το σώμα της σε μια υγιή κατάσταση. 3) για την απλή , εύκολη επέμβαση που έκανα για να φτιάξω το δέρμα παραλίγο να χάσω τη ζωή μου απο αιμορραγία γιατι την ώρα του χειρουργείου κάτι πήγε στραβά, αν δεν ημουν σε τόσο τέλεια σωματική κατάσταση θα ειχα πεθάνει , άρα βάλε στο μυαλό σου οτι αν κάτι πάει στραβά στην περίπτωση της χτυπα ξύλο μπορεί να μην τα καταφέρει. Φαντάσου μονο οτι δυο κοπελιές που έκαναν την ίδια επέμβαση με την δική μου και η μία παραλίγο να τα τινάξει , πέρασε 1,5 μηνα στο νοσοκομείο λόγο επιπλοκής που η βασική αιτία ηταν οτι ειχε παραπάνω κιλά οταν πηγε να την κάνει ενώ εγώ σχεδόν κοιλιακούς η περίπτωση η δική μου με την δική της στο θέμα του χειρουργείου ειναι λες και συγκρίνουμε εξαγωγή δοντιού με μαστεκτομή μην παίρνετε τα χειρουργεία σαν κάτι απλό , προσωπικά θα έκανα τα πάντα για να μην χρειαστεί ποτε στη ζωή μου να ξαναμπώ σε χειρουργείο για τίποτα.! ΜΑΚΡΙΑ ! Ξύπνησα κατα τη διάρκεια του χειρουργείου απο την νάρκωση κ ειναι κάτι που δε θα το ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου , ένιωθα τα πάντα και δε μπορούσα να φωνάξω!!. αν ειναι η μοναδική λύση εννοείται να πάει , αρκεί να ειναι πραγματικά μονόδρομος , να έχει δοκιμάσει κ άλλες λύσεις πριν απο αυτό. TIPS : 1) Να διαλέξει προσεκτικά γιατρό , να μάθει τα πάντα πριν δεχθεί να την χειρουργήσει 2) το φακελάκι δεν εγγυάται ιδιαίτερη μεταχείριση/προσοχή απαραιτήτως, προσωπικά εκτός οτι ειμαι κατά στράβωσα κ απο τη στάση της γιατρού που ηταν στα τέτοια της και δεν είδε cent. η άλλη πάλι που έσκασε χοντρό φακελάκι σε όλο το crew παραλίγο να πεθάνει μετά το χειρουργείο γιατι δεν ήξερε τι να κάνει κ τι να προσέξει , η γιατρός δεν την ενημέρωσε , εγώ ευτυχώς είχα άτομο να με προσέξει σπίτι μου που ηταν η δουλειά του κ ολα οκ + οτι ειχα ενημερωθεί τι να μην κάνω απο διάσημους χειρούργους που έχουν sites στο internet κ αυτό με γλύτωσε κ απο περιπέτειες σου έγραψα όλο το κατεβατό γιατι πιθανόν να γράψουν διάφοροι να κάνει απλά δίαιτα κλπ αλλα κάποιες καταστάσεις αν δεν τις ζήσεις δεν έχεις ιδέα για τι πράγμα μιλάς. Σε πολλές απο αυτές τις περιπτώσεις το θέμα που πρέπει να λύσεις ειναι ψυχολογικό κ όχι σωματικό. anyway , οτι κ να αποφασίσει καλή της τύχη. Σιγά ρε νίκοτς, σε ποιόν πήγες να σε χειρουργήσει, στον Αλέκο τον χασάπη;
nicoc89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Για αρχή θα ηταν καλά να επισκεφτεί εναν ψυχολόγο αλλιώς δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα Η κοπελιά που έκανε αυτή την επέμβαση που σου ειπα ηταν σε φάση σαν το παράδειγμα της φωτογραφίας που έδωσες και μετά συνέχιζε να τρώει σαβούρες , οταν λέμε σαβούρες οτι ποιο λιπαρό κ ανθυγιεινό έβρισκε το έκαιγε στα λάδια κ στις μαγιονέζες και του έβαζε απο πάνω άλλο τόσο να το κάνει χειρότερο, λες και προσπαθούσε να καταστρέψει τον οργανισμό της.Καλά γαριδάκια κλπ καθημερινά κ ότι θες Επειδή μετά απο κανα χρόνο ειχε τρελό θέμα με το δέρμα της κ ηταν κρεμασμένο υπερβολικά μεχρι κ στα χέρια αλλα στην κοιλιά κρεμόταν ενα τεράστιο μέρος δέρμα και λίπος ήθελε να το μαζέψει . Πάει ετοιμάζεται για χειρουργείο , κάνει εξετάσεις και τρώει την πρώτη ήτα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί γιατρός να την χειρουργήσει σε τόσο άσχημη κατάσταση υγείας (η ίδια πιστευε οτι ειναι κομπλέ)ψάχνει άλλο γιατρο , ψάχνει ψάχνει τίποτα , όλοι το ίδιο της έλεγαν. Τώρα πρέπει να έχει βάλει κ κιλά , έχω καιρό να τη δω ... Σιγά ρε νίκοτς, σε ποιόν πήγες να σε χειρουργήσει, στον Αλέκο τον χασάπη; οχι , σε γνωστή χειρούργο με καλή θέση σε κρατικό νοσοκομείο Έπρεπε να την πάρω γραμή όταν την ρώτησα αν ειναι σοβαρό χειρουργείο και μου ειπε ρουτίνας. Μετά απο καιρό ψάχνοντας σε ξένα forums διαβάζω ενα γνωστό χειρούργο Αμερικάνο και έλεγε πως αν ο γιατρός σας το παρουσιάσει σαν ευκολο και χωρίς επιπλοκές χειρουργείο να ψάξτε για άλλον γιατι πιθανότατα πρόκειται για "χασάπη" που θέλει τα φράγκα σας. Αλλα είχα πάει συστημένος απο γνωστή μας και νόμιζα οτι θα δώσει βάση.btw σου βάζω στο spoiler παράδειγμα για μια συνηθισμένη επιπλοκή για αυτή τη γιατρό . Ετσι ειπε όταν το έπαθε η άλλη που χειρούργησε , οτι τυχαίνει μωρέ, θα πάρεις αντιβίωση και θα περάσει .. σιγά πως κάνεις έτσι.. (αυτή ηταν η στάση της και έπρεπε να την κυνηγάς σα μλκς για να σου λύσει τυχών απορίες, γενικά προσπαθούσε να σε ξεφορτωθεί να συνεχίσει τον καφέ της με το υπόλοιπο crew .)warning όποιος δεν αντέχει να μην ανοίξει το spoiler φαντάσου το απο την μια μεριά στην άλλη και ποιο βαθύ με νέκρωση ιστού . Αυτό αρχικά το παθαίνεις οταν δεν υπάρχει καλό blood supply κατα την διάρκεια του χειρουργείου και καπάκι infection επειδή δεν την ενημέρωσε τι πρέπει να κάνει και τι να προσέξει καλοκαιριάτικα . Αυτό έμεινε ανοιχτό για μηνα και βάλε μέχρι να φύγουν όλα όσα έβγαζε και να κλείσει. φυσικά η ουλή που της άφησε πίσω ειναι γάμησετα. και είχε σκάσει κ πόσα φράγκα φακελάκια για να την προσέξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα