ZAFIRIOSNT Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Η φιλενάδα θέλει να το κόψει, όχι δαχτυλίδι ήσαμπρέλα γιατί είναι λέει ξένα σώματα και είναι χειρότερο, αλλά δεν έχει σημασία.Άν είναι φίλοι σου και έχεις το σαμπρέλα ειδικά να μην βάλει, κινδυνεύει άμεσα απο φούιτ... :P 35 χρονών γαιδούρα είναι.. να κόψει τα "δεν μπορώ δεν κάνω" και να κόψει την μάσα και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. πέρα απο το ότι ειπώθηκε παραπάνω για την δυσκολία της επέμβασης, ακόμα και να το κάνει και να της τύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν δεν αλλάξει τρόπο ζωής δεν θα έχει καταφέρει τίποτα. 1
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2014 σαμπρέλα ειδικά να μην βάλει, κινδυνεύει άμεσα απο φούιτ... :P 35 χρονών γαιδούρα είναι.. να κόψει τα "δεν μπορώ δεν κάνω" και να κόψει την μάσα και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Δε θα υπήρχαν χοντροί μ' αυτή τη λογιική. Προφανώς είναι κάτι πιο δύσκολο περίπλοκο.
Valerie_ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Βέβαια υπάρχει σαν περίπτωση το να ξανα πάρει τα κιλά. Στην αρχή όταν κόβεις το στομάχι που τρως μισή μπανάνα σε πουρέ την ημέρα φαίνονται όλα ρόδινα όμως κάποια στιγμή επανέρχεσαι και αν δεν έχεις φροντίσει να αλλάξεις τον μεταβολισμό σου και εν τέλει τον τρόπο διατροφής δεν κάνεις τίποτα,τα ξαναβάζεις.
doctorkostis Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 35 χρονών γαιδούρα είναι.. να κόψει τα "δεν μπορώ δεν κάνω" και να κόψει την μάσα και να συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. πέρα απο το ότι ειπώθηκε παραπάνω για την δυσκολία της επέμβασης, ακόμα και να το κάνει και να της τύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αν δεν αλλάξει τρόπο ζωής δεν θα έχει καταφέρει τίποτα. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Απο ενα σωματικο βαρος και πανω (BMI καλυτερα, δεικτης μαζας σωματος) οι μελετες δειχνουν πολυ υψηλα ποσοστα αποτυχιας με τις συντηρητικες παρεμβασεις. Πρακτικα λοιπον, οι επιλογες ειναι γαστρικος δακτυλιος, sleeve gastrectomy, γαστρικο bypass, με αυξουσα σειρα σοβαροτητας. Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω την TS ιδιαιτερα, ξερω οτι υπαρχει ιατρειο παχυσαρκιας στο Λαϊκο νοσοκομειο, αλλα τιποτα παραπανω.
kyriakh Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα. Απο ενα σωματικο βαρος και πανω (BMI καλυτερα, δεικτης μαζας σωματος) οι μελετες δειχνουν πολυ υψηλα ποσοστα αποτυχιας με τις συντηρητικες παρεμβασεις. Πρακτικα λοιπον, οι επιλογες ειναι γαστρικος δακτυλιος, sleeve gastrectomy, γαστρικο bypass, με αυξουσα σειρα σοβαροτητας. Δυστυχως δε μπορω να βοηθησω την TS ιδιαιτερα, ξερω οτι υπαρχει ιατρειο παχυσαρκιας στο Λαϊκο νοσοκομειο, αλλα τιποτα παραπανω. Στο Λαϊκό; Ενδιαφέρον!! Θα της το πω και αυτό και τα παραπάνω (με τρόπο)
AMWN_RA Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Στην Πάτρα μπορεί να πάει στον καλφαρεντζο είναι στο πανεπιστήμιακο νοσοκομείο το έκανε η πεθερά μου 52 ετων έχει χάσει 80 κιλά έως τώρα με κανένα πρόβλημα τρώει όλη μέρα από λίγο και είναι μια χαρά. Όλοι εκεί πάνε πλέον και είναι και τσάμπα αν κάνεις τα χαρτια που ζητάει σε 6 μήνες την κανει βέβαια όταν πήγαν να δούνε το γιατρό η πεθερά ήταν 160 κιλά και ήταν η ποιο αδύνατη από όλους όσους είχαν πάει εκεί...αμ 1
ParhsG Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Παίδες είναι σχετικά όλα όμως. Μερικους δε τους πειράζει πολυ. Πχ ξέρω εναν που ειναι 160+ κιλα και τρώει εως και μισο κιλό φέτα αν εχει κέφια. Και παρότι πάει στα 60(χρονων) ειναι μια χαρά. Ξέρω άτομα που χάσαν πολλά κιλά αλλα δε νιώθαν καλύτερα. Εγω αν εχω λιγο κοιλιά με ενοχλεί. Επίσης πολλοί δε θέλουν να κόψουν το φαγητό γιατι το θεωρούν μεγάλη θυσία. Δηλαδή λένε η ζωή ειναι μικρή και αυτό τους κανει χαρούμενους. Για περίπτωση του ΤS όπως το περιγράφει δεν έχω πολλες ελπίδες
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Πχ ξέρω εναν που ειναι 160+ κιλα και τρώει εως και μισο κιλό φέτα αν εχει κέφια Implying ότι μισό κιλό φέτα είναι καμιά σοβαρή ποσότητα.
GabrielConnor Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Implying ότι μισό κιλό φέτα είναι καμιά σοβαρή ποσότητα. Ε ναι, μισό κιλό φέτα δεν είναι κάτι που ένας νορμαλ άνθρωπος που χρειάζεται 2000 θερμίδες την ημέρα τρώει στην καθισιά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα