mitsos82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Έχω έναν παλιό hp (10ετίας) που χρησιμοποιώ μόνο για internet και πολύ απλές εφαρμογές. Ανέβαζε θερμοκρασία (έκλεινε μετά από 5 λεπτά) κι έτσι αποφάσισα να τον λύσω και να τον καθαρίσω. Μετά το καθάρισμα και καινούρια πάστα στον επεξεργαστή (δεν είχε σχεδόν καθόλου) και αφού τον "έδεσα" δεν ανοίγει καθόλου.Η μπαταρία δείχνει πως φορτίζει, το τροφοδοτικό βγάζει τα σωστά volts παρόλα αυτα όταν πατάω το power button ανάβουν στιγμιαία τα λαμπάκια και ο υπολογιστής δεν κάνει τίποτα. Καθάρισα με electroclean τις ram/ram slots,έβγαλα ένα ένα τα εξαρτήματα (σκληρό δίσκο,cd-rom,ram,πληκτρολόγιο) μήπως κάτι το βραχυκυκλώνει,αλλά μάταια. Θα μπορούσα να έχω λίγη βοήθεια..?
MT60RS Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασε χωρις μπαταρια και αστο κανα 5λεπτο στη μπριζα και μετα δοκιμασε να πατησεις το κουμπι εγω αυτο ειχα κανει μια φορα και πηρε μπροστα, μαλλον ειχε κανα πυκνωτη μεσα που ειχε ξεφορτισει απο την α-μπριζια ή μπορει να φταιει η μπαταρια η μικρη για το bios 1
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Αν έχεις εύκαιρο δοκίμασε και με άλλο τροφοδοτικό! ή αν η μπαταρία είναι φορτισμένη βάλε μόνο αυτήν. Έχεις συνδέσει σίγουρα όλα τα καλώδια σωστά? της τροφοδοσίας της μητρικής, του ανεμιστήρα πχ?
mitsos82 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 είναι όλα σωστά,έκανα αυτό που μου είπε ο MT60RS και δεν έγινε τίποτα.μέτρησα την μπαταρία του bios με πολύμετρο,είναι 2.55v. η μπαταρία είναι 3v κανονικά.πιστεύετε οτι φταίει αυτό? Το περίεργο είναι πως προχθές τον ενεργοποίησα μετα απο καιρό και δούλεψε για κανα 5λεπτό (μετά έσβησε λόγω θερμοκρασίας). Αφου τον έλυσα και μετά τον έδεσα άρχισε να μην δουλεύει καθόλου.δεν πείραξα κάτι ιδιαίτερο,απλά τον καθάρισα με πινέλο και έβαλα πάστα.
Euclides Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα και εκεί που από την μάνα του είχε pads? Αν ναι, τότε υπάρχει η πιθανότητα να μην ψύχεται σωστά η GPU, να υπερθερμαίνεται αμέσως και να κλείνει. Άλλη πιθανότητα είναι επίσης να μην έχουν κουμπώσει σωστά οι μνήμες. Καθάρισε / στέγνωσε καλά τα memory slots, μη τυχόν και έχει μείνει μέσα electroclean.
evoracing Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2014 Μήπως έβαλες θερμοαγώγιμη πάστα και εκεί που από την μάνα του είχε pads? Αν ναι, τότε υπάρχει η πιθανότητα να μην ψύχεται σωστά η GPU, να υπερθερμαίνεται αμέσως και να κλείνει. Άλλη πιθανότητα είναι επίσης να μην έχουν κουμπώσει σωστά οι μνήμες. Καθάρισε / στέγνωσε καλά τα memory slots, μη τυχόν και έχει μείνει μέσα electroclean. Δεν νομίζω με την θερμοαγώγιμη να έχει θέμα σε θέση να κλείνει! σε λαπτοπ είχα βάλει πάστα αντί για pad, δούλεψε και δουλεύει ακόμα εδώ και 2 χρόνια. Λίγο τσιμπημένες θερμοκρασίες αλλά από το τίποτα καλά είναι! Μέτρα και το τροφοδοτικό σου τι σου βγάζει...
mitsos82 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικό βγάζει 19v,όσο πρέπει.
MT60RS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 2.55v απο 3 μου φαινεται πεσμενη (δεν ξερω και πολλα απο ηλεκτρονικα) ρωτα κ εκει http://www.hlektronika.gr/ δες το αναλογικα με πχ 12v μπαταριες http://mbworld.org/forums/c-class-w204/415440-battery-voltage-question.html εξαρταται και απο τα υλικα της μπαταριας βαλτο (να αν/οταν) δουλεψει παρεα με εναν ανεμιστηρα ή ac (βαλε και 4 ποδαρακια απο κατω να κυκλοφορει πιο ευκολα αερας) για να δεις αν ειναι οντως θερμοκρασιακο θεμα αφου το χεις, τσεκαρε και οτι πυκνωτη εχει μεσα (εχουν κατι κωδικους επανω, και ψαχνοντας στο ιντερνέτ θα δεις αν την παλευουν ή οχι)
evoracing Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Το τροφοδοτικό βγάζει 19v,όσο πρέπει. Ναι 19V βγάζει, πόσα Ampere όμως?
chrisangel4343 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Είχα το ίδιο προβλημα κ είχε μισοξεκολλησει κατα το άνοιγμα ένα πυκνωτακι πάνω στην μητρική. Μου το έφτιαξε ένας φίλος που είχε μικροσκόπιο. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα