Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Για πες μας να μαθαινουμε και αλλα προγραμματα για καρτες ? Να υποθέσω μαύρα μεσάνυχτα από photoshop ε? Εγώ δεν θα σου πω τίποτε,μια βόλτα στο google θα σε πείσει. 20 χρόνια στο χώρο και σαν τυπογράφος και σαν γραφίστας τέτοια μπαρούφα ακούγεται συχνά πυκνά στο "χώρο". Εκτός αν μιλάς για μονόχρωμες του υδραυλικού της γειτονιάς που συνήθως τις θέλει τζάμπα. Εγώ δουλεύω και με τα 3 προγράμματα + c4d για το 90% των καρτών που έχω δημιουργήσει. Δηλαδή αν θελήσεις να φτιάξεις ένα backround θα το κάνεις στο corel?Bevel στα γράμματα ή κάπου αλλού στο corel? Brushes?Effects?Άσε ξέρω,μόνο στο corel και στο illustrator. O άλλος είπε in design,ότι νάναι.
Unabomber Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 @Silok Nα φανταστω εχεις δουλεψει σε ολοκληρο το οικοσυστημα της Adobe και της Corel με ολα τα plug-in εγκατεστημενα. Σε mac και σε pc βεβαια ταυτοχρονα, ε ? Tουλαχιστον εδω που ειμαι, αυτα ειναι τα κατ'εξοχην προγραμματα που δουλευουμε. Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαραθεση για το ποιος δουλευει τι ......... Οπως βολευεται ο καθενας.
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 @Silok Nα φανταστω εχεις δουλεψει σε ολοκληρο το οικοσυστημα της Adobe και της Corel με ολα τα plug-in εγκατεστημενα. Σε mac και σε pc βεβαια ταυτοχρονα, ε ? Tουλαχιστον εδω που ειμαι, αυτα ειναι τα κατ'εξοχην προγραμματα που δουλευουμε. Anyway, δεν θα μπω σε αντιπαραθεση για το ποιος δουλευει τι ......... Οπως βολευεται ο καθενας. Συγγνώμη αλλά λίγο με νοιάζει η φαντασία σου,δεν ήμουν εγώ ο απόλυτος "επαγγελματικές κάρτες σε Corel Draw και Illustrator μόνο". Αυτό και μόνο φτάνει για να καταλάβω τις γνώσεις σου.
Unabomber Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ok, done. Δεν απαντησες ομως, ''Nα φανταστω εχεις δουλεψει σε ολοκληρο το οικοσυστημα της Adobe και της Corel με ολα τα plug-in εγκατεστημενα. Σε mac και σε pc βεβαια ταυτοχρονα, ε ? '' Kαλα, αυτο για τις γνωσεις δεν το σχολιαζω καν , ποσο μαλλον οταν δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι απο την αλλη μερια της οθονης. Oποτε για ολα -να το θυμαμαι αυτο- μονο photoshop. Thanks για το tip.
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Ok, done. Δεν απαντησες ομως, ''Nα φανταστω εχεις δουλεψει σε ολοκληρο το οικοσυστημα της Adobe και της Corel με ολα τα plug-in εγκατεστημενα. Σε mac και σε pc βεβαια ταυτοχρονα, ε ? '' Kαλα, αυτο για τις γνωσεις δεν το σχολιαζω καν. και κατι τελευταιο, Αθηνα δουλευεις αν επιτρεπεται ? Σε pc περισσότερο και με add ons που είτε έφτιαχνα εγώ όπως brushes,patterns ή κατέβαζα,plugins όχι συνήθως,οικοσύστημα δεν δούλεψα σουίτα ναι,όχι δεν δουλεύω Αθήνα,what's your point?Σύμφωνα με τη μπαρούφα που πέταξες αν ερχόμουν εγώ σαν πελάτης σου και σου έλεγα ότι θέλω τετράχρωμη κάρτα με συγκεκριμένο στυλ ή σου έφερνα έτοιμο logo και σου ζητούσα να το στηρίξεις ανάλογα τι θα μου έλεγες?Α με συγχωρείτε αλλά σε επαγγελματική κάρτα δουλεύω μόνο corel και illustrator,το photoshop με μαλώνει όταν τις πάω εκεί. Η δική μου η κάρτα ήταν 6χρωμη,4χρωμία το logo + μεταλλικό + τοπικό uv.Λες να την έκανα μόνο στο corel? Δεν είσαι μόνο άσχετος αλλά και τυφλός μιας και συμπλήρωσες ότι εγώ είπα για όλα μόνο photoshop,ρίξε μια ματιά σε προηγούμενό μου ποστ.4 προγράμματα αναλόγως τι χρειάζομαι,ο απόλυτος και ο άσχετος της συζήτησης είσαι εσύ.
fylatos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Vector πως θα δούλευες; Αν σου ζητούσα αφίσα τι θα έκανες; Ξανά από την αρχή;
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Vector πως θα δούλευες; Αν σου ζητούσα αφίσα τι θα έκανες; Ξανά από την αρχή; Πάνω σε τι αφίσα?Στο λογότυπό σου το οποίο θα ήταν τι?vector ή εικόνα?Άστο αγορίνα,με γενικές ερωτήσεις περιμένεις να τσιμπήσω? Διάβασε κι εσύ το πιο πάνω πόστ μου,δεν ανέφερα ποτέ μόνο αυτό ή μόνο εκείνο,συνδυασμός όλων είναι
tarantules Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Βλέπω βγάλατε τις ψ@#$λες σας έξω και τις μετράτε ποιος έχει την ποιο μακρυά 2
Kostasspil Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Πάνω σε τι αφίσα?Στο λογότυπό σου το οποίο θα ήταν τι?vector ή εικόνα?Άστο αγορίνα,με γενικές ερωτήσεις περιμένεις να τσιμπήσω? Διάβασε κι εσύ το πιο πάνω πόστ μου,δεν ανέφερα ποτέ μόνο αυτό ή μόνο εκείνο,συνδυασμός όλων είναι ρε φιλε τι γενικες ερωτησεις και τσιμπηματα. δουλευεις λογοτυπο στ PS (αρα εικονα, δεν θα παιξουμε την κολοκυθια)κι αμα ο αλλος το θελει και για καρτα και για μπλουζα και για αφισα και δεν ξερω τι αλλο τι κανεις;; Δεν θα το βαλεις αναγκαστικα στο ΑΙ για να το κανεις trace; δεν ειναι προτιμοτερο να δουλεψεις ΑΙ εξ αρχης; ελεος, αμεσως να την πουμε στον αλλο για ασχετο με το νημα λογο απλα και μονο γτ ετσι. Βλέπω βγάλατε τις ψ@#$λες σας έξω και τις μετράτε ποιος έχει την ποιο μακρυά ελα ντε...
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ρε φιλε τι γενικες ερωτησεις και τσιμπηματα. δουλευεις λογοτυπο στ PS (αρα εικονα, δεν θα παιξουμε την κολοκυθια)κι αμα ο αλλος το θελει και για καρτα και για μπλουζα και για αφισα και δεν ξερω τι αλλο τι κανεις;; Δεν θα το βαλεις αναγκαστικα στο ΑΙ για να το κανεις trace; δεν ειναι προτιμοτερο να δουλεψεις ΑΙ εξ αρχης; ελεος, αμεσως να την πουμε στον αλλο για ασχετο με το νημα λογο απλα και μονο γτ ετσι. ελα ντε... Και ποιός σου είπε ότι δεν δουλεύω vector,τα διάβασες όλα ή πιάστηκες από τα πιο πρόσφατα?Απλά τα πράγματα,το έχω σχεδιάσει σε vector κι από κει photoshop ή για να του ρίξω εφέ ή για να δουλευτεί σαν σύνολο πάνω στην κάρτα.Συνήθως όλα τα λογότυπα ξεκινάνε από vector,αυτό δεν σημαίνει ότι η κάρτα σχεδιάζεται αποκλειστικά μόνο σε corel ή Illustrator όπως είπε το τσακάλι πριν.Εκεί είναι η ένστασή μου σε περίπτωση που δεν τα διάβασες όλα,εγώ δει είπα ποτέ αποκλειστικά σε photoshop.Διάβασε κι εσύ πιο πίσω.Σα βολεύει να πιάνεστε από μία λέξη.Εγώ μίλησα για την περίπτωση που θα χρειαστεί backround,effects,brushes,αυτά όλα που θα τα κάνει?Αν πέρα από το λογότυπο ζητήσει να έχει και φωτογραφία η κάρτα?Που θα τη δουλέψει? Εσύ πάλι αν θεωρείς αυτόν που λέει ""επαγγλεματικές κάρτες μόνο στο corel και στο illustr;ator"" ή ""οικοσύστημα adobe"ή όπως ο άλλος που είπε στο in design σχετικούς με το αντικείμενο ή επαγγελματίες τότε είναι περριτό να συζητάμε. Διάβασε πρώτα τι έγραψα,επίσης δεν είπα ποτέ πως σχεδιάζω το λογότυπο στο photoshop,όλα τα υπόλοιπα κάνω εκεί.
Unabomber Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Και ερχεσαι στα λογια μου........ Αυτο ακριβως ειναι το οικοσυστημα της Adobe, να μπορεις να διαχειριζεσαι τα γραφικα για το photoshop απο το Illustrator και το indesign. Oπως και στην suite της corel. Aλλα μαλλον εγω δεν εχω τις γνωσεις πανω σε αυτο. οπως οτι βρισκομαι και σε αλλη δεκαετια.
Silok Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Και ερχεσαι στα λογια μου........ Αυτο ακριβως ειναι το οικοσυστημα της Adobe, να μπορεις να διαχειριζεσαι τα γραφικα για το photoshop απο το Illustrator και το indesign. Oπως και στην suite της corel. Aλλα μαλλον εγω δεν εχω τις γνωσεις πανω σε αυτο. οπως οτι βρισκομαι και σε αλλη δεκαετια. Σουίτα λέγεται και όχι οικοσύστημα, απάντησε και σε καμία ερώτηση,επίσης η μπαρούφα που πέταξες "επαγγελματικές κάρτες μόνο στο corel και στο illustr;ator έγινε hit εδώ στο ατελιέ.Όλι οι σχεδιαστές σ'ευχαριστούν για το νέο τους συκώτι. Δεν πρόκειται να έρθω ποτέ στα λόγια σου,να σου γνωστοποιήσω πως και το corel,photoshop,illustrator,cinema4d και 3dstudio μια χαρά συνεργάζονται μεταξύ τους. Όχι μόνο σε άλλη δεκαετία είσαι αλλά μάλλον είσαι ένας ακόμη αλεξιπτωτιστής που έφτιαχνε καρτούλες για γνωστούς και φίλους κι έφαγε πιστολιά και τώρα ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο. Ατάκες σαν και τη δική σου αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τον κάθε υποψήφιο γραφίστα
zio10 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Φίλε silok αφού είσαι του επαγγέλματος και για να ελαφρύνει και λίγο το κλίμα, για την ερώτηση που ts, πόσο να χρεώσει δηλαδή το σχεδιασμό της κάρτας, τι ποσό πιστεύεις ότι είναι λογικό?
Unabomber Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Σουίτα λέγεται και όχι οικοσύστημα, απάντησε και σε καμία ερώτηση,επίσης η μπαρούφα που πέταξες "επαγγελματικές κάρτες μόνο στο corel και στο illustr;ator έγινε hit εδώ στο ατελιέ.Όλι οι σχεδιαστές σ'ευχαριστούν για το νέο τους συκώτι. Δεν πρόκειται να έρθω ποτέ στα λόγια σου,να σου γνωστοποιήσω πως και το corel,photoshop,illustrator,cinema4d και 3dstudio μια χαρά συνεργάζονται μεταξύ τους. Όχι μόνο σε άλλη δεκαετία είσαι αλλά μάλλον είσαι ένας ακόμη αλεξιπτωτιστής που έφτιαχνε καρτούλες για γνωστούς και φίλους κι έφαγε πιστολιά και τώρα ασχολείσαι με οτιδήποτε άλλο. Ατάκες σαν και τη δική σου αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τον κάθε υποψήφιο γραφίστα Ευχαριστω για τα καλα σου λογια. να σαι καλα. Παντα επιτυχιες ευχομαι. Δεν προκεται να ριξω το επιπεδο για να λαβεις μια απαντηση αναλογη. Ασε με εμενα να πεταω με αλεξιπτωτα. ps: βλεπω εχει πεσει πολυ δουλεια στο ατελιε σας, που δεν εχετε να κανετε κατι αλλο απο το να απαντατε σε ερωτησεις.
tarantules Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 ps: βλεπω εχει πεσει πολυ δουλεια στο ατελιε σας, που δεν εχετε να κανετε κατι αλλο απο το να απαντατε σε ερωτησεις. Έγραψες! :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα