panos_saxo Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα. το πισι ειναι αυτο τηυπογραφης με windows 7 ultimate γνησια, αντιμετοπιζω το εξης προβλημα. ενω εχω συνδεση στο ιντερνετ που λειτουργει κανονικα , πολλες φορες καθημερινα . ενω προσπαθω να ανοιξω μια σελιδα (οποιαδηποτε ακομα και google.) κανει αρκετη ωρα να ανοιξει και πολλες φορες με πεταει και δεν ανοιγει καν. ενω εξακριβομενα το ιντερνετ λειτουργει. τσεκαρισμενο απο κινητα , tablet tv ,οτι υπαρχει διαθεσιμο. χωρις να κατεβαζω τπτ με torrent , με κλειστω wifi μπας και με κλεβουν και παλι τα ιδια, ακομα και google να μπω η θα μπει στο δευτερολεπτο , οπως ειναι το λογικο , η θα κανει κανα λεπτο να φορτωσει και στο τελος θα με πει δεν υπαρχει συνδεση.και με ανανεωση θα φτιαξει με 2 - 3 προσπαθειες drivers και λοιπα ολα κομπλε ενημερωμενα, καμια ιδεα ?
DrDeath Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε καρφωτή ip και παίξε με τους dns είτε του παρόχου είτε opendns (208.67.222.222) πχ.
panos_saxo Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μακαρι να ηξερα τι ειναι αυτα που λες και πως γινονται... Δεν πολυξερω απο ρυθμισεις ιντερνετ αλλα με καποια βοηθεια θα τα καταφερω σκαμπαζω.
panos_saxo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 καμια βοηθεια κανεις? δεν ειναι δυνατον σε ολες τις συσκευες μου να δουλευει κομπλε εκτος απο το πισι. κατι φταει σε αυτο αλλα τι ? καποιος??
arc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μην περιμένεις το φαγητό μαγειρεμένο και σερβιρισμένο. Ρώτα και λιγο το google. Σκάλισε λίγο. Π.χ. εβαλα στο google το "πως βαζω καρφωτη Ip" και κοιτα τι εβγαλε στο δευτερο αποτελεσμα http://pchands.blogspot.gr/2009/04/ip-address.html
panos_saxo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 προσπαθησα αλλα οπως ειπα και πιο πανω βγαινει αυτο και δε με βοηθαει και πολυ. και παρολο που εκανα οτι ελεγε ο οδηγος εξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα,
panos_saxo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2014 επανερχομαι καθως το προβλημα δεν εχει λυθει και το μονο που καταφερα ειναι να πεταω τα λεφτα μου. εχω δοκιμασει μεχρι τωρα , καρφωτη ip οπως μου προτεινατε , καινουριο καλωδιο οτε , καινουριο καλωδιο ethernet , drivers φυσικα και οολες τις πριζες που υπαρχουν στο σπιτι. αρα απ οσο μπορω να σκεφτω πλεον η φταει το router η η θυρα ethernet του υπολογιστη. παιζει κατι απο τα δυο , να αγορασω και καρτα δικτυου να δοκιμασω ? τι να κανω....?
panos_saxo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εχω απελπιστει πλεον.εκανα και φορματ , εδειχνε να δουλευει για 4-5 μερες. Χωρις να πειραξω κατι απο την τελευταια φορα που ανοιξα το πισι κ δουλευε σωστα , σημερα παλι τα ιδια. Χρειαζομαι βοηθεια...
Xristaras12 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 κατέβασε μια διανομή λίνουξ και δούλεψε την σαν live cd(προσοχή μην την κάνεις εγκατάσταση)και δες αν συμπεριφέρεται έτσι.
panos_saxo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Εχω φτιαξει ενα live cd ubuntu , θα το δοκιμασω τωρα κιολας.παντως αν παιζει ρολο , σε safe mode with network που δοκιμασα τα ιδια μου εκανε Τα ιδια και παλι.. τιποτα , παλι τα ιδια δυστηχως.
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Το μυαλό μου πάει στην κάρτα δικτύου που έχεις. Αν έχει κανάς φίλος σου wifi στικάκι κάνε μια δοκιμή και μ αυτό. Όταν μπαίνεις από κινητό, tablet πως ανταποκρίνεται;
panos_saxo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Θδεν εχω κανενα ευκαιρο στικακι δυστηχως. Οτι συσκευη και να συνδεσω με wifi δουλευει αψογα χωρις το παραμικρο κολλημα.μονο το πισι τραβαει ζορια!. Λες να παρω μια απλη καρτα δικτυου με 6-7 € να δοκιμασω η τσαμπα ο κοπος?
panos2171 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Πάρε ένα στικάκι των 7€ και δοκίμασε. Αφού τα άλλα μπαίνουν κανονικά δεν πρέπει να έχει θέμα το ρούτερ ή μπορεί να έχει στην ethernet και μόνο οπότε δοκίμασε ασύρματα.
panos_saxo Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Θα το δοκιμασω και αυτο να δω , αρα αν δουλεψει ετσι πριφανως εχει θεμα η ethernet. Του πισι ομως η του ρουτερ?? Αμα ειναι το ρουτερ παει καλα,μου το αλλαζουν , αλλα αμα ειναι του πισι τοτε μεχρι 15 του αλλου μηνα ειμαι εντως εγγυησης γιατι το πισι ακομα δεν εχει κλεισει 2 χρονια.
antbyron Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Θα το δοκιμασω και αυτο να δω , αρα αν δουλεψει ετσι πριφανως εχει θεμα η ethernet. Του πισι ομως η του ρουτερ?? Αμα ειναι το ρουτερ παει καλα,μου το αλλαζουν , αλλα αμα ειναι του πισι τοτε μεχρι 15 του αλλου μηνα ειμαι εντως εγγυησης γιατι το πισι ακομα δεν εχει κλεισει 2 χρονια. Το router μόνο μία ethernet έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα