Anthi25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Έχω ενα toshiba satellite, με περασμένα τα windows 8.1. Μέχρι πριν μερικές μέρες το χρησιμοποιούσα με καλώδιο ethernet. Πλέον μετακόμισα και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το wifi όμως δέν βλέπει κανένα ασύρματο δίκτυο. Δένείμαι εκτός εμβέλιας διότι απο το κινητό πχ ή άλλο λάπτοπ μπορώ να συνδεθώ κανονικά. Απ'ότι διάβασα στο site της toshiba, πλέον τα 8.1 δεν υποστηρίζουν κάποιο πρόγραμμα (intel wireless κλπ) και χρειάζονται κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις. όμως δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει;
arc Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν βλέπει κανενα δίκτυο τοτε είτε εχεις απενεργοποιήσει το wifi στον υπολογιστή σου (βρες το συνδυασμό πλήκτρων FN+κάτι) ή δεν εχεις περάσει drivers για το wifi (είπες οτι ειναι περασμενα τα windows, χοχι απο τη μανα τους) Αν μόνο ο υπολογιστής δεν βλέπει ενα συγκεκριμένο δίκτυο, αλλά βλεπει αλλα, τοτε μπες στο router και αλλαξε το καναλι εκπομπης του wifi σε οτιδήποτε κατω απο 11
Anthi25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 δεν βλέπει κανένα απολύτως ασύρματο. Για drivers Πάλι που έψαξα, δεν βρήκα κάτι. Θα κοιτάξω μήπως και το έχω απενεργοποιήσει
thelos257 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Με το να λες εχω ενα toshiba satellte ειναι σαν να μας λες ξερεις εχω ενα αυτοκινητο bmw και θελω να το πουλησω και δεν μας λες τιμη ουτε και μοντελο οποτε πες μας το μοντελο του φορητου σου για να σε βοηθησουμε περισσοτερο
Anthi25 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Με το να λες εχω ενα toshiba satellte ειναι σαν να μας λες ξερεις εχω ενα αυτοκινητο bmw και θελω να το πουλησω και δεν μας λες τιμη ουτε και μοντελο οποτε πες μας το μοντελο του φορητου σου για να σε βοηθησουμε περισσοτερο ειναι το satellite r850-12r
Euclides Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν είναι το λαμπάκι 6 αναμμένο, πατάς Fn + F8 για να ενεργοποιήσεις το WiFi.
Anthi25 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αν δεν είναι το λαμπάκι 6 αναμμένο, Untitled.jpg πατάς Fn + F8 για να ενεργοποιήσεις το WiFi. Untitledm.jpg το 6 είναι αναμένο. Το 7 ομως οχι αλλά δεν ξέρω εαν έχει σημασία αυτό
Euclides Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ¨Έκανα λάθος. Το 6 είναι για την κάρτα κινητής τηλεφωνίας. Το 7 θα πρέπει να είναι αναμμένο. Πατάς Fn + F8 για να ενεργοποιήσεις το WiFi
Anthi25 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 ¨Έκανα λάθος. Το 6 είναι για την κάρτα κινητής τηλεφωνίας. Το 7 θα πρέπει να είναι αναμμένο. Πατάς Fn + F8 για να ενεργοποιήσεις το WiFi fn και f8 είναι για το Νο.6.. είσαι σίγουρος οτι είναι αυτό; Το προσπάθησα αλλά καμία διαφορά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα