Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημερα, μολις με πηραν και εμενα. Απ'οτι φαινεται ειμαστε πολλοι οι τυχεροι!!!! Μαλλον ψαχνουν για κοροϊδα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μολις με πηραν και εμενα και δεν εχω δωσει πουθενα τον αριθμο μου. Δεν καταλαβα που το βρηκαν. Παρεπιπτοντος το τηλ μου ειναι 6984OS6F9 xaxaxaxaxaxa

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί με πήραν από σταθερό και με το που το σήκωσα άρχισε να παίζει κασέτα.. Κερδίσατε 990 ευρώ.... Το έκλεισα επιτόπου....

Γίνεται να σε χρεώσουν και όταν σε καλούν αυτοί και το σηκώνεις εσύ ; Λογικά όχι, πάντως εγώ το έκλεισα κατευθείαν για παν ενδεχόμενο... μήπως παίζουν τίποτα τσατσιές από εξωτερικό κλπ...

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί με πήραν από σταθερό και με το που το σήκωσα άρχισε να παίζει κασέτα.. Κερδίσατε 990 ευρώ.... Το έκλεισα επιτόπου....

Γίνεται να σε χρεώσουν και όταν σε καλούν αυτοί και το σηκώνεις εσύ ; Λογικά όχι, πάντως εγώ το έκλεισα κατευθείαν για παν ενδεχόμενο... μήπως παίζουν τίποτα τσατσιές από εξωτερικό κλπ...

εγω θα τους ελεγα α 990 ευρω δε μου κανουν.καντα 1000 και ξαναμιλαμε.

Δημοσ.

Καλα εκανες αλλα αν δεν πατησεις κατι στο πληκτρολογιο δεν κινδυνευεις .

Δημοσ.

Που λέτε παλικάρια από τότε που με πήραν πρώτη φορά τηλ και τους είπα ότι θα τους πάρω πιο μετά δεν με ξανά πήραν μέχρι σήμερα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...