@ris Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα, μολις με πηραν και εμενα. Απ'οτι φαινεται ειμαστε πολλοι οι τυχεροι!!!! Μαλλον ψαχνουν για κοροϊδα!!! 1
Thomaszinas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Μολις με πηραν και εμενα και δεν εχω δωσει πουθενα τον αριθμο μου. Δεν καταλαβα που το βρηκαν. Παρεπιπτοντος το τηλ μου ειναι 6984OS6F9 xaxaxaxaxaxa
johnkal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Εγώ έχω τόση γκινια που ούτε τέτοιοι δε με παίρνουν πλέον τηλ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Πολλες φορες με εχουν παρει με ηχογραφημενο μυνημα οτι...κερδισα και να πατησω διαφορα στην τηλεφωνικη συσκευη για λεπτομερειες...Δεν σφαξανε!!!
MikeJ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα το πρωί με πήραν από σταθερό και με το που το σήκωσα άρχισε να παίζει κασέτα.. Κερδίσατε 990 ευρώ.... Το έκλεισα επιτόπου.... Γίνεται να σε χρεώσουν και όταν σε καλούν αυτοί και το σηκώνεις εσύ ; Λογικά όχι, πάντως εγώ το έκλεισα κατευθείαν για παν ενδεχόμενο... μήπως παίζουν τίποτα τσατσιές από εξωτερικό κλπ...
star12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα το πρωί με πήραν από σταθερό και με το που το σήκωσα άρχισε να παίζει κασέτα.. Κερδίσατε 990 ευρώ.... Το έκλεισα επιτόπου.... Γίνεται να σε χρεώσουν και όταν σε καλούν αυτοί και το σηκώνεις εσύ ; Λογικά όχι, πάντως εγώ το έκλεισα κατευθείαν για παν ενδεχόμενο... μήπως παίζουν τίποτα τσατσιές από εξωτερικό κλπ... εγω θα τους ελεγα α 990 ευρω δε μου κανουν.καντα 1000 και ξαναμιλαμε.
Mikeasdf Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δε με παιρνουν κ μενα να πουμε καμια κουβεντα να περασει η ωρα???
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2015 Σήμερα το πρωί με πήραν από σταθερό και με το που το σήκωσα άρχισε να παίζει κασέτα.. Κερδίσατε 990 ευρώ.... Το έκλεισα επιτόπου.... Γίνεται να σε χρεώσουν και όταν σε καλούν αυτοί και το σηκώνεις εσύ ; Λογικά όχι, πάντως εγώ το έκλεισα κατευθείαν για παν ενδεχόμενο... μήπως παίζουν τίποτα τσατσιές από εξωτερικό κλπ... Καλα εκανες αλλα αν δεν πατησεις κατι στο πληκτρολογιο δεν κινδυνευεις .
stergiosL2 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Που λέτε παλικάρια από τότε που με πήραν πρώτη φορά τηλ και τους είπα ότι θα τους πάρω πιο μετά δεν με ξανά πήραν μέχρι σήμερα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα