Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα παλιό  πύργο και θα ήθελα να το κάνω ugrade μέχρι εκεί που παίρνει για να το λειτουργώ με linux και να πειραματίζομαι.. ΈΧΩ μητρική ASROCK CONROE 1066 PCI EXPRESS ,SATA  2 ,DDR2 667 ΜΝΗΜΗ, SOCKET 775. και τροφοδοτικο απόδοσης 420watt.  Και αυτή τη στιγμή το λειτουργώ με μνημη 512mb και επεξεργαστη intel corre 2 duo στα 2.15Ghz. Kαι θέλω να του βάλω και μια κάρτα γραφικών οσο πιο μεγάλη υποστηρίζει. 

Περιμένω τις γνώμες σας ..

Δημοσ.

Απο επεξεργαστές ο καλύτερος που μπορείς να του βάλεις ειναι o pentium 4 505 http://www.asrock.com/mb/Intel/2Core1066-2.13G/?cat=CPUκαι ram μπορείς να βάλεις μεχρι 4gb ddr2 στα 677 ή 533 , το θέμα ειναι ομως οτι οι ddr2 οπως θα δείς και εδώ http://www.visionstudio.gr/prodlist.asp?cat=4&sub=178&showfoto=0&pmanuf=undefined&sort=3 ειναι πανάκριβες οποτε ή θα πάρεις 1gb η θα ψάξεις για μεταχειρισμένες στο ebay ή στις αγγελίες εδώ.

Κάρτα γραφικών βάλε απλα μια φθηνή αφου θέλεις ντε και καλά http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=23372&cat=5&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=undefined, να ξέρεις πάντως οτι οσο καλή κάρτα και να βάλεις άχρηστη θα ειναι αν περιμένεις να παίξεις παιχνίδια αφου το σύστημα ειναι πολυ παλιό οπως και ο επεξεργαστής και να θα μπορεί να εκμεταλευτεί την κάρτα.

Αν θέλεις παλι να έχεις μονο linux επάνω απλά βάλε 1gb ram δεν χρειάζεται κατι αλλο to linux για να τρέξει άνετα

Δημοσ.

Απο επεξεργαστές ο καλύτερος που μπορείς να του βάλεις ειναι o pentium 4 505

Έχει ήδη core 2 duo πάνω, θα βάλει μονοπύρινο για καλύτερο;;;

Αν δεν σε καλύπτουν τα γραφικά της μητρικής για τα πειράματα σου βάλε μια φτηνή μικρή,όπως είπε και ο spank δεν έχει νόημα να βάλεις δυνατή.  

Δημοσ.

εγω ελεγα να βάλλω επεξεργαστη τον intel core2 extreme x6800 ή τον core2 duo 6850 με ενάν upgrade του bios se 1333. μνήμες λέω να βρώ μεταχειρισμένες φυσικά. Να φανταστώ πως δεν σηκώνει μνήμη πάνω από 4gb σωστά?

Δημοσ.

Προτεινω Zorin OS αν θες να ριξεις μια ματια απο Linux μερια. (download area).

Aν θες να ριξεις λεφτα, εξαρταται απ 'τα χρηματα που θες να διαθεσεις το αν αξιζει να τα ριξεις

πανω στο παλιο συστημα ή να το δωσεις αυτο σε αγγελια και να κινηθεις σε αγορα καινουργιου.

Δημοσ.

Ναι έχετε δίκιο μπερδεύτικα με τον cpu μπορείς να βάλεις αυτον που λές υπάρχει και σε καλή τιμή στο ebay σχετικά http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=core+2+extreme+x6800αλλα και πάλι μην περιμένεις πολλά πράγματα για παιχνίδια απο το συγκεκριμένο σύστημα

Δημοσ.

ωραία να το δώσω εδώ και σιγά πόσο θα πιάσει ?? απλά θέλω να το πάω στα τέρματα και να το εξοπλισω με μεταχειρισμένα δεν καίγομαι για καινόυργια ανταλλακτικα .. Από θέμα ψύξης τι προτείνεται ?

Προτεινω Zorin OS αν θες να ριξεις μια ματια απο Linux μερια. (download area).

Aν θες να ριξεις λεφτα, εξαρταται απ 'τα χρηματα που θες να διαθεσεις το αν αξιζει να τα ριξεις

πανω στο παλιο συστημα ή να το δωσεις αυτο σε αγγελια και να κινηθεις σε αγορα καινουργιου.

τι είναι το Zorin Os γιατι πρώτη φορά το ακούω ..

Δημοσ.

Απο ψύκτρα μια χαρά ειναι της μαμάς intel αν δεν εχει πρόβλημα και δεν θέλεις να κάνεις κατι ιδιαίτερο τώρα ποσο θα πιάσει δεν ξέρω γύρω στα 150 euro

Δημοσ.

εγώ σκεφτόμουν να πάρω ενα δίδκο ssd 30gb για να τρέχει το λογισμικο κια ένα 500gb για αποθηκευτικό χώρο λογικά θα μπορώ να το κάνω σωστά ?

Δημοσ.

Θα μπορείς φυσικά αλλα λόγω παλιάς motherboard και πάλι δεν θα εκμεταλεύεσαι στο έπακρο τις ταχύτητες των δίσκων

Δημοσ.

αρα προτείνεις να το δίξω και να φτίαξω από την αρχή ένα καινούργιο καλύτερα?

Κράτα το όπως είναι και κάνε ότι πειράματα θες,μια μνήμη 1Gb και την 210 που λέει και ο spank ,δεν έχουν μεγάλο κόστος και αφού δεν σε χαλάει τα βάζεις,ή αν βρεις στα μεταχειρισμένα ακόμα καλύτερα.

30gb ssd απορώ που θες να τον βρεις κιόλα αλλά αν το σκέφτεσαι πάρε έστω 60gb αφού διαφορά στην τιμή δεν έχουν. (αρκετή ώστε να αξίζει ο 30gb) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...