evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μου ήρθε ένα mail το οποίο το mail του αποστολέα δεν μοιάζει με αυτό του Paypal και μπήκε και στην Ανεπιθύμητη. Μου έχει και ένα συνημμένο αρχείο το οποίο δεν το έχω κατεβάσει. Τι να κάνω?
SPANK Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μόνο email απο το paypal δεν μου φαίνεται αυτό και με αποστολέα ([email protected]) σβήσε το κατευθείαν 1
Iris_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μου έρχονται και μένα, δες μόνο το email τους. Αντιγράφουν το Paypal και προφανώς είναι scam.
evoracing Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μόνο email απο το paypal δεν μου φαίνεται αυτό και με αποστολέα ([email protected]) σβήσε το κατευθείαν Οοκ... Απλά επειδή έχω κάνει κάποιες αγορές από ebay και κάποια έχουν καθυστερήσει και υπέθεσα μήπως κάποιος θέλει να μ κάνει επιστροφή χρημάτων... Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Μηπως εχεις αγορασει τιποτα απο εδω www.very.co.uk
arc Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Ασχετος αποστολέας και zip attachment; Κάτι καραβρωμάει. Ακόμα κι αν εχεις αγοράσει απο το very.co.uk θα μπορούσες να απαντήσεις στο email αυτό, ενώ τωρα γράφει ξεκαθαρα στο τελος «μην απαντησετε σε αυτό το email»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα