Προς το περιεχόμενο

CRYPTO MPEG PC-TV


radost_1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1:ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ CRYPTO MPEG-PCTV.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΟY ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ...ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΛΗΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΚ.ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤV ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ.ΚΑΘΕ 20-30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Ο ΗΧΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.ΑΝ ΑΛΛΑΞΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ FM Ο ΗΧΟΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ 20-30 ΧΑΝΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΛΠ.ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ? ΕΧΩ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΗΧΟΥ(5,1SOUNBLASTER) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ STEREO.ΑΠΟ DRIVERS ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.

 

2:ΕΙΧΑ ΤΟ WINDVR 1,5 ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ,ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ....ΕΙΔΑ ΣΤΟ MANUAL ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ XP ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ WINDVR3.ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ???

PLEASE ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕΡΙΚΑ

 

ΠΡΑΓΜΑΤΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ έχω την απλή κάρτα της κρύπτο, που παρεπιπτώντως είναι ολοίδια με καμιά δεκαριά άλλες φτηνές της αγοράς. Δεν είχα ποτέ αυτό πρόβλημα αν και το έχω διαβάσει αρκετές φορές. Είναι πρόβλημα ασυμβατότητας με τους drivers. Θα σου πρότινα να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers και να τους εγκαταστήσεις να δεις αν στρώσει( κύρια για την SB)

Όσο αφορά το χρώμα, μαλλον δεν επέλεξες σωστή χώρα( δυστυχώς το WinDVR έχει ως στάνταρ της Ελλάδας το SECAM αντι για το PAL). Δοκίμασε με μια χώρα που έχει PAL B στανταρ π.χ Γαλλία

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το προβλημα με τα χρωματα οντως λυθηκε και ευχαριστω παρα πολυ.

Αλλα παραμενει ο κ%$@ηχος να διακοπτεται μετα απο 20-30 δευτερολεπτα.

ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.....καμια ιδεα ρε παιδια????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και εγω πριν λιγες μερες αγορασα την CRYPTO MPEG-PCTV επισης εχω οπως και με σενα radost_1 την SOUNBLASTER LIVE 5,1 και με το WINDVR 1,5 ειχα προβλημα καταρχην στην ποιοτητα της εικονας...αφου κατεβασα το WINDVR 3 διορθωθηκε το προβλημα.Με τον ηχο δεν εχω το προβλημα που εχεις εσυ...Εμενα μου κανει αλλη ιστορια...στις ρυθμισεις του WINDVR 3 στο Device του επιλέγω audio input device SB Live και Source Line-In.Αλλα καθε φορα που ανοιγω το WINDVR μου επιλεγει απο μονο του Source SPDIF-In με αποτελεσμα να μην λειτουργει το volume control και να κανει ενα αποκρουστικο ηχο καθε φορα που αλλαζω καναλι! Τι drivers εχεις της SBLIVE???Εγω εχω αφτους που βαζουν τα ΧΡ και δεν εχω διακοπη ηχου μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ...για δοκιμασε και αυτο! Εχεις βρει τιποτα drivers για την CRYPTO MPEG-PCTV ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΗΧΙΑ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΟΤΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΜΑ..#$%@Σ.ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΡΑΒΑ.

ΑΝΥWAY

1:ΤΟΥΣ DRIVERS ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ SITE CREATIVE http://www.americas.creative.com/support/files/download2.asp?centric=168&maincat=11&os=10&subcat=16#

2:ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ (προς το παρον).ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΛΕΣ.ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ DEFAULT ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΒΑΛΑ LΙΝΕ ΙΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ.αΝ ΜΑΘΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΟ.

3:ΓΙΑ ΤΟ PC-TV ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ DRIVERS ΟΥΤΕ ΤΟ SITE ΑΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ SITE ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ,ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟ CD ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ.

4:ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ PCTV ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΧ ΣΕ MEMORY GROUP ANTI TOY NORMAL GROUP ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΣΕ NORMAL GROUP ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ MENU TOOLS ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ MEMORY ΓΡΟΘΠ(καταλαβες,οχι ολα τα καναλια απλα την επιλογη memory ή normal)

 

ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ PCTV?

ΤΟ WINDVR3 TRIAL ΕΙΝΑΙ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Nai ontws kai egw simera mpika sto site....(kai kala site)...vrika kati drivers akoma den tous dokimasa omws!Oso gia to PCTV pou me rwtises den mporw na sou pw...giati den to xrisimopoiw ka8olou!!Mono to WINDVR 3 xrisimopoiw!To opoio katevasa to trial alla katevasa kai to crack tou.Esu to exeis trial?Mipws giauto sou kleinei ton ixo?gia psaksto to!an 8es info gia to crack pm!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

file radost mi grafeis KEFALAIA... ta caps sto inet a)deixnoun oti fonazeis kai b)einai kourastika se toso megala posts... ;) :) kata t'alla tha sou proteina na dokimaseis kai tpt generic drivers mipos kai katafereis na vgaleis kamia akri.... ;)

 

Εχείς δίκιο, με συγχωρείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry για το διπλο post αλλα επειδη βρηκα την απαντηση και ειναι τελικα γενικο το προβλημα ειπα να την παραθεσω.Εστειλα ολα τα χαρακτηριστικα του PC μου στην Crypto και μου απαντησαν τελικα οτι το προβλημα αυτο δημιουργειται απο το Norton Antivirus,το ειχανε και αλλοι πελατες τους.Εγω εβγαλα το Norton και τελικα η καρτουλα "πεταει" ειναι οντως πολυ καλη.Εβαλα και το WinDVR3 εκανα και την πρωτη εγγγραφη realtime σε mpeg,με αποτελεσματα παραπολυ καλα.Αυτα ευχαριστω για τις απαντησεις μπορω να κοιμαμαι ησυχος μεχρι την επομενη αγορα μου hardware...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...