Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα... Αγόρασα αυτές τις ζελατίνες στις 09/09 και έλεγε ότι θα έρθει 15-18/09!... Μαζί είχα παραγγείλει και άλλα προϊόντα τα οποία ήρθαν κανονικά. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή 10/10 και ακόμα δεν μου έχει απαντήσει! τι να κάνω? Τις ζελατίνες τις θέλω οπωσδήποτε! 

Δημοσ.

Είναι από ebay Γερμανίας;

Γράψε του ένα μήνυμα στα Γερμανικά (google translate) γιατί είναι λίγο ζώα , μου έχει τύχει σε Γερμανό πωλητή από ebay δεν μου απάντησε τα μυνήματα στα Αγγλικά, το ίδιο σκηνικό μάλλον θα είναι

Δημοσ.

Είναι από ebay Γερμανίας;

Γράψε του ένα μήνυμα στα Γερμανικά (google translate) γιατί είναι λίγο ζώα , μου έχει τύχει σε Γερμανό πωλητή από ebay δεν μου απάντησε τα μυνήματα στα Αγγλικά, το ίδιο σκηνικό μάλλον θα είναι

Τι εννοείς? ebay.com δεν ξερω :P

Πως μπορώ να ξανά στείλω? πάω στο contact και όταν επιλέγω ότι δεν το παρέλαβα ακόμα μου βγάζει αυτό:

sMZNZ6I.png

Εγώ θα άνοιγα dispute στο paypal μιας και δεν σου έχει απαντήσει ενώ φτάνεις τις 45 μέρες.

και πως ακριβός το κάνω αυτό? :P δεν το έχω ξανά κάνει..

Δημοσ.

Τι εννοείς? ebay.com δεν ξερω :P

Πως μπορώ να ξανά στείλω? πάω στο contact και όταν επιλέγω ότι δεν το παρέλαβα ακόμα μου βγάζει αυτό:

sMZNZ6I.png

και πως ακριβός το κάνω αυτό? :P δεν το έχω ξανά κάνει..

Ακριβώς εκεί που έκοψες το screenshot, από κάτω σου έχει επιλογή αν σε κάλυψε αυτή η απάντηση ή αν θες να επικοινωνήσεις με τον πωλητή.

Από ένα γρήγορο search για να πάρεις μια ιδέα αν και σε κατευθύνει μόνο του το paypal http://www.wikihow.com/Dispute-a-PayPal-Transaction

Εννοείται πως οποιοδήποτε link που σου κάνει redirect στη σελίδα του paypal δεν το ακολουθείς. Εσύ θα μπεις με τον κλασσικό τρόπο!

Δημοσ.

Ακριβώς εκεί που έκοψες το screenshot, από κάτω σου έχει επιλογή αν σε κάλυψε αυτή η απάντηση ή αν θες να επικοινωνήσεις με τον πωλητή.

Από ένα γρήγορο search για να πάρεις μια ιδέα αν και σε κατευθύνει μόνο του το paypal http://www.wikihow.com/Dispute-a-PayPal-Transaction

Εννοείται πως οποιοδήποτε link που σου κάνει redirect στη σελίδα του paypal δεν το ακολουθείς. Εσύ θα μπεις με τον κλασσικό τρόπο!

Κι όμως!

Δημοσ.

ολιγον offtopic για το θέμα αγγλικών στους γερμανους πωλητες (και γενικά αλλογλωσσους πωλητές). Είναι επιλογή τους να μην απαντανε (μπορεί και να μην ξέρουν αλλη γλωσσα), οπότε δεν καταλαβαίνω τα καντήλια. Δηλαδή αν ερθει στην Ελλάδα ενας Σερβος ή ένας ρουμάνος θα πρέπει τα μαγαζιά να μιλάνε ρουμάνικα ή σερβικα; Να είμαστε λογικοί. 

google translate και αν δεν απαντήσει, dispute με κλειστά ματια. 

@ts στα υποψη οτι και το dispute θα πρεπει να γίνει στη γλώσσα αγοράς, δηλαδη γερμανικα γιατί αν γίνει αξιολογηση απο μελος του ebay πρεπει να καταλαβαινουν τη γλωσσα. 

Δημοσ.

Ναι αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς τα αγγλικά είναι η 1η διεθνής γλώσσα και από την στιγμή που πουλάς κάτι σε διεθνές site και είσαι υπεύθυνος για τα πράγματα που πουλάς τότε πρέπει κάνεις το καλύτερο για τον αγοραστή. Τώρα αν ο άλλος είναι Γερμανός, Ιταλός, Γιαπωνέζος, Πακιστανός, αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ πρέπει να ξέρω την γλώσσα του ή ότι δεν πρέπει να μου απαντήσει γιατί εγώ πλήρωσα για αυτό!! Στα ίδια λόγια φτάνουμε! αν ένας Σέρβος ή Ρουμάνος έρθει Ελλάδα δεν θα πρέπει να ξέρει Αγγλικά, τώρα αν ο πωλητής δεν ξέρει αγγλικά να ξεσκιστεί να βγάλει άκρη αν θέλει να πουλήσει! αλλιώς ο τουρίστας θα πάει σε άλλο μαγαζί που ξέρουν αγγλικά.. :)

Δημοσ.

Για αντε στη Γερμανία ή τη Γαλλία ή την Κινα να κλείσεις μεγάλες συμφωνίες (αφου θεωρείς οτι ειναι η Νο1 γλώσσα του εμπορίου) και αν δεν εχεις καταλληλο μεταφραστή θα γυρίσεις μόνο με τα ενθύμια-σουβερ.

Ο τυπάς πουλά ζελατίνες σε γερμανικό site, δεν εχει μαγαζί ή εταιρεία.  Αν δεν ξέρει αγγλικά, σιγα μην ασχοληθει με αλλογλωσσους για 10 παραπανω ευρω (που μπορεί και να μη φτάσουν).

Δημοσ.

Για αντε στη Γερμανία ή τη Γαλλία ή την Κινα να κλείσεις μεγάλες συμφωνίες (αφου θεωρείς οτι ειναι η Νο1 γλώσσα του εμπορίου) και αν δεν εχεις καταλληλο μεταφραστή θα γυρίσεις μόνο με τα ενθύμια-σουβερ.

Ο τυπάς πουλά ζελατίνες σε γερμανικό site, δεν εχει μαγαζί ή εταιρεία.  Αν δεν ξέρει αγγλικά, σιγα μην ασχοληθει με αλλογλωσσους για 10 παραπανω ευρω (που μπορεί και να μη φτάσουν).

Από τη στιγμή που έχει αναρτήσει πώληση στο ebay.com με αποστολή και σε άλλες χώρες, είναι υποχρεωμένος να γνωρίζει αγγλικά.

Αν δεν μπορεί ας εξυπηρετεί μόνο Γερμανούς πελάτες.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις προσεξα οτι η αγγελία ειναι στο com και οχι στο de, οποτε λάθος μου.

@ts

dispute στα αυτιά και χωρις ενδιασμους και υποχωρήσεις. Ο τυπάς κάνει τον ψόφιο κοριό να περάσουν οι 45 ημέρες

• Like 1
Δημοσ.

πολυ περιεργο παντως, γιατι απο τον συγκεκριμενο εχω παρει ουκ ολιγες φορες και απο το κατατημα του κιολας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...