weissheit Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα! Αγόρασα ένα ταμπλετ από αμερικη, 250 δολάρια και θέλω να σας ρωτήσω αν θα έχω κάποιο πρόβλημα με τελωνεία και τέτοια. Πειράζει αν έχω τη συσκευή στη χειραποσκευη μου και το κουτί στη βαλίτσα; Υπάρχει περίπτωση να ψάξουν τη βαλίτσα μου (που δεν νομίζω) και να μου πουν κάτι; Ευχαριστώ!
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Αν θυμάμαι καλά Μέχρι ένα αριθμό συσκευών μπορείς να το περάσεις χωρίς πρόβλημα
nicoc89 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 το θέμα απότι κατάλαβα ειναι οχι αν θα τα περάσει αλλα αν θα χρεωθεί φορολογία . Αλλο πόσα σου επιτρέπουν να περάσεις κ άλλο αυτό. Οσους ξέρω που έφεραν απο Αμερική πέταξαν τα κουτιά και τα έβαλαν στις αποσκευές τους, μη φανταστείς πολλά κομμάτια , 1-2 . Τώρα να κρατήσεις και το κουτί μέσα λογικά θα ειναι το ίδιο απ το να το άφηνες στο κουτί του μετά την αγορά , δηλαδή αν θέλουν να ψάξουν και το βρουν θα ειναι το ίδιο. Πάντως άλλη φορά καλύτερα να τα ψάχνεις πρώτα αυτά πριν αγοράσεις γιατι καμια φορά μπορεί να σου κοστίσει στο τέλος παραπάνω απότι θα το αγόραζες απο Ελλάδα.
panos2171 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Θες ντε και καλά να κρατήσεις και το κουτί; Για να σαι πιο σίγουρος πέτα το κουτί, βάλε το ταμπλετ σε μια θηκη και θα σαι κομπλέ.
e-tic Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Σε αντίστοιχη περίπτωση έμαθα οτι αυτό που τους ενδιαφέρει να δούν είναι οτι το μηχάνημα το πήρες για ιδία χρήση και όχι για να το πουλήσεις με σκοπό το κέρδος. Όταν μου έφεραν το δικό μου tablet απο το america, το μόνο που έκανε ο φίλος μου ήταν να βγάλει την εξωτερική ζελατίνα ώστε να φαίνεται πως η συσκευασία είναι ανοιχτή. Το είχε στην χειραποσκευή, με το κουτί μαζί, και δεν του είπαν τίποτα σε κανέναν έλεγχο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα