Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για απλή χρεωστική κάρτα απο την εθνική τράπεζα λεω κάνει αυτή για αγορές-πωλήσεις στο ebay? 

έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ?

Δημοσ.

για απλή χρεωστική κάρτα απο την εθνική τράπεζα λεω κάνει αυτή για αγορές-πωλήσεις στο ebay? 

Η κάρτα της εθνικής δεν κάνει. Κάνει οποιαδήποτε κάρτα με το σήμα visa η mastercard. Βγάλε προπληρωμένη της εθνικής αν και δεν συμφέρει λόγω προμηθειών  απόκτησης και για κάθε φόρτιση. Καλύτερα πήγαινε άνοιξε λογαριασμό στην πειραιώς η alpha bank και πάρε χρεωστική που δίνουν visa και θα είσαι οκ για οποιαδήποτε συναλλαγή εσωτερικού η εξωτερικού.

• Like 1
Δημοσ.

γιατι σε χαλαει να πληρωνεις τα seller fees απο το paypal? Επισης γλυτωνεις και το convert fee

Δημοσ.

έχω χρεωστική απο την πειραιώς αλλά δεν θέλω να την συνδέσω με το paypal και το ebay,οπότε θα βγάλω άλλη μια χρεωστικη απο την alfa bank με το σημα της visa για αγορές μέσω internet!

DIL τι ενοείς όταν λες <<να πληρωνεις τα seller fees απο το paypal?>>

Δημοσ.

Τη maestro εννοείς;

Δημοσ.

δέν έχω ιδέα απλός θέλω μία κάρτα με το σήμα visa η mastercard για οποιαδήποτε συναλλαγή εσωτερικού η εξωτερικού ,δηλαδή απο ebay κλπ μέσω internet

Δημοσ.

Χρεωστική από την Alpha και είσαι Οκ.

Την χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρονια για Ebay & Amazon και είναι μια χαρά!

Δημοσ.

δέν έχω ιδέα απλός θέλω μία κάρτα με το σήμα visa η mastercard για οποιαδήποτε συναλλαγή εσωτερικού η εξωτερικού ,δηλαδή απο ebay κλπ μέσω internet

Αν είσαι μονο στην ετε υπάρχει μια virtual card που την εκδίδεις και απο το ιντερνετ μονο σου, ειναι προπληρωμένη και κανει για αγορές

Δημοσ.

Αν είσαι μονο στην ετε υπάρχει μια virtual card που την εκδίδεις και απο το ιντερνετ μονο σου, ειναι προπληρωμένη και κανει για αγορές

την prepaid card απο την πειραιώς ενοείς? σου κρατάει 2 ευρώ σε κάθε κατάθεση ,δέν συμφερει αυτο....

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...