Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας επειδή ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση εγγραφής σε δημόσιο ιεκ σχετικά με την ειδικότητα

Τεχνικός αερίων καυσίμων και

Τεχνικός μηχανικός θερμικών εγκαταστάσεων και μηχανικός τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου 1) είναι ίδια η ειδικότητα με διαφορετική μετονομασία;

2) Είναι άλλη ειδικότητα και αν ναι ποια η διαφορά;

3) Στις ειδικότητες που ψάχνω για Τεχνικός αερίων καυσίμων δεν υπάρχει; αλλά το βλέπω στην δεύτερη μετονομασία που γράφω παραπάνω.

4) θα παρακαλούσα να απαντήσετε στις ερωτήσεις μου γιατί ενδιαφέρομαι πραγματικά.

Δημοσ.

Τις εχασες τις εγγραφες των δημοσιων Ιεκ.. Καθε Σεπτ-Οκτωμβρη γινονται. Εχεις ενα χρονο πλεον στην διαθεση σου να σκεφτεις που θα σπαταλησεις τα χρονια σου..

• Like 1
Δημοσ.

Γίνονται και εγγραφές άνοιξη πήγαινε τώρα σε κάποιο κοντινό ΙΕΚ και μπορεί να σε χώσουν κάπου αν έχουν χώρο και τώρα.

Τώρα ότι πήρανε πήρανε .. έχει κλείσει το σύστημα.

δεν εχει τον γεναρη αιτησεις;

Έχει ;)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Συγγνώμη που άργησα να απαντήσω. Αλλά ρωτάω για την συγκεκριμένη ειδικότητα αν είναι αυτή. Ιδια. Και όσο για τις εγγραφές ξέχασα :P να σας το αναφέρω ότι θα έγγραφο κατά το σεπτέμβριο στις ειδικότητες εξαμήνου 2015Β ξανά δείτε τις ερωτήσεις που κάνω και απαντήσετε μ.

Δημοσ.

Προσεξε μονο μην βασιστεις στο ιεκ για να βρεις δουλεια,το χαρτη του ιεκ ειναι αχρηστο.Σε ιεκ αξιζει πλεον να πας μονο για μαγειρικη-ζαχαροπλαστικη τεχνη που αυτα τα επαγγελματα εχουνε μονοδρομο τα ιεκ

Δημοσ.

Μάλιστα κατάλαβα. Μ'αρέσει που ρωτάω να μου πείτε αν είναι και ίδια η ειδικότητα "Τεχνικός φυσικού αερίου" Δηλαδή δεν αξίζει να πάω για Τεχνικός φυσικού αερίου; δεν μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική :P σε έξι μήνες τελειώνω την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παίρνω το πτυχίο της ηλεκτρολογίας αλλά με πτυχίο 3 βαθμού και πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τουλάχιστον θέλω πτυχίο 4 βαθμού. Και ας μην βρω δουλειά. :/

Δημοσ.

Μάλιστα κατάλαβα. Μ'αρέσει που ρωτάω να μου πείτε αν είναι και ίδια η ειδικότητα "Τεχνικός φυσικού αερίου" Δηλαδή δεν αξίζει να πάω για Τεχνικός φυσικού αερίου; δεν μου αρέσει η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική :P σε έξι μήνες τελειώνω την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και παίρνω το πτυχίο της ηλεκτρολογίας αλλά με πτυχίο 3 βαθμού και πάλι δεν μπορώ να κάνω κάτι. Τουλάχιστον θέλω πτυχίο 4 βαθμού. Και ας μην βρω δουλειά. :/

Σου είναι δύσκολος ο γούγλης, ε;

Σου είναι δύσκολο και το τηλέφωνο να πάρεις ένα ΙΕΚ να ρωτήσεις; Να πας μήπως από εκεί;

http://www.delta-iek.gr/%CE%A3%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%AD%CF%82-%CE%99%CE%95%CE%9A-%CE%94%CE%95%CE%9B%CE%A4%CE%91/%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%98%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%8B%CE%B4%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%95%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD

http://petrotech.teikav.edu.gr/index.php/programmaspoudon.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δύσκολο δεν μου είναι. Έχω πάρει τηλέφωνο για τις εγγραφές. Δεν χρειάζεται να ξαναπάρω όσον αναφορά για τις εγγραφές. Επίσης άμα πάρω τηλέφωνο για τις ειδικότητες δεν πρόκειται να με πουν κάτι. Εκτός για το πότε θα βγούνε. και αυτό μου το είπαν ότι θα περιμένω του 2015Β Εγω αυτό που ρωτάω είναι αν η ειδικότητα τεχνικός αερίων καυσίμων είναι η ίδια με την ειδικότητα τεχνικός μηχανικός θερμικών εγκαταστάσεων και μηχανικός τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου. Αυτο θέλω να μου πείτε κάποιος. Αν είναι η ίδια ειδικότητα. Αν το ρωτήσω αυτό στο ΙΕΚ είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά δεν θα με πουν. Τέλος πάντων ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Καλή συνέχεια να έχετε. ( Φίλε σε ευχαριστώ για τους συνδέσμους νομίζω μου έδωσες την απάντηση. και σου κάνω μια ερώτηση αξίζει να πάω σε αυτή την ειδικότητα στο δημόσιο ΙΕΚ; )

Επεξ/σία από manolis436

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...