Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και πολλα χρονια ενα σπιλο στο προσωπο που μου χαλαει την εμφανιση και καθε μερα που το βλεπω θελω να το αφαιρεσω. Επειδη μια επεμβαση σε ιδιωτικο ιατρο κοστιζει γυρω στα 200 ευρω και δεν εχω αυτην την πολυτελεια, υπαρχει περιπτωση κλεινοντας ενα ραντεβου με δερματολογο στα εξωτερικα ιατρεια να γινει η δουλεια ? Η θα γινει βιοψια και αν κρινουν οτι πρεπει να βγει μονο τοτε θα βγει ?

Σε περιπτωση που ο ιατρος κρινει οτι μπορει να βγει, η επεμβαση μπορει να γινει εκεινη τη στιγμη στο δερματολογικο ή θα παρω παραπεμπτικο για χειρουργικο μικροεπεμβασεων (εξωτερικα ιατρεια) ?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Πλακα κανεις... πριν 2 βδομαδες αφαιρεσα ελιες, και στο προσωπο και στο σωμα. :P

Κατσε... ετοιμαζω εκθεση παρακατω... :D

Λοιπον... στο σωμα και αν δεν σε νοιαζουν τα σημαδια, πηγαινε ελευθερα σε δερματολογο.

Αλλα για το προσωπο, μην διαννοηθεις να πας σε (απλο) δερματολογο, και μαλιστα και σε κρατικο νοσοκομειο.

Χρειαζεται πλαστικός, και καλος μαλιστα... αλλιως θα μεινεις με σημαδι.

Εγω τις εβγαλα σε ιατρειο ιδιωτη πλαστικου, που εργαζεται ομως και σε γνωστο ιδιωτικο θεραπευτηριο.

Φυσικα δεν θα πω σε ποιον.

Και ακομα και να μου ζητησει καποιος να του πω π.χ σε pm, παλι δεν θα πω.

Για μια (δυο ηταν αλλα ηταν μια διπλα στην αλλη, οποτε εγινε μια τομη) στο προσωπο και 3 στο σωμα, συν οτι η μια του σωματος πηγε για βιοψια (η οποια βιοψια κοστιζει 50 ευρω), πληρωσα 350. Εχω αλλες δυο σε σωμα και χαμηλα στο ποδι, και θα παω σε λιγες μερες να τις αφαιρεσω και αυτες.

Στο ζουμι τωρα που σε ενδιαφερει...

Ειχα λοιπον 2 στο προσωπο και ηταν σχεδον κολλητά η μια στην αλλη...

2 εβδομαδες μετα την επεμβαση και για το προσωπο που ειναι το ζητουμενο, ειμαι σε πολυ καλη κατασταση, υπαρχει βεβαια ενας σχετικος ερεθισμος λογω των ραμματων, αλλα μου κανει εντυπωση οτι φαινεται περισσοτερο αυτη η κοκκινιλα γυρω-γυρω που "σβηνει" σιγα-σιγα και με το περασμα των ημερων, παρα η τομη η ιδια, η οποια σχεδον δεν φαινεται... Τα ραμματα του προσωπου τα κρατησα 4 μερες, ενω του σωματος 7.

Την πρωτη βδομαδα εβαλα μια κρεμα που λεγεται fucidin σε ολες τις τομες, για προληψη μολυνσεων, και απο τη δευτερη βδομαδα ειμαι και θα συνεχισω να ειμαι για κανα μηνα ακομα, με μια κρεμα που λεγεται stratamed, ειναι τζελ σιλικονης για θεραπεια απο ουλες. Αυτη τη βαζω μονο στο προσωπο, παρολο που μου ειπε ο γιατρος να την βαζω και στη μια του σωματος, για να αποτρεψει πιθανο μικρο σημαδι. Δεν με απασχολει ομως στο σημειο εκεινο, οποτε δεν βαζω. Η πρωτη κρεμα ειναι πολυ φτηνη, εχει 2-3 ευρω, η δευτερη ειναι μια σταλια(!) και εχει 27!

Αυτα σε γενικες γραμμες.

Φιλικη συμβουλη...

Ασε τις "εκπτωσεις" στο συγκεκριμενο θεμα.

Μαζεψε καποια χρηματα και καν'το σωστα και οπως πρεπει.

Ειναι το προσωπο σου!

Δημοσ.

παιδια εγω εχω ενα μεγαλο σπηλο στο στηθος και τερματιζει στον αριστερο ωμο μου.... δε ξερω αν ειναι σπηλος ή απλα σημαδι γέννησης απλα με αυτο γεννηθηκα και οι γιατροι ειπαν πως μπορει οταν ημουν μικρος να πηγαινε προς το προσωπο αλλα τελικα δε πηγε.... μπορω να βγαλω αυτο το πραγμα ή δε βγαινει; να στειλω φωτογραφια να καταλαβετε; ειναι ενα καφε σημαδι μεγαλο, για αισθητικους λογους θελω να το βγαλω και μονο

Δημοσ.

Ρε συ GoDRiC- ... τι φωτο να στειλεις και ποιος περιμενεις να σου πει...?

Επισκεψου εναν γιατρο και θα σου πει...

Δημοσ.

ενας δερματολογος μου ελεγε οτι δε χρειαζεται να το βγαλω δεν ειναι τιποτα, κι εγω του ελεγα οτι θελω κι αυτος ελεγε δε χρειαζεται... γι'αυτο με αγχωσε λιγο δε ξερω αν βγαινει ή οχι... θα δειξει ομως

Δημοσ.

Αλλο το "δε χρειαζεται" και αλλο το "δε γινεται".

Δεν το διευκρινησες οταν ειχες παει?

Τεσπα, μια επισκεψη ακομα, στον ιδιο ή και σε αλλον, δε βλαπτει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...