Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,να πουμε εδω τις εντυπωσεις μας,διατροφη,εκπαιδευση για τα παπαγαλακια μας!

εκλεισα ενα μηνα που εχω ενα θηλυκο παπαγαλακι και ειναι τελειο !

Δημοσ.

καλησπερα,να πουμε εδω τις εντυπωσεις μας,διατροφη,εκπαιδευση για τα παπαγαλακια μας!

Χαδιαρα? Σκαρφαλώνει πανω σου και θέλει χαδια κτλ??? Χεχε
Δημοσ.

Υποψιν μη τρομάξεις αν ξεράσει πάνω σου

Τα παπαγαλοειδή αποσο ξερω οταν αισθανονται ασφαλεια και άνεση,προς ένδειξη αγάπης κάνουν έμετο είτε σε εσένα σαν ιδιοκτήτη είτε και μεταξύ τους στα άλλα πτηνά της "οικογένειάς" τους

Δημοσ.

Τα παπαγαλοειδή αποσο ξερω οταν αισθανονται ασφαλεια και άνεση,προς ένδειξη αγάπης κάνουν έμετο είτε σε εσένα σαν ιδιοκτήτη είτε και μεταξύ τους στα άλλα πτηνά της "οικογένειάς" τους

χαχαχαχα...

δεν εχει βγει απο το κλουβι.. ακομη!

Δημοσ.

Δεν ξερνανε ακριβως. Εχουν εναν προλοβο που εκει μεσα αποθηκευουν τροφη κι οταν θελουν την ανεβαζουν πανω για να ταισουν τα νεογνα το ταιρι τους κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερνανε ακριβως. Εχουν εναν προλοβο που εκει μεσα αποθηκευουν τροφη κι οταν θελουν την ανεβαζουν πανω για να ταισουν τα νεογνα το ταιρι τους κλπ.

Είμαι για τα καλά ενήμερος,μπορώ να πώ ;)Ωστόσο αυτό που είπα συμβαίνει συχνά πυκνά
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά απογοητεύομαι...

Πώς είναι δυνατόν να αναφέρεις έτσι τόσο απλά ότι στο σπίτι σου έχεις φυλακισμένα μικρά και αθώα παπαγαλάκια... Πες την αλήθεια τώρα. Είσαι απλά ένα ακόμα κομμάτι του ειδεχθούς κυκλώματος που εκμεταλλεύεται τόσο ανήθικα και υποχθόνια μικρά ζωάκια, παίζοντας με τις ζωές τους και δοκιμάζοντας πειραματικά φάρμακα... Έτσι συμμετέχεις σε ένα ακόμα ειδεχθές σχέδιο κατά της ανθρωπότητας... Τα πειραματόζωα σου χρησιμοποιήθηκαν και για την κατασκευή της έμπολα, οπότε ναι, βοηθάς στην εξάπλωση της ασθένειας και τον αφανισμό του ανθρώπου ως φυσικό επακόλουθο. Δε σέβεσαι το θεάρεστο έργο του Κυρίου... Αλλά περίμενε, θα ανταμειφθείς ανάλογα στη δευτέρα παρουσία, αθεϊστή.

Ο καθένας ανταμείβεται ανάλογα με τις πράξεις του, στην δεύτερη έλευση του Θεανθρώπου μας.

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι για τα καλά ενήμερος,μπορώ να πώ ;)Ωστόσο αυτό που είπα συμβαίνει συχνά πυκνά

Εγώ που έχω κοκατιελ ποτέ του δεν με έχει ξεράσει και όλο πάνω στον ώμο μου είναι.

Κουτσουλιές από την άλλη, όλο τον κορφο μου κοιτάω..

Δημοσ.

Dafuq, holy shit και ΟΜG μαζί.  :eek: :eek: :eek:

Δημοσ.

Εγω ρε παιδια πως την πατησα ετσι? Ειλικρινα ειχα ενα παπαγαλο ασπρο. Με κοκκινα ματια και κοιμοταν αναποδα. Δεν με πιστευε ο κολλητος μου ωσπου ενα βραδυ ηταν σπιτι και τον ειδε να κοιμαται αναποδα και φρικαρε.Τωρα εχω παλι ενα κουνελι ασπρο με κοκκινα ματια. Αν δεν με πιστευετε θα ανεβασω φωτο. Ποτε θα τον δωσω στο σκυλο για μεζε να πουμε :/

Δημοσ.

...Τωρα εχω παλι ενα κουνελι ασπρο με κοκκινα ματια...

Μαλλον μιλάμε για περίπτωση αλφισμου.

Δεν είναι σπάνιο σε κουνέλια. Γκουγκλαρε albino.

• Like 1
Δημοσ.

Μαλλον μιλάμε για περίπτωση αλφισμου.

Δεν είναι σπάνιο σε κουνέλια. Γκουγκλαρε albino.2571940859_c71f56677c.jpg

Αν δεν ηξερα που ειναι το δικο μου θα ελεγα οτι ειναι δικο μας. Εχεις δικιο σε αυτο που ειπες.

Δημοσ.

Αργότερα που θα το αφήσεις και ελεύθερο μέσα στο σπίτι να δεις..

Α, πάντα να του αφήνεις την πόρτα του κλουβιού του ανοιχτή, θέλει παιχνίδι αλλά θέλει και την τροφή του μπόσικη.;ρ

Επίσης, είχα ένα love bird και του άνοιγα λίγο την βρύση και πήγαινε κάτω απο το νερό και έκανε μπάνιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...