Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Έχω τα εξής κομμάτια

i5 4590

asus h97-Plus retail

western digital 1tb caviar blue

raijintek themis

kingston hyperx fury 8gb 

raijintek agos

Xfx ts 550w 

Ήρθε η ώρα για την κάρτα γραφικών που θα πλαισιώσει το σύστημα. Είμαι σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα σε αυτές τις δύο..

Link.png Site: [/link]

[link=http://www.e-shop.gr/asus-gtx750ti-oc-2gd5-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.513648]

Η χρήση που κάνω είναι κυρίως Adobe Premiere pro cs, Photoshop και games(όχι όμως σαν βασική προτεραιότητα).

Σημαντικός λόγος επίσης για μένα είναι και η κατανάλωση ρεύματος, θερμοκρασίες, λιγότερος θόρυβος σε load όπως και η μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο (αν δύναται να υπάρχει κάτι τέτοιο)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

εχω την r9 270x προσωπικα σκασε ακομα λιγα για να την χρησιμοποιας σε βαθος χρονου ,η καρτα ειναι απο τις καλυτερες και δεν με αφησε παραπονουμενο σε κανενα παιχνιδι

Δημοσ.

εχω την r9 270x προσωπικα σκασε ακομα λιγα για να την χρησιμοποιας σε βαθος χρονου ,η καρτα ειναι απο τις καλυτερες και δεν με αφησε παραπονουμενο σε κανενα παιχνιδι

Όσον αφορά photoshop και premiere είναι το ίδιο αποδοτική?

τοτε χαλαρα για r9270

Τα 90 watts διαφορά που έχουν σε power consumption πως μεταφράζονται στον λογαριασμό της Δεή? (θα είναι αρκετές ώρες ανοιχτό το pc και όσο τραβηγμένη και να φαίνεται η ερώτηση, είναι σημαντικό για μένα να γνωρίζω,,) 

Δημοσ.

Η διαφορά στις θερμοκρασίες είναι μικρές και δεν πρέπει να σε απασχολούν. H 750 ti είναι πιο αθόριβη ενώ όσο αναφορά στην κατανάλωση που λές η διαφορά είναι περίπου 60W σε full load. H τιμη της κιλοβατώρας υπολόγισέ την γύρω στα 0,17 - 0,21 €. Αν το δουλεύεις full load για 5 ώρες την ημέρα με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς θα πληρώσεις περίπου 20-22 € παραπάνω το χρόνο με την R9 270. Για τα παιχνίδια με την R9 270 θα δείς οχι πολύ μεγάλη αλλά σημαντική διαφορά, για προγράμματα της adobe δεν ξέρω καλά παλιότερα η nvidia είχε το πάνω χέρι αλλά τώρα ίσως να μην υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις δύο εταιρίες.

Δημοσ.

Η διαφορά στις θερμοκρασίες είναι μικρές και δεν πρέπει να σε απασχολούν. H 750 ti είναι πιο αθόριβη ενώ όσο αναφορά στην κατανάλωση που λές η διαφορά είναι περίπου 60W σε full load. H τιμη της κιλοβατώρας υπολόγισέ την γύρω στα 0,17 - 0,21 €. Αν το δουλεύεις full load για 5 ώρες την ημέρα με μερικούς πρόχειρους υπολογισμούς θα πληρώσεις περίπου 20-22 € παραπάνω το χρόνο με την R9 270. Για τα παιχνίδια με την R9 270 θα δείς οχι πολύ μεγάλη αλλά σημαντική διαφορά, για προγράμματα της adobe δεν ξέρω καλά παλιότερα η nvidia είχε το πάνω χέρι αλλά τώρα ίσως να μην υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στις δύο εταιρίες.

Σε ευχαριστώ.  Τίθεται κάποιο θέμα "αξιοπιστίας" που κάνει την Nvidia να υπερτερεί της AMD? Έχω διαβάσει για διάφορα θέματα χρηστών AMD που αφορούν κακούς drivers, blue screen of death κτλ. Υπάρχει κάποια βάση σε αυτά τα παραδείγματα ή είναι τυχαίες αναφορές που μπορούν να συμβούν και σε nvidia μεριά?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.  Τίθεται κάποιο θέμα "αξιοπιστίας" που κάνει την Nvidia να υπερτερεί της AMD? Έχω διαβάσει για διάφορα θέματα χρηστών AMD που αφορούν κακούς drivers, blue screen of death κτλ. Υπάρχει κάποια βάση σε αυτά τα παραδείγματα ή είναι τυχαίες αναφορές που μπορούν να συμβούν και σε nvidia μεριά?

Mπορεί η nvidia να έχει λιγο λιγότερα προβλήματα με τους drivers αλλά δεν θα με απασχολούσε τόσο πολύ το θέμα αυτό. Και οι δυο εταιρίες είναι αξιόπιστες. 

Δημοσ.

Ας κλειδωθεί.  Το μεταφέρω στην ενότητα http://www.insomnia.gr/topic/515009-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/ για μερικές ακόμη γνώμες. 

Ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...