Cannabiero Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι κατοχος του Toshiba ST A10 Touch Screen POS.Το ειχα αγορασει για μια πενδυση σε ενα μαγαζι στην αθηνα η οποια δεν πηγε και τοσο καλα.Το μηχανημα δουλεψε ελαχιστα και το μαγαζι εκλεισε.Αργοτερα το πηγα σε εναν τεχνικο της περιοχης μου να μ αλλαξει απλα τον σκληρο δισκο και οταν πηγα μου ειπε να τον παρω ανοιγε και δεν εστελνε σημα στην οθονη δεν εβλεπες τπτ(συνδεθηκε και με vga παλι τπτ). Οταν το ανοιξαμε(αφου παλι με το μηχανημα 1600 ευρω παλι μονον δνε τον αφηνα) και ψαχνωντας (μια και ηταν ασχετος) ειδαμε οτι ειχε κανει βραχυκυκλωμα στις γραμμουλες πανω στην μητρικη πολυ κοντα στις θυρες usb.Ασε μου ειπε θα τους στειλω σε κατι δικους μου να τον φτιαξουν.Ωστοσω τιποτα,μου τον εφερε πισω και παλι τα ιδια.Τον πηρα απο αυτον και αποφασισα να τον παω αλλου. Ποια ειναι η γνωμη σας περι του θεματος τι πιστευετε οτι μπορει να εχει γινει?Ο τεχνικος θα ζητησει για να το φτιαξει αρκτα χρηματα? Παιδια καθε γνωμη καλοδεχουμενη,ευχαριστω!
zackeron Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 η γνωμη μου ειναι επειδη ειναι ακριβο μηχανημα, αλλα και φτηνω να ηταν παλι το ιδιο θα σου ελεγα, πες τον να κοψει το λαιμο του να βρει καινουργια mobo να την πληρωσει φυσικα αυτος γτ εκανε την μαλακια και να πας σε αλλον να στην περασει,το λεω αυτο γτ και εγω ειμαι ελευ8ερος επαγγελματιας και τις στραβες μου τις εχω πληρωσει.Δεν φταις εσυ να πληρωνεις τα ξενα γαμι..τικα 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ο υπολογιστής δεν δούλευε πριν παει στο μάστορα και δεν δούλευε οταν έφυγε, απο που προκύπτει λοιπον οτι φταίει ο μάστορας και δευτερον απο που προκύπτει οτι έχει προβλήματα η μβ
zackeron Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 μια χαρα δουλευε απο οτι λεει, απλα τον πηγε για αλλαγη σκληρου, να βαλει SSD,"ειδαμε οτι ειχε κανει βραχυκυκλωμα στις γραμμουλες πανω στην μητρικη πολυ κοντα στις θυρες usb.Ασε μου ειπε θα τους στειλω σε κατι δικους μου να τον φτιαξουν"
Cannabiero Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Ναι παιδια πριν τον παω σε αυτον δουλευε μια χαρα..Αυτος τον κρατησε πολυ καιρο λεγοντας μ μαλακιες του τυπου θα τον φτιαξω και δουλευει δεν εχει τπτ και τα σχετικα,δεν ειναι κλεφτης καλως ανθρωπος ειναι αλλα ασχετος(δηλ. δεν παιζει να τον εχει ανοιξει και να μ εχει παρει κατι).Δεν γινεται να του πω μου φτιαξει την ζημια γιατι εκτος οτι δεν τον βρισκω πουθενα εκλεισε το μαγαζι και τηλεφωνα δεν σηκωνει σε κανεναν και δευτερον δεν μπορει!Το ερωτημα μου ειναι:Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να εχει παθει?Και ακομα ξερει κανενας κανεναν αξιολογο τεχνικο στην πατρα και οικονομικο οσο γινεται να τον στειλω? Ουσιαστικα δεν θα τον εστελνα εκει για κατι φοβερο,εναν σκληρο του ζητησα να μου αλλαξει,αλλα αυτος κατι εκανε μαλλον εκει με τις θυρες usb και τι εκαψε μακαρι να ξερα!
XronisR Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 1oν πολλα μαγαζια κλεινουν εκει που εισαι.. 2ον Πηγες Laltop 1600€ σε ενα ασχετο?Για ποιο λογο? 3ον ηθελες να βαλεις ssd?
Cannabiero Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειναι λαπτοπ ειναι κατι πιο περιπλοκο(πιστευω..)αμα το γκουγκλαρης θα δεις τι ειναι.Το πηγα σε αυτον γιατι ηταν ο μονος της περιοχης και εκτος απο κτ χαζο προβληματα δεν ηξερα οτι ειναι τοσο ασχετος μεχρι τοτε..Οχι δεν ηθελα να βαλω ssd εναν αλλον σκληρο ηθελα να βαλω!
washcloud Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Για την ιστορία, και νόμπελ μαλακίας να του είχε απονεμηθεί, το βρίσκω λίαν δύσκολο ακόμη και "άσχετος τεχνικός" να κάνει ζημιά σε μητρική (και δη βραχυκυλωσιακή), στην προσπάθεια απλώς Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΚΛΗΡΟ. Εκτός πια κι αν για το όλο εγχείρημα δεν χρησιμοποίησε τα χέρια, αλλά τα πόδια του (τί να πω δηλαδή...). Τεσπα, όχι ότι έχει κανένα νόημα, αλλά υπάρχει και η περίπτωση να του τον πήγες με πρόβλημα (το οποίο δεν γνώριζες ότι υπάρχει)(...εκτός κι αν αν τον δούλευες/τον έκλεισες/και σε 10' τον παρέδωσες στον τεχνικαρά...). Έχε το υπ' όψη... (...περίεργο το όλο στόρι πάντως = πανάκριβο μηχάνημα, και το πας σε τεχνικό που να μην μπορεί να βράσει καν νερό χωρίς να το κάψει, ο οποίος στο τέλος εξαφανίζεται κι από Γης πρόσωπο....) Γενικά το να το πας απλώς σε κάποιο "μεγαλοκατάστημα" (που διαθέτει ΚΑΙ σέρβις), δεν είναι άσχημη ιδέα, εάν δεν γνωρίζεις κόσμο (..εδώ που τα λέμε, αν γνώριζες, στον περί ου ο λόγος θα τον πήγαινες; ). Προφανώς και δεν είναι όλοι ανίκανοι σε κοτζαμάν Πάτρα - οπότε... (Το πόσο θα σου ζητήσουν, θα σου το πουν εκεί, ανάλογα την ζημιά και το τί θα χρειαστεί ν' αλλαχτεί. Δεν έχει νόημα θέλω να πω να ρωτάς εδώ, χωρίς συγκεκριμένη ιδέα του τί ακριβώς πρόβλημα υπάρχει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα