psomakiablog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδια ηθελα να σας παρουσιασω ενα forum που δημιουργησα σαν το insomnia απλος σε αλβανικη μορφη και με αλβανικο domain φυσικα http://techforum.al Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2014 από psomakiablog
Nahock Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 0 topics 0 replies Και πάρα πολλά θέματα. Θέματα τα οποία δεν πρέπει να υπάρχουν εφόσον δεν υπάρχει ζήτηση από τους χρήστες. Στο insomnia αυτά προστέθηκαν με τα χρόνια επειδή υπήρχε ανάγκη.
Demon Lord Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πατά το λινκ και μου πετάει πάλι το τόπικ του φίλου... φτιάξε λίγο το url
psomakiablog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Εγώ πατά το λινκ και μου πετάει πάλι το τόπικ του φίλου... φτιάξε λίγο το url fixed
Demon Lord Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι κακό αλλά φυσικά πρέπει να έχει την κατάλληλη απήχηση.
psomakiablog Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 ναι απλος πιστευω οτι καποιες κατηγοριες που εβαλα οπως ειπε και ενας ειναι λιγο υπερβολικες .
bluesattack Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Aληθεια τι παιζει στην γειτονικη χωρα απο τεχνολογια (και φραγκα ) ?
psomakiablog Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 σε πολυ καλο επιπεδο απο τι εχω ψαξει εχουν μπει βαθεια στο νοημα και ειδα οτι τα Portal τα σιτε που εχουν ειναι αρκετα καλα και με to adsense π εψαξα ειναι 10 λεπτα το cpc αρα βγαζουν καλα λευτα εγω το ξεκινησα αυτο γτ ειδα οτι κατι τετιο υπαρχει αλλα σαν σελιδα ενημερωσης τεχνολογιας με ενα section φορουμ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα