Hal9000 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Σε συνέντευξη του στο συνέδριο WSJD, ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε πρόσφατες κυκλοφορίες της Apple και την πορεία τους στην αγορά, αλλά και στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας όπως το Apple Watch.Τον περασμένο μήνα η Apple προχώρησε για πρώτη φορά στην επίσημη παρουσίαση της πρότασης της για την κατηγορία των έξυπνων ρολογιών, με τον Cook να αναφέρει ότι πρόκειται να φέρει σημαντικές αλλαγές στην κατηγορία η οποία κατακλύζεται από Android Wear προτάσεις. Ένα όμως από τα θέματα στα οποία δεν είχε αναφερθεί καθόλου η Apple είναι αυτό της αυτονομίας της συσκευής, με τον Cook να χαμηλώνει τον πήχη των προσδοκιών. Ερωτηθείς σχετικά, ο Cook δήλωσε ότι αν και δεν υπάρχουν ακόμα δεδομένα για το πως οι χρήστες θα χρησιμοποιούν το Watch, περιμένει με βάση την προσωπική του εμπειρία ότι η πλειονότητα των χρηστών θα το φορτίζουν καθημερινά, όπως άλλωστε κάνει και ο ίδιος. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους υπαλλήλους της εταιρείας που δοκιμάζουν το προϊόν ενώ ο Cook δεν παρέλειψε να "γλυκάνει" το γεγονός αναφέροντας ότι «οι κάτοχοι του Apple Watch θα το χρησιμοποιούν τόσο πολύ ώστε θα πρέπει να το φορτίζουν καθημερινά». Όπως ήδη γνωρίζουμε, η Apple έχει δημιουργήσει έναν εύκολο τρόπο φόρτισης του Apple Watch ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον μαγνητικό τρόπο του MagSafe με τον οποίο φορτίζουν οι φορητοί υπολογιστές της Apple. Μάλιστα οι πιο ακριβές εκδόσεις αναμένεται να διατεθούν σε ένα πολυτελές κουτί το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση φόρτισης. Το Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2015 με αρχική τιμή τα $349 και με πιθανότερη ημερομηνία μέχρι στιγμής τα μέσα Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια επίσημη πληροφόρηση γύρω από το θέμα. Site: Macrumors
basilis5 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 η ολη ιδεα του εξυπνου ρολογιου μου ακουγεται fail. ποσο μαλλον οταν θα μενεις απο μπαταρια στο ρολοι σου, και εκτος των αλλων, δεν θα μπορεις να κανεις το προφανες, να δεις την ωρα.. αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ισως κανω λαθος. 9
damoclesword Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 η ολη ιδεα του εξυπνου ρολογιου μου ακουγεται fail. ποσο μαλλον οταν θα μενεις απο μπαταρια στο ρολοι σου, και εκτος των αλλων, δεν θα μπορεις να κανεις το προφανες, να δεις την ωρα.. αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια, ισως κανω λαθος. Όχι έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν χρειάζεται να αποκτήσεις προσωπική εμπειρία (και μάλιστα έναντι αδράς αμοιβής!) για να πεις το προφανές: δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ούτε καν σαν watch! Τόσο smart! Είναι που είναι fail γενικότερα ως τώρα σαν προϊόν το smartwatch, έρχεται και ο μπιγκ μπος της Apple να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μας. 3
Oxygene Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Λες και περιμέναμε τον μπιγκ μπος να μας πει αυτό που γνωρίζαμε ήδη 2
forgotten Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 τρεχω να μην το παρω https://www.kalxas.com/tech-news/is-it-a-necessity-to-have-a-smartwatch-does-it-worth-the-bang-for-the-buck/
AMD Expert Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Που το παράξενο; Επειδή είναι apple θα'ναι μαγικώς καλύτερο;
lazaim53 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Αυτό το θέμα με τη φόρτιση των κινητών, όπως και το θέμα των κωδικών πρόσβασης σε συσκευές Site και λογαριασμούς είναι πλέον η πληγή και το μόνιμο άγχος της σύγχρονης κοινωνίας. Δεν ξέρουμε ποια συσκευή να πρωτοφορτίσουμε και πιον κωδικό να πρωτοθυμηθούμε. Συσκευή με καθημερινή φόρτιση ειδικά ρολόϊ δεν θα έπαιρνα ακόμη και αν μου το χάριζαν.
KilliK Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αυτος που θα δημιουργησει το πρωτο μεγαλο breakthrough στην αυτονομια των φορητων συσκευων, θα γινει δισεκατομμυριουχος μεσα σε μια μερα. ειμαι περιεργος να δω τι θα ειναι αυτη η καινοτομια και ποτε θα ερθει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 αυτος που θα δημιουργησει το πρωτο μεγαλο breakthrough στην αυτονομια των φορητων συσκευων, θα γινει δισεκατομμυριουχος μεσα σε μια μερα. ειμαι περιεργος να δω τι θα ειναι αυτη η καινοτομια και ποτε θα ερθει. Αυτός ο πρώτος θα είναι προφανώς κατασκευαστής μπαταριών, μιας και και μόνο απο κει θα ξεκινήσει κάτι τέτοιο. Λογικά εκτιμώ πως δεν θα έχουμε σύντομα μπαταρίες με τεράστια αυτονομία αλλά με ταχύτατη φόρτιση (να φορτίζουν πλήρως ας πούμε σε ελάχιστα λεπτά)!
DooM_STeR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 εγω πάλι δέν καίγομαι για αυτονομία. μου φτάνει να το φορτίζω 1 φορά την ημέρα. Αρκεί να βάλουν και ενα microsim σλοτ και LTE support να αφήσω το κινητό στο συρτάρι, τότε δέν με νοιάζει να φορτίζω το ρολόι μου 1 φορά την ημέρα. Παρτε το χαμπάρι "καινοτόμες εταιρίες'! δεν χρειαζόμαστε Smart watch, χρειαζόμαστε watch form factor στα κινητά μας!
Heatspreader Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2014 Περισσότερο με ενοχλεί το βάλε βγάλε. Θα πρέπει κάθε μέρα να το βάζεις και να το βγάζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα