Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω την LG 32LS5600 και έχει χαλάσει ένα κουμπί από το τηλεχειριστήριο και θέλω να πάρω καινούριο. Έψαξα για original στο internet και βρήκα αυτό: http://stokostos.gr/proionta-eikonas/tilexeiristiria/original-controls/lg-akb72914293.htmlΕμφανισιακά είναι ακριβώς το ίδιο, με τα κουμπιά να είναι στην ίδια ακριβώς θέση και να έχουν τον ίδιο συμβολισμό με το δικό μου. Έχω όμως δύο απορίες:

1. Είναι όντως original ή πήραν τις φώτο από το internet και θα μου στείλουν κανένα "κινέζικο"; Έχει πάρει κανείς από το εν λόγω κατάστημα;

2. Κάτω-κάτω λέει πως είναι συμβατό(το τηλεχειριστήριο) με τα μοντέλα που γράφει έκει, όμως η δικιά μου τηλεόραση δεν αναγράφεται. Θα παίζει ή όχι; Ιδού η απορία!

Οπότε, παρακάλω πόλυ, όποιος μπορεί να με βοηθήσει, να απαντήσει στις απορίες μου :)

Δημοσ.

Θεωρητικά αφού γράφει πως είναι γνήσιο δεν παίζει να σου στείλουν μαϊμού. Απο όσο θυμάμαι τα χειριστήρια της lg δεν είναι και πολύ ακριβά όποτε και η τιμή νορμαλ δείχνει.

Επίσης τα χειριστήρια των επωνύμων εταιρειών είναι συμβατά για όλες σχεδόν τις σειρές των τηλεοράσεων που κυκλοφορούν τα τελευταία 7+ χρόνια όποτε και πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο το πρωί για επιβεβαίωση για να είσαι 1000% σίγουρος.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Αφού έκανα την παραγγελία(σαν βλάκας), τους έστειλα και ένα e-mail ζητόντας τους ευγενικά να δουν αν η τηλεόρασή μου είναι συμβατή με το τηλεχειριστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...