evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Καλησπερα... Εχει 6 μηνες τωρα που δεν εχω καποιον φιλο στο facebook. Αυτος ισχυρίζεται πως εγω τον διεγραψα και εγω πως αυτος... Υπαρχει τροπος να δω ποιος διεγραψε ποιον?
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μπαα... Εσύ να το ανοίξεις έλα έχει πλάκα όταν έχεις τα σωστά άτομα Στο αρχείο δραστηριοτήτων θα υπάρχει? μην ψάχνω τζάμπα...
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μπα, πολύ χλωμό το βλέπω. Εξάλλου, υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρουν όταν με ψάχνουν, πόσο μάλλον όταν έχω την ησυχία μου xD Τώρα για την διαγραφή, είμαι σχεδόν σίγουρη πως θα υπάρχει. Αρκεί να ξέρεις στο περίπου πότε έγινε όλο αυτό.
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Και εμείς πως θα βλέπουμε την ομορφιά σου? Μαιιστα... Το βρήκα. Πας Αρχείο Δραστηριοτήτων, στο πλάι επιλέγεις περισσότερα και πετά πας φίλοι... Εκεί είναι αναλυτικά ποιον πρόσθεσες και διέγραψες... Για αυτούς τους 2-3 που θα το χρειαστούν το είπα Ευχαριστώ
thanosrx8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ρε γαμησετον,καθεσε και ψαχνεις τσαμπα. χαχα
evoracing Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 ρε γαμησετον,καθεσε και ψαχνεις τσαμπα. χαχα Μεγάλη ιστορία!!
dimitrisOP Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 που ειναι οι εποχες που καναμε ατελειωτες βολτες με τα ποδηλατα μεχρι να βρουμε που ειναι χαμενη η παρεα...
Iris_89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Και εμείς πως θα βλέπουμε την ομορφιά σου? Μαιιστα... Το βρήκα. Πας Αρχείο Δραστηριοτήτων, στο πλάι επιλέγεις περισσότερα και πετά πας φίλοι... Εκεί είναι αναλυτικά ποιον πρόσθεσες και διέγραψες... Για αυτούς τους 2-3 που θα το χρειαστούν το είπα Ευχαριστώ *Ασχήμια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα