@topos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Ηρθαν οι αρχες Δεκεμβρη,εχουμε κανενα update? Δεν βρισκω καμια νεα ειδηση πουθενα...
nicoc89 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εμένα πάντως δεν μου ήρθε κάποιο email αν τελικά δικαιούμαι η όχι πολυ μούφα η φάση
Anorymous Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 ναι κοβουν απο παντου και σου λενε για παρηγορια παρε ενα υπολογιστη να αποχαυνωνεσαι να ξεχνας τι σου καναμε το θεμα ειναι οτι εμεις απο Αθηνα πχ ουτε αυτο παιρνουμε.
MikeJ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 εμένα πάντως δεν μου ήρθε κάποιο email αν τελικά δικαιούμαι η όχι πολυ μούφα η φάση Μα δεν θα έρθει κάποιο email... Εκείνη η ιστοσελίδα δεν ήταν επίσημη... Εφόσον είσαι δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος στις 8 περιφέρειες που συμμετέχουν είσαι αυτόματα και δικαιούχος για τι κουπόνι ψηφιακής σύγκλισης... Απλά μας γκάστρωσαν... Ευτυχισμένο το 2015....
Miracle Worker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα μου είχαν στείλει τέτοιο e-mail ενώ δεν ήμουνα δικαιούχος κοινωνικού μερίσματος.
bluesattack Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/ergasiaka/45583/oli-i-apofasi-gia-tin-psifiaki-allileggyi-pou-tha-dosei-dorean-laptop-tablet-kai-internet
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δείχνει να μπαίνει στην τελική ευθεία... εδώ έχει μαζεμένες αρκετές πληροφορίες αλλά και πάλι δεν λέει κάτι το καινούριο ή το συγκεκριμένο... http://www.fpress.gr/agora/item/25425-apokleistiko-pos-tha-parete-dorean-laptop-kai-syndesi-sto-internet-%E2%80%93oli-i-apofasi\ Σε εμένα δικαιούχος είναι η μητέρα μου αλλά έχει πλέον φύγει στο εξωτερικό... Πριν φύγει μου έκανε μια εξουσιοδότηση ότι μπορώ εγώ να λάβω το κουπόνι κλπ κλπ... Εγώ εξάλλου διαχειρίζομαι το taxis και θα έχω πρόσβαση στο κουπόνι έτσι κι αλλιώς.. Λέτε να έχω πρόβλημα στο κατάστημα ; Λογικά αυτοί τα λεφτά τους θέλουν να πάρουν δε νομίζω να προβάλλουν αντιστάσεις εφόσον έχω το κουπόνι και την εξουσιοδότηση και φωτοτυπία της ταυτότητας της μητέρας μου...
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 εμεις στην αθηνα θα το παρουμε Δυστυχώς όχι, μόνο οι κάτοικοι των παρακάτω περιφερειών : 1. Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2. Θεσσαλία 3. Ήπειρος 4. Δυτική Ελλάδα 5. Ιόνια νησιά 6. Πελοπόννησος 7. Βόρειο Αιγαίο 8. Κρήτη Αυτό που παίζει ρόλο είναι σε ποιας περιοχής την εφορία είσαι εγγεγραμμένος, και όχι που μένεις τώρα... προσοχή σε αυτό... και εγώ Αθήνα μένω αλλά με καταγωγή από Δυτική Ελλάδα... εκεί είναι τα στοιχεία μου...
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ποιά είναι τα κριτίρια, είμαι φοιτητής παίζει να το δικαιούμαι? κάνω δικιά μου φορολογική
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ποιά είναι τα κριτίρια, είμαι φοιτητής παίζει να το δικαιούμαι? κάνω δικιά μου φορολογική Τα μοναδικά κριτήρια είναι να ήσουν δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος σε μία από τις 8 περιφέρειες πιο αναφέρω πιο πάνω...
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Τα μοναδικά κριτήρια είναι να ήσουν δικαιούχος του κοινωνικού μερίσματος σε μία από τις 8 περιφέρειες πιο αναφέρω πιο πάνω... πως μπορώ τότε να δω αν ήμουν? δεν το είχα ψάξει ποτέ γενικά
MikeJ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 πως μπορώ τότε να δω αν ήμουν? δεν το είχα ψάξει ποτέ γενικά Βασικά το διατύπωσα λάθος... Αν πήρες το κοινωνικό μέρισμα είναι το σωστό... Απ ότι καταλαβαίνω δεν το πήρες άρα δεν είσαι δικαιούχος για αυτή τη δράση.. Πιστεύω δλδ ότι έτσι είναι.. Τώρα αν ήσουν δικαιούχος για το μέρισμα αλλά δεν είχες κάνει αίτηση δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι πια... Λογικά δε μπορείς να κάνεις αφού η δράση έχει ήδη υπολογιστεί με βάση αυτούς που το πήραν. Καλά πως δεν έκανες αίτηση ; Εδώ έκαναν αίτηση μέχρι και λεφτάδες (δεν πήραν τίποτα βέβαια, αλλά έτσι για το γαμώτο) Υπήρχε οικονομικό όριο ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και με την περιουσιακή κατάσταση. Η μητέρα μου πήρε 750 ευρώ από το μέρισμα.. Μονογονεική με 2 εξαρτώμενα τέκνα και εισόδημα κάτω από 10.000..
haris013 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά το διατύπωσα λάθος... Αν πήρες το κοινωνικό μέρισμα είναι το σωστό... Απ ότι καταλαβαίνω δεν το πήρες άρα δεν είσαι δικαιούχος για αυτή τη δράση.. Πιστεύω δλδ ότι έτσι είναι.. Τώρα αν ήσουν δικαιούχος για το μέρισμα αλλά δεν είχες κάνει αίτηση δε ξέρω αν μπορείς να κάνεις κάτι πια... Λογικά δε μπορείς να κάνεις αφού η δράση έχει ήδη υπολογιστεί με βάση αυτούς που το πήραν. Καλά πως δεν έκανες αίτηση ; Εδώ έκαναν αίτηση μέχρι και λεφτάδες (δεν πήραν τίποτα βέβαια, αλλά έτσι για το γαμώτο) Υπήρχε οικονομικό όριο ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και με την περιουσιακή κατάσταση. Η μητέρα μου πήρε 750 ευρώ από το μέρισμα.. Μονογονεική με 2 εξαρτώμενα τέκνα και εισόδημα κάτω από 10.000.. παίζει να είμαι χαζός... δεν είχα διαβάσει/δει κάτι, αργότερα άκουσα γιαυτό αλλά δεν πολυ έδωσα συμασία γιατί συνήθως πρέπει να πεινάς για να πάρεις αυτές τις παροχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα