Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε λογικά σαν φοιτητής δεν θα ήσουν δικαιούχος... κυρίως άνεργοι (ή χαμηλοεισοδηματίες) με δικό τους σπίτι και οικογένεια το δικαιούνταν.... μπορεί στην οικογένειά σου να μπορούσε κάποιος να το πάρει...

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω πηρα το κοινωνικο μερισμα για σπιτι που μενω στην αθηνα αλλα εχω μονιμη κατοικια  στην επαρχεια οπως και στο ταξις δικαιουμαι η οχι?

Δημοσ.

εγω πηρα το κοινωνικο μερισμα για σπιτι που μενω στην αθηνα αλλα εχω μονιμη κατοικια  στην επαρχεια οπως και στο ταξις δικαιουμαι η οχι?

Δε βάζω το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω πάει ανάλογα με την ΔΟΥ στην οποία υπάγεσαι...  Όπως και να χει θα μάθουμε όλοι σύντομα από το taxis... 

Δημοσ.

Δηλαδή αν υπάρχει ήδη σύνδεση ίντερνετ και τηλεφωνική γραμμή η οποία δεν είναι στο όνομα του δικαιούχου,αυτός δεν μπορεί να επωφεληθεί της προσφοράς ,έστω εν μέρει;

πχ να λάβει μόνο την συσκευή.

Δημοσ.

Απλα δεν γινεται να μεταφερει το ποσο που αντιστοιχει στην συνδεση , σε περιπτωση που ηδη εχει, στο laptop η tablet  για να παρει ακριβοτερη συσκευη

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν έκανα μια γύρα public και cosmote. Κατέληξα στην cosmote γιατί έχει το lg v490 που μ'ενδιαφέρει και μάλιστα ετοιμοπαράδοτο, και η σύνδεση 10G που δίνουν είναι, μόνο για tablet, αορίστου χρόνου, που σημαίνει καμία χρηματική ρήτρα αν κόψεις τον Οκτώβρη. Στα laptop έχουν ετήσια δέσμευση. Η wind δεν ξέρω αν κάνει αυτή την εξαίρεση στα tablet.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...