deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Γεια χαρά. Έχω premium λογαριασμό στο easybytez και θέλω να ρωτήσω για κάτι που μ' έχει ...ψιλοχοντρομπερδέψει: Μέσω τού free url leech: ως γνωστόν, μπορούμε να ανεβάσουμε και να μετατρέψουμε σε easybytez links, μέχρι 20 gb ανά ημέρα, περιεχομένου ανεβασμένου στους hosters που υποστηρίζονται (rapidgator, uploaded κ.τ.λ.) Υπάρχει και μία ακόμα επιλογή, που λέγεται remote url upload: η οποία δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρόλο παίζει, τι περιορισμούς έχει, τίποτα... Δεν είχα δοκιμάσει να τη χρησιμοποιήσω ποτέ - δεν είχα δώσει σημασία, βασικά... - και χθες, αφού εξάντλησα το ημερήσιο όριο τού free url leech, πάτησα στο remote για να δω τι ακριβώς είναι. Είδα ότι αναφέρει όριο 5120mb, έκανα copy-paste κάμποσα links από rapidgator και τα μετέτρεψε ακριβώς όπως και μέσω τού free url leech. Συνέχισα να βάζω links και τα μετέτρεπε όλα ...χωρίς τα διαθέσιμα 5120mb να μειώνονται! Πρέπει να μετέτρεψα ...δέκα φορές τόσα (μέχρι που ...βαρέθηκα!) και το διαθέσιμο παρέμενε ...ακλόνητο, στα 5120mb! Εννοείται ότι τα links που μετατρέπονται σε easybytez με αυτό τον τρόπο, κατεβαίνουν κανονικότατα, όπως κι εκείνα που προκύπτουν μέσω τού free url leech. Όχι ότι με ...πειράζει βέβαια(!), αλλά καθαρά από περιέργεια: Τι έγινε; Τούς έχει πιάσει κρίση απλοχεριάς εκεί στην easybytez;
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Νομίζω ότι αυτή η επιλογή αφορά τους Uploaders. Όταν ανεβάζουν αρχεία στον uploaded πχ μπορούν να τα μεταφέρουν από τον uploaded στο easybytez.
arc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 το remote upload ειναι για να «μεταφέρεις» αρχεία απο κάποιο server απευθείας στο δικό σου λογαριασμό, χωρίς να χρειαζεται να μεσολαβήσει ο υπολογιστής σου. Εστω π.χ. οτι θες να μεταφέρεις στο λογαριασμό σου το αρχείο 1234.pdf που βρίσκεται στο server www.enadomain.gr τοτε στο remote upload δίνεις http://www.enadomain.gr/1234.pdfκαι μεταφορτώνεται απευθείας στο λογαριασμό σου. Αν μάλιστα εχει κωδικό πρόσβασης μπορείς να βάλεις link του τύπου htt p: // myl ogin:my [email protected]/1234.pdf <- δεν ειναι το καλύτερο απο θέμα ασφάλειας (κενα για λόγους απεικόνισης) Με το remote upload μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από file servers που ΔΕΝ ειναι στη λίστα με το leech. Τέλος όσον αφορά το μετρητη, αν δεν σου τραβά bandwidth απο το free url leech τοτε υπάρχει ένα bug ... που μπορεις να εκμεταλευτείς μεχρι να το παρουν είδηση.
deesnider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Δουλεύει στην πράξη (συνεχίζει και σήμερα...) ακριβώς όπως το free url leech: Κάνω copy/paste το link που θέλω στο πεδίο και το μετατρέπει σε easybytez, με την ίδια ταχύτητα όπως και στο free url leech. Απλώς, όσα και να μετατρέψω, το διαθέσιμο φαίνεται πάντα να είναι 5120mb. Πλάκα έχει... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα